Hirdetés
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nem garis, használtan vettem, ennek ismeretében, hogy tudtam, hogy típus ilyen. Legalábbis sokan kritizálták emiatt. Arra gondolok, hogy az aksikat leválasztom egy kapcsolóval, kérdés, meg tudom-e oldani, hogy vízhatlan maradjon (nyomókapcsoló
?)Persze a legjo lenne, ha lenne hozzá új firmware. De nem találtam. És ezek az idióta rendszerhangok... A kikapcsolásra akkorát tütükél, hogy még a szomszéd szobában is felébrednek...
Valakinek van ötlete arra, mi motiválhatta a konstruktőrt. hogy a kikapcsolást ilyen hangorkánnal jelezze? Ez pont olyan, mint a kínai outdoor telefonom, alapból olyan muzsikálással indult, hogy rá kellett ülni, amikor bekapcsoltam. Ennyit az outdooról, jó vadászatot..
. Egy appal sikerült végül kilőni (silentboot)]Vagy vettem egy aliexpressen 4-es usb hiperszuper gyorstöltőt, és szét kellett szednem, hogy megvakítsam a ledeket benne, mert nem lehetett mellette aludni. Egy usb töltő, ami nappali fényárt áraszt...

Olyan fogyasztói orgiában élük, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hány használatéi tárgyam van,. ami nem világiit ezer leddel, vagy nem zenél. Egyszerűen a tárgyaknak már versengeniük kell a figyelmünkért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
?)
. Egy appal sikerült végül kilőni (silentboot)]