- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
carl18 #14309 üzenetére
Még egy utolsó, én azért nagyon kíváncsi lennék egy ilyen hangszórónak a fejlesztési stádiumára. Hogy működik ez, mennyi idő alatt mik a kritériumok.
Mert nyilván egy 120 USD/Euros hangszórónál igen sok költséget ki kell fizetni, és nyilván sok/sok helyen rá mennek a spórolásra.
Szerintem manapság úgy van ez hogy olcsó legyártják, a cég eladja aztán a hasznát megkeresi és a profit a lényeg. Csak arra lennék én kíváncsi ha az Anker is azt mondaná hogy oké 140 euro helyet 280 de akkor a minőség is klasszisokkal jobb.
Mert a Motion Boom Plus rajtán is érződni lehetett ez erőltettve volt, és nem volt még az a Speaker végső stádiumba.De arra kíváncsi lennék, ha a megboldogult Orion magyarba neki állna gyártani ilyen bluetooth hangszórót az mennyire lenne versenyképes a mai viszonyokba.
Bár egy dolgot egyáltalán nem találok az Interneten, hogy az Anker/Dockin/JBL/HK hol és milyen viszonyok között volt gyártva. A D Fine esetében annyit megtaláltam Kínában Shenzenbe lehetett gyártva de semmi mást nem.
The Shenzhen Speakers Factory
De valszeg az ilyen körülmények között csinálják a gyártást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Hyundai, Kia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Router gondok
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest