- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaMotta
aktív tag
válasz
tomee007007 #38 üzenetére
Ha úgy érzed, írd le tapasztalataid, mennyire vagy elégedett a kihangosítóval. Köszi!
-
LaMotta
aktív tag
válasz
tomee007007 #36 üzenetére
.. Lejjebbről Viktor0610 kolléga is ezt javasolta volna
.
-
LaMotta
aktív tag
Köszi a visszajelzést
. Erre én is ideges lennék. Akkor egyelőre ez a kihangosító Nálad nem igazán ajánlott...
-
LaMotta
aktív tag
Többnyire használható és működik más gyártóktól származó BT-kapcsolatok. A legjobb példa talán, hogy pl. egy notebook BT-jéhez mindent tudsz kapcsolni.
(#29) fpy_: Én sajnos nem tudok ilyenről, hacsak nincs valami külsős gyártó erre. Talán beesik még ide valaki, akinek van erről tapasztalata.
(#31) Mag__: Nem lehet, hogy ez "A készülék automatikus felvétele" okozza az összeakadást? Mármint hogy épp ezért állandóan csak érzékeli, és nem csak csatlakozik. Szerintem próbáld ki, hogy erről visszaveszed a "pipát"
. Egyébként el tudom képzelni, hogy ezzel kapcsolatban a (számunkra ismeretlen) PNA gyártója/forgalmazója tud javaslatokat adni. Lehet, hogy egy fimware/szoftver frissítés megoldja a problémát.
-
LaMotta
aktív tag
Na, pöpec
. A HFB-500-at már láttam valahol, az 510-et nem.
Aminek érdemes talán utánanézni, hogy a töltési ideje hogy működik (napsütés nélküli fénnyel is elfogadhatóan töltődik-e), illetve talán még ennél is fontosabb az, hogy mennyire tiszta, vagy hallható a másik oldal számra. Ha ezeket választod, akkor majd véleményezd is itt!
A Jabra Cruiser egy újabb cucc, az oldalon lévő másik kettőnek a hangminősége szinte tökéletes volt, s ebből kiindulva bízom abban, hogy a Cruiser-é is.
Az ST One-é az a Jabra-nál valamennyivel gyengébb volt.
Ez a bekezdés olvasataimból van. -
LaMotta
aktív tag
SuperTooth ONE
A leírás szerint egyidejűleg is tud kettőt kezelni:
"Multi point function: connect 2 phones simultaneously"Jabra CRUISER
"Multiuse™ - connect to 2 devices at the same time"Ha valamelyik elnyeri tetszésed és kipróbáltad, megköszönnék egy visszajelzést
.
-
LaMotta
aktív tag
Köszi az első komoly véleményt, Peet
!
Amúgy ez a CK-7W szintén csak egy telefonhoz tud csatlakozni egy időben?stophunter2: Ahogy láttam ez a kihangosító még ilyen 6230-as korszakból lehet.
Írtad, hogy Nokia-kkal pikk-pakk társul.. Gondolom akkor azok sem Symbian alapúak.
Nem lehet, hogy mint BT-s kapcsolatot, felismerte az LG, meg a SE, de a régi felépítése miatt nem társulnak?
Különben szerintem nyugodtan hívj fel egy Nokia szaküzletet, mit tudnak erről. Eddig csak jó tapasztalataim voltak velük.
És írd meg, ha valamit sikerült elérni.. -
LaMotta
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Na, már legalább van valami életjel a sok topikra nézés mellett
.
Azt láttam, hogy eléggé aktív vagy erre, már azt "vártam", mikor lesz bezárva..
Viszont van ezeknek a kütyüknek létjogosultsága, csak még nem jöttek rá az emberek erre a tényre
. Szóval bízom benne, hogy egyszer elkezdenek vásárolni ilyeneket
. És remélem nem azok után, hogy megbüntették őket
.
-
LaMotta
aktív tag
No, hát látom, még nem keltette fel érdeklődéseteket ez a téma.
Néhány gyártó, akiktől érdemes lehet választani:Azért nézelődjetek csak. Egy vezetés közbeni kézben tartott telefonálás min. 10.000 Ft büntetési tétel. Ezek a készülékek megkaphatóak 15.000 Ft körül is. Praktikus is, kényelmes is, szabályos is a használata.
Akárkinek akármilyen márkájú, típusú "handsfree" vagy "non handsfree" kihangosítója van, írjon róla bátran!
-
LaMotta
aktív tag
Vannak tapasztalataitok az alábbi kihangosítókkal?
Nokia HF-300
Supertooth Voice
Sony Ericsson HCB-100Természetesem a leglényegesebb kérdés az átjövő hang hallhatósága illetve a mikrofon hangátvitelének minősége, ergo jól hallanak-e bennünket a másik oldalon...
Kezelhetőség, kompatibilitás... És hasonlók.Mivel ezt egy általános fórumtémának szántam, szívesen várom más típusokról is a véleményeket, hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest