- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Wolfskin őstag válasz  <Adamsky>

üzenetére <Adamsky>

üzenetéreNem garis, használtan vettem, ennek ismeretében, hogy tudtam, hogy típus ilyen. Legalábbis sokan kritizálták emiatt. Arra gondolok, hogy az aksikat leválasztom egy kapcsolóval, kérdés, meg tudom-e oldani, hogy vízhatlan maradjon (nyomókapcsoló  ?) ?)Persze a legjo lenne, ha lenne hozzá új firmware. De nem találtam. És ezek az idióta rendszerhangok... A kikapcsolásra akkorát tütükél, hogy még a szomszéd szobában is felébrednek... Valakinek van ötlete arra, mi motiválhatta a konstruktőrt. hogy a kikapcsolást ilyen hangorkánnal jelezze? Ez pont olyan, mint a kínai outdoor telefonom, alapból olyan muzsikálással indult, hogy rá kellett ülni, amikor bekapcsoltam. Ennyit az outdooról, jó vadászatot..  . Egy appal sikerült végül kilőni (silentboot)] . Egy appal sikerült végül kilőni (silentboot)]Vagy vettem egy aliexpressen 4-es usb hiperszuper gyorstöltőt, és szét kellett szednem, hogy megvakítsam a ledeket benne, mert nem lehetett mellette aludni. Egy usb töltő, ami nappali fényárt áraszt...  Olyan fogyasztói orgiában élük, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hány használatéi tárgyam van,. ami nem világiit ezer leddel, vagy nem zenél. Egyszerűen a tárgyaknak már versengeniük kell a figyelmünkért... 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

?)
 ?) . Egy appal sikerült végül kilőni (silentboot)]
 . Egy appal sikerült végül kilőni (silentboot)]