Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Még egy utolsó, én azért nagyon kíváncsi lennék egy ilyen hangszórónak a fejlesztési stádiumára. Hogy működik ez, mennyi idő alatt mik a kritériumok.
Mert nyilván egy 120 USD/Euros hangszórónál igen sok költséget ki kell fizetni, és nyilván sok/sok helyen rá mennek a spórolásra.
Szerintem manapság úgy van ez hogy olcsó legyártják, a cég eladja aztán a hasznát megkeresi és a profit a lényeg. Csak arra lennék én kíváncsi ha az Anker is azt mondaná hogy oké 140 euro helyet 280 de akkor a minőség is klasszisokkal jobb.
Mert a Motion Boom Plus rajtán is érződni lehetett ez erőltettve volt, és nem volt még az a Speaker végső stádiumba.De arra kíváncsi lennék, ha a megboldogult Orion magyarba neki állna gyártani ilyen bluetooth hangszórót az mennyire lenne versenyképes a mai viszonyokba.
Bár egy dolgot egyáltalán nem találok az Interneten, hogy az Anker/Dockin/JBL/HK hol és milyen viszonyok között volt gyártva. A D Fine esetében annyit megtaláltam Kínában Shenzenbe lehetett gyártva de semmi mást nem.
The Shenzhen Speakers Factory
De valszeg az ilyen körülmények között csinálják a gyártást.
Új hozzászólás Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest