- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #10526 üzenetére
Nem garis, használtan vettem, ennek ismeretében, hogy tudtam, hogy típus ilyen. Legalábbis sokan kritizálták emiatt. Arra gondolok, hogy az aksikat leválasztom egy kapcsolóval, kérdés, meg tudom-e oldani, hogy vízhatlan maradjon (nyomókapcsoló
?)
Persze a legjo lenne, ha lenne hozzá új firmware. De nem találtam. És ezek az idióta rendszerhangok... A kikapcsolásra akkorát tütükél, hogy még a szomszéd szobában is felébrednek...
Valakinek van ötlete arra, mi motiválhatta a konstruktőrt. hogy a kikapcsolást ilyen hangorkánnal jelezze? Ez pont olyan, mint a kínai outdoor telefonom, alapból olyan muzsikálással indult, hogy rá kellett ülni, amikor bekapcsoltam. Ennyit az outdooról, jó vadászatot..
. Egy appal sikerült végül kilőni (silentboot)]
Vagy vettem egy aliexpressen 4-es usb hiperszuper gyorstöltőt, és szét kellett szednem, hogy megvakítsam a ledeket benne, mert nem lehetett mellette aludni. Egy usb töltő, ami nappali fényárt áraszt...
Olyan fogyasztói orgiában élük, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hány használatéi tárgyam van,. ami nem világiit ezer leddel, vagy nem zenél. Egyszerűen a tárgyaknak már versengeniük kell a figyelmünkért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fogyjunk le!
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Mikrotik routerek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Noctua NH-U14S processzorhűtő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PNY Quadro P600
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest