Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tasker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam egy autót amibe már be van szerelve egy Nokia CK-200-as kihangosító, Xiaomi és Samsung telefonnal szeretném használni.
A Xiaomit, mint telefon, a Samsungot pedig ,mint zenelejátszó szeretném használni - mivel gyári rádió van benne és nem is szeretném cserélni. A telefonálás szinte teljesen jól működik - kisebb lefagyásoktól eltekintve- a Samsung, mint zenelejátszó viszont nem megy. Hiába ismeri fel a telefont a kihangosító és lehetne is használni ha telefonálni szeretnék rajta, de a zenelejátszásnál nem adja, nem látja, mint bluetooth-os eszközt. Kérdésem ez a kihangosító erre nem alkalmas - mivel nem találtam erre vonatkozólag sehol semmit ezért jöttem ide - ? Esetleg helyette tudtok valamit ajánlani? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest