- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
Nem ajánlom én sem a Silvercrest márkát
0 dinamika, nagyobb hangerőn "ordít,torz" stb..
Ők se gyártanak hangszórót, csak Kínából megveszik a filléres gagyi cuccokat és ráteszik a nevüket. Ezt is megtaláltam az "eredeti" nevén, valami kínai oldalon 3500 Ft körüli árért. Nem tudok linket adni mert már kiléptem és az életben nem találom meg2x8 Wattnak írja a teljesítményét a Belga LIDL oldal. [link]
Ennél még a JBL Go 3 is jobb választás, hidd el kellemesebb lesz hallgatni. Nem olyan hangos mint az általad említett de nem is fog megfájdulni a fejed pár perc hallgatás után.
Ebben az árban talán tényleg a GO3 a legkellemesebb.
Ha még árulnák itthon akkor a saját tapasztalataim alapján aminek sokkal jobb a hangzásvilága mint egy GO3-nak is, ezt ajánlanám:
-SkullCandy Barricade Mini (olyan 10 ezerért vettem anno, de árukereső szerint 13.000 volt az utolsó ára)De mivel itthon már sehol nem forgalmazzák, így marad a GO3...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest