Hirdetés
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
matta2003
tag
Sziasztok!
DOOGEE Y6 Black Piano-hoz milyen vezeték nélküli fülhallgatót/autós kihangosítót javasoltok? (Magyarországi beszerzés)
A segítséget előre is köszönöm. -
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam egy autót amibe már be van szerelve egy Nokia CK-200-as kihangosító, Xiaomi és Samsung telefonnal szeretném használni.
A Xiaomit, mint telefon, a Samsungot pedig ,mint zenelejátszó szeretném használni - mivel gyári rádió van benne és nem is szeretném cserélni. A telefonálás szinte teljesen jól működik - kisebb lefagyásoktól eltekintve- a Samsung, mint zenelejátszó viszont nem megy. Hiába ismeri fel a telefont a kihangosító és lehetne is használni ha telefonálni szeretnék rajta, de a zenelejátszásnál nem adja, nem látja, mint bluetooth-os eszközt. Kérdésem ez a kihangosító erre nem alkalmas - mivel nem találtam erre vonatkozólag sehol semmit ezért jöttem ide - ? Esetleg helyette tudtok valamit ajánlani? Előre is köszi. -
Trichie
tag
Olyan android programot keresek ami a Nokia CK-7W autós kihangosítómhoz automatikus csatlakozás után megnyitja az autós üzemmódot a telefonban. Ha ehhez csak egy egyszerű androidos beállítás kell egy program helyett annak megjobban örülnék
-
Zsotiabeka
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nokia ck-7w kihangosítóm, ami tökéletesen működött egy régi nyomógombos nokia telefonnal, de mióta vettem egy samsung simogatósat (J3) azóta panaszkodnak, hogy a vonal túloldalán néha visszhangoznak. Hogy lehetne ezt a problémát megoldani?
Ugyanaz a kib*szott bluetooth technologia akkor miért xaraxik?
Valami ötlet, hogy mit lehet megpróbálni? Vagy téphetem ki az egészet és vehetek egy hordozható vagy beépíthető kihangosítót?
-
MaRaToN88
újonc
Sziasztok!
Autós kihangosítóra lenne szükségem, azonban tanácstalan vagyok.
Az alábbi elvárásaim lennének a termékkel kapcsolatban:
- A telefont tudja egyidőben tölteni is (akár vezetékkel, akár anélkül)
- Nem lenne gond, ha telefontartóként is funkcionálna (GPS miatt)
- Fm transzmitterként funkcionáljon és mikor hívás érkezik küldjön egy jelet a fejegységnek, ha pl. USBről hallgatom a zenét, akkor is váltson át a rádióra. (Úgy, mint amikor pl. a rádióállomások a forgalmi információkat mondják be, vagy a híreket, akkor is átáll a fejegység rádióra.. utána folytatódik a zenelejátszás).
- Ne akksis készülék legyen, hanem valami fixre köthető cucc.
- Androidos és vagy iphone készülékekkel használnám.Idáig legközelebb a Dension Car Dock 2-es szériája áll az elképzeléseimhez, azonban ez sajnos nem tudja átkapcsolni a fejegységet
http://muzix.hu/markaink/dension/plug-play/dension-car-dock-2-for-iphone.htmlVan esetleg valakinek valami tanácsa?
Köszönöm!
-
Senquist
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Autós Kihangosítót apumnak mert már engem zavar ha vezetés közben kell felvennie a telefont munka ügyben és olykor már félek mikor egy kézzel vált aztán kormányoz stb..
Szóval vennék neki egyet.De neki nincs ideje nézni és olvasgatni róla így én foglalkoznék vele!
Találtam 4 fajtát aminek a leírása alapján választanám de nem ismerem úgy őket így kérdeznélek benneteket hogy esetleg van e valakinek vagy volt és mi a tapasztalatai róluk!
Az a fontos nekem hogy DUPLEX mód működjön rajta, hogy ha egyszerre beszélnek ketten akkor se legyen kavarodás, érthető legyen a beszéd mindkét félnek ill, hogy ne kelljen nyomkodni ahhoz hogy az beszélgetést átküldje a hívott készülékre.
Angol mind ezt tudom, de állítólag könnyű a kezelése, Magyart nem találtam sajnos.
PARROT Bluetooth HF MINIKIT+ Kihangosító
vagy ha van vmi más amit ajánlanátok?
előre is köszönöm!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy a kihangosító ne akarja felolvasni a bejövő hívó fél nevét? Mivel a legtöbb ilyen készülék nem magyar nyelvű.
Még nem vettem, de tervezem, viszont ez kizáró ok.
A válaszokat előre is köszönöm! -
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni egy silvercrest bluetooth 3.0 kihangosítót. 5K most akciósan. Mennyire használható a cucc? Érdemes ilyet venni, vagy esetleg kicsit drágábban vallani mást? -
Navirodof
csendes tag
Szevasztok!
Egy THL T11-es telefon és egy Jabra kihangosító párosításával van problémám.
Tudnátok valami biztatót mondani,mert eddig
Előre is köszönöm. -
Zola_84
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nokia KC-200 kihangosító problémám van! Tudna valaki segíteni abban, hogy miért halk a hangerő beszélgetés során? Mind a két eszközön maximumon van a hangerő, mégis alig hallani valamit. A kapcsolat hibátlan amúgy, a rádió/CD is normálisan hangon működik, másik telefonnal is ezt csinálja. Ötlet??? -
Debilon
addikt
üdv!
Nokia CK-200-hoz nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni kijelző tartó kábelt?
CA-165 néven fut, de ahol találok, mindenhol kifutó/már nem áruljuk felirat van -
Intel fan11
őstag
üdv! Nokia lumia 735-höz szeretnék autóba kihangosítót, de nem igazán tudom mi a jó! Vki tud ebben segíteni?
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyenem: [link]
Az autó hifijének USB-jébe tolom, párosítom a telómmal (Android 4.2), de folyton ledobálja. Átvisz némi zenét, majd ledobja. Mi a halál f@sza van ezzel szerintetek? -
hair
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy milyen kihangosítót tudtok ajánlani (Lenovo s750) amely rendelkezik alábbi tulajdonsággal:
-autóba kellene
-szinkronba lehessen hozni az autós rádióval.
Eddig ezt néztem:
-Platronics K100
-Jabra driveDe mindent meghallgatok
-
koqxdio
csendes tag
Sziasztok!
Teszt alatt a Jabra Drive..
-hangminőség ár/érték arányú, én jobb minőségben vagyok hallható mint fordítva ))
-a kapcsolódás nem hozza a gyártói/kereskedői ígéretet, konkrétan elég sokszor nem kapcsolódik és újra kell párosítani; elvileg beszálláskor kellene tennie a dolgát
Nem tudom telefon függő lehet-e a dolog, én egy Alphával küszködöm. -
Suty
csendes tag
válasz
digitalchemy #74 üzenetére
Sziasztok!
Van az autómba beszerelve egy nokia ck-7w kihangosító. Ami kihangosítóként működik is, vajon hogy tudnék ezen keresztül mp3-t is lejátszani??
Ha valakinek van ötlete nagyon örülnék, mert a fej egy elég ritka darab, illetve a kocsi is ezért nem szeretnék hozzá nyúlni. Ja telefon egy AUSUS Padfone S. -
zeon.hu
nagyúr
-
jugen
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hol találok Iphone 4-hez napellenzőre csíptethető autós kihangosítót?
Köszi előre is! -
szdavid0504
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Nokia CK-15W típusú bluetooth-os, kijelzős kihangosítóm. Meg egy Myphone 65 00 telefonom.
Tökéletesen csatlakozik (felismeri a telefon mint kihangosítót), működik is egy dolgot kivéve. Nem másolja át a névjegyeket. Elindul, tölt egy ideig majd váratlanul leáll.
Más telefonnal működik. Tudtok valami trükköt erre? Vagy olyan telefonokat(gombosat) ami biztosan működik vele? -
Dexter68
addikt
Nem tudom, aktuális-e még, én tegnap vettem egy Plantronics K100-at (transmitterként ma tesztelem), illetve vannak még a Densionnak Car Dockjai, amik tudják ezt.
Valaki tud ilyet, hogy ha a plantronicshoz adtak egy 500 mAh-os mikro USB töltőt, lehet baja a cuccnak, ha nem a sajátjával töltöm, hanem egy 1000 vagy 2000 mAh-ossal? Vagy csak simán a számítógépre dugva?
-
Mbenyo97
aktív tag
Tud valaki ajánlani Samsung C3322 és galaxy gio-hoz Bluetooth kihangositott és olyat amihez van mikrofon ?
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok!
én olyat kihangosított keresek, ami FM jeladót is tartalmaz, van valakinek ilyesmivel tapasztalata?
-
digitalchemy
újonc
Sziaszok!
NOKIA CK-7W kihangosítóval szeretnék iPhone zenét lejátszani. Lehetséges ez?
Telefonként tökéletesen müködik (mármint a kihangosítás) de hogy hangosan zenéljen, nem tudom összehozni. Egyszer "véletlenül" kihangosítva játszott le egy szöveges jegyzetet... ezt azóta sem tudom reprodukálni.
Ötlet? Javaslat? Előre is köszönöm! -
Buccer
tag
Helló!
Nokia CK7W kihangosítóval kapcsolatban kérdeznék, hátha valaki tud segíteni.
1. Lehet valahogy resetelni?
2. Ha nem, akkor mi lehet a baja? Nem tudok semmit párosítani vele, minden eszköz látja, de nem kér kódot a párosításhoz, hanem kapásból kiírja, hogy hibás kód.
Ha adok gyújtást nem is villog a kis led a gombnál mint régebben. Mi lehet? -
Jockó
csendes tag
-
Peddy789
őstag
Mi vettünk egyet karácsonyra majd leírom a tapasztalataimat az adott cuccról
-
Peddy789
őstag
Hát végül vettem valami randomot kár hogy ilyen kihalt ez a topic
-
Peddy789
őstag
sziasztook, akarok anyukámnak venni karira egy kihangosítót, 10körülre gondoltam, vagy mennyiért és moylet érdemes? nemkell egy topp valami hanem jó ár érték arány
előre köszi ha válaszol valaki!
-
Bernath
tag
Sziasztok!
Talán valaki tud segíteni.
Adot egy Nokia HFU-2-es autós kihangositó,kicsit régi,kicsit kopott,de használható
Telefont cseréltem s arra lennék kiváncsi,hogy egy bluetooth fülessel össze tudom-e valahogy tákolni,hogy müködjön? Ez a tipus még nem ismerte a vezeték nélküli komunikációt,s arra gondoltam,ha szétszedem a fülest s direktbe rákötöm a kihangositó meglévő bemenetére a mikrofont ill hangszórót esetleg müködhetne-e?
Remélem érthtő.....
Várom szakértő hozzászólásotokat!! -
rnorbi80
csendes tag
Sziasztok, rátaláltam a topikra, viszont nekem meg se szólal az E52 navigációja mikor csatlakoztatva van a gyári Ford-os bluetooth-os rádióhoz, se a rádión, se a telefonon nem jön hang. A beszélgetés egyébként működik hibátlanul. Lehet, hogy semmi köze a dologhoz, de esetleg érdekes lehet, hogy a csörgés csak a telefon hangszóróján szól, viszont egy régebbi Nokiának a csörgése a rádión keresztül szól. Volt egy eset, amikor a régebbi Nokia volt csatlakoztatva a rádióhoz, és megcsörrent az E52, akkor csörgés közben csatlakoztattam, és ezután a csengőhang már a rádió hangszóróján szólt. Van ötletetek, hogy lehetne hangot varázsolni a navinak? Köszi
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Autós kihangostót szeretnék vásárolni,de nem tudom még hogy milyen márkájút.
Lenne pár dolog ami fontos lenne:
- ár: maximum 30 ezer FT
- Kompatibilitás: Nokia 6700 classic (de gondolom más telókkal is kompatibilis a bluetooth miatt)
- kezelhetőség: Minél könnyebben kezelhető legyen,nem kell semmi extra funkció ( nőnek lesz)
- elhelyezhetőség: Könnyen lehessen az autóban elhelyezni illetve leszedniEgyenlőre ennyi
Előre is köszi!
-
Szerintem csak a tartó, a Free Car Charger for your cell phone kifejezés csak arra utal, hogy így frankón töltheted az autóban az IPhone-odat (már amennyiben van autós töltőd...)
Így ránézésre becsapós kínai oldalnak tűnik, szvsz 7 dollárba belefér(het) a cucc, de a postaköltség legalább 4-5 dolcsi, úgyhogy nem túl hihető. Szvsz nézz szét az e-bay-en, és valami megbízható eladótól vegyél hasonlót...
Eseetleg IPhone topicban kérdezz rá, hogy van-e valakinek ilyesmi. -
puncsos2
csendes tag
Nem találtam ilyen mobil-kütyük fórumot, ide írom.
Ha valaki tudna segíteni evvel: http://www.chinabuye.com/car-mount-holder-charger-sit-down-rider-for-iphone
AZ IPhone-omhoz kerestem a neten ilyen tartót, s ha jól látom, akkor elvileg ezzel tölteni is lehet a telefont? Mert a képen nem látom, de a leírásnál meg ott van.
Csak mert ingyenes a szállítás, s szerintem a 7 dollár jó ár, az egyik plázában lévő márkaboltban horribilis árakat elkérnek ezekért a kis kegészítőkért.
-
dabadab
titán
Az osszes altalam latott kihangosito ugy mukodik, hogy akkor kezdi el kirakni a hangot, amikor a telefon megszolal, viszont ezt nemi spettel teszi, vagyis az elso egy-masfel masodperc kimarad. Telefoncsorgesnel ez nem gond, navigacional viszont biztos roppant zavaro lehet.
Ellenszert nem tudok. -
válasz
tomee007007 #51 üzenetére
Azért bízom benne, hogy az x százezer regisztrált felhasználó közül csak van valakinek navigációja és bt kihangosítója, és talán ráakad erre a topicra egyszercsak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest