- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Lami66 #11446 üzenetére
Szerintem nem érdemes általánosítani, de írok néhány szempontot:
- nem állandóan lenne kábelesen használva, hanem az esetek nagyobb részében, kis részében viszont tök hasznos, ha lehet szobák között mozgatni és szabadtéren használni
- ha az előző pontot meg lehet oldani két termék vásárlása helyett eggyel, akkor az előny -> ezt érdemes körbejárni
- ha a kábeles használattól tönkre megy az akku, akkor tudni akarom, hogy a termék ettől még használható marad-e kábelesen (hallottam olyan akksisról, ami lemerült/tönkrement akkuval már kábelesen sem működött megfelelően)
- a Citation sorozat alapvetően jóval drágább, mint az említett tételek, talán (ha van akciósan) a One fér bele, illetve a 100 kicsit drágább. Netes review-kat próbáltam nézni, hogy a One hogy szól, de nem tűnt annyira jónak. Go + Play-t nagyjából ismerem, szerintem jobban szól (az Onyx amúgy nem jön szóba, nem tetszik a basszus túlsuly, már a Go + Play is kicsit necces).A fentiektől függetlenül azt is fontolgatom, hogy veszek egy fix kábeles cuccot, monjduk Audio Pro, és akkor mellette egy akksisat kültérre, pl Soundcore Boom. De azért a pénz nekem is pénz. :-)
carl18: ez ami tesódnak volt, ez Go + Play vagy valamelyik Onyx volt? És az akksi gyengülésétől függetlenül kábellel tökéletes volt továbbra is?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest