- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Van egy JBL Charge 2+ hangszóróm. Imádom, és nagy a szerelem köztünk.
Egy dolog viszont rettenetesen bosszant. A telefonomon max hangerőn használom a csengőhangot, amikor rácsatlakozok a JBL-re, akkor közel sem full hangerőn hallgatom a zenét. Miután lecsatlakoztam róla a csengőhangom hangerejét leveszi arra, amin hallgattam a zenét, és sosem hallom utána amikor hívnak olyan halk.
Tudna valaki erre megoldást? Nagyon örülnék.Gondolom köze lehet ahhoz, hogy telefonáláshoz kihangosítóként is lehet használni, de én ezt a részét sosem használom, úgyhogy ha azt valahogy ki lehetne kapcsolni, és ezzel megszűnne a problémám, akkor az is egy jó megoldás nekem.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest