Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract®
üzenetére
Én Tronsmart-ból jót még nem hallottam. Illetve azoktól a reviewer-ektől sem, akinek adok a szavára. Legutóbb (az se most volt) Oluv tesztjét néztem és hallgattam meg a Tronsmart Studio-ról. 2.1-es rendszer, belül ilyen nagyon firnyákos(nak tűnő) kamra rendszer ... na, gondoltam majd most ... hát, nem.
Én kerülném a helyedben a márkát, bár Tronsmart Bang-ról Peaceliker egész jókat mondott.
30e Ft alatt szerintem nincs nagy varia: Motion+, bár az a baj, hogy az is 30+ még kuponnal is. A Soundcore 3 egy nagyon pici hangszóró. Lehet jó, de nem tudom, hogy hangerőben mik az igényeid. Nagyon más liga, mint a Motion+ vagy épp a DOSS-od.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest