- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgóképen a második trifold
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... mennyi garanciája van?"
Sajnos ez tényleg nincs feltüntetve, ill. én sem találtam anno, mikor egyszer kerestem (fura, de pl. a Life Q30-nál fel van tüntetve, hogy 18 hónap).
Szóval szerintem illene nekik is (ahogy pl. az eu.soundcore-nak) 18 hónapot vállalni (erre is).Ahogy borbar és Gixxer88 is javasolták mindenképp írj az eladónak. Előtte viszont próbáld meg valahogy levideózni. Tudom ez nem feltétlen egyszerű (főleg ilyen - leírásod szerint - nehezen észrevehető hiba esetén), de muszáj megpróbálni, mert szvsz. ezen múlik minden.
Visszaküldés: borbar gondolom jobban képben van
de azért erre is kérdezz rá ... mármint, hogy Lengyelországba vagy Kínába kell-e küldened.
Ha PayPal-al fizettél, akkor szerencséd van, mert a postaköltséget (~9,5e Ft-ig) ki tudod velük fizettetni.Tudom, ez mind-mind macera, de ne add fel! Meg kell próbálni!
ui: mikor vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest