Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam egy autót amibe már be van szerelve egy Nokia CK-200-as kihangosító, Xiaomi és Samsung telefonnal szeretném használni.
A Xiaomit, mint telefon, a Samsungot pedig ,mint zenelejátszó szeretném használni - mivel gyári rádió van benne és nem is szeretném cserélni. A telefonálás szinte teljesen jól működik - kisebb lefagyásoktól eltekintve- a Samsung, mint zenelejátszó viszont nem megy. Hiába ismeri fel a telefont a kihangosító és lehetne is használni ha telefonálni szeretnék rajta, de a zenelejátszásnál nem adja, nem látja, mint bluetooth-os eszközt. Kérdésem ez a kihangosító erre nem alkalmas - mivel nem találtam erre vonatkozólag sehol semmit ezért jöttem ide - ? Esetleg helyette tudtok valamit ajánlani? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest