- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #10526 üzenetére
Nem garis, használtan vettem, ennek ismeretében, hogy tudtam, hogy típus ilyen. Legalábbis sokan kritizálták emiatt. Arra gondolok, hogy az aksikat leválasztom egy kapcsolóval, kérdés, meg tudom-e oldani, hogy vízhatlan maradjon (nyomókapcsoló
?)
Persze a legjo lenne, ha lenne hozzá új firmware. De nem találtam. És ezek az idióta rendszerhangok... A kikapcsolásra akkorát tütükél, hogy még a szomszéd szobában is felébrednek...
Valakinek van ötlete arra, mi motiválhatta a konstruktőrt. hogy a kikapcsolást ilyen hangorkánnal jelezze? Ez pont olyan, mint a kínai outdoor telefonom, alapból olyan muzsikálással indult, hogy rá kellett ülni, amikor bekapcsoltam. Ennyit az outdooról, jó vadászatot..
. Egy appal sikerült végül kilőni (silentboot)]
Vagy vettem egy aliexpressen 4-es usb hiperszuper gyorstöltőt, és szét kellett szednem, hogy megvakítsam a ledeket benne, mert nem lehetett mellette aludni. Egy usb töltő, ami nappali fényárt áraszt...
Olyan fogyasztói orgiában élük, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hány használatéi tárgyam van,. ami nem világiit ezer leddel, vagy nem zenél. Egyszerűen a tárgyaknak már versengeniük kell a figyelmünkért...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest