- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
johny59
újonc
Sziasztok!
Megpróbálom itt, hátha valakinek van valami ötlete.
Vettem egy Forever BK100 típusú kihangosítót.
Remekül működik, pillanatok alatt rákapcsolódik a telefonra.
A leírásban szerepel, hogy ha nincs telefonhoz kapcsolódva akkor 10 perc után kikapcsol. Ez nem gond, beszálláskor kikapcs-bekapcs és már kész is.
A gond az, hogy amikor a telefonnal kapcsolatban van, akkor is kikapcsol egy idő után, amikor tétlen. Ha navigáció van rávezérelve akkor nem kapcsol ki.
Az viszont nagyon nem jó, hogy ha tétlen, akkor unalmában kikapcsol, hiszen ezzel pont a lényeg vész el, hogy vezetés közben bárkikor ezen keresztül tudjak telefonálni.
Valaki találkozott már ezzel, vagy tud-e valami tippet?
Köszönöm előre is ha valaki válaszol. -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék egy korszerű beépíthető Bluetooth kihangosítót .
Mi az ami ajánlott, és milyen tulajdonságokat kell figyelembe venni, amitől jó egy ilyen eszköz ?
Üdv.
Astra
-
thotzoltan
tag
Sziasztok! Lingua FX1000kihangosítót nem is látja a telefon BT....világít,a rádiót lehalkítja,de ennyi...tud valaki segíteni?
-
Márton
nagyúr
üdv
az érdekelne, hogy autóba lévő gyári BT rádió miért nem jelzi ki bejövő híváskor a nevet?
A telefonomban el van mentve, szám formátum pontosan stimmel (+36..), a név rövid, nem ékezetes.
De csak a számot jeleníti meg a Lada Vesta rádiója, így nem tudom ismerős, vagy idegen keres-e.
Ami furcsa, hogy ha nem veszem fel, majd rámegyek a missed calls menüpontra, ott már a nevet írja ki.
Ennek mi értelme? Kérdésem, hogy bejövő híváskor a telefon biztos továbbítja a nevet is vagy csak a számot? Van erre valami szabvány?
(htc one x, és galaxy s7-tel próbálva)köszi
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni! Van egy Oneplus 3T telefonom, szeretnék hozzá külföldről autós kihangosítót használni, mivel nagyon sokat vezetek és sokat kell telefonálnom is. A lényeg hogy Bluetooth-os legyen, illetve ha valamennyire kiszűri a menetzajokat az se lenne probléma. Mivel nem igazán tudom milyen árban mozognak, illetve milyen típusok amiket keresnem kellene, így az árat olyan 5 nagyon max 10 ezer forint körül érdekelne. Esetleg tudnátok linkelni pár számomra alkalmas példányt?
Köszönöm a segítségeteket. -
Petika_
csendes tag
válasz
Takika14 #101 üzenetére
Másnak is volt hasonló problémája:
Factory resetet elvileg a bebootolás után a távirányítón a zöld és a piros gomb nyomva tartásával (amíg azt nem mondja "memory erasing in progress") lehet indítani.
De sajna nem mindig használ, elég sok fórumbejegyzés szól arról, hogy factory reset vagy mondjuk nyelv változtatás után megdöglött a központi egység.
-
Takika14
aktív tag
Üdv Urak!
Lenne egy kis gondom egy Parrot mki 9200-al, ugyanis tele van a memóriája a csatlakoztatott készülékekkel így nem tudok semmit tenni vele. Konkrétan amikor csatlakozni szeretnék hozzá egy új készülékkel akkor kiírja, hogy megtelt és nem lehet párosítani. A többi készülék nincs meg, nem tudom ki volt a gazdája. Az autó 1 napja van nálam.
Kérdésem a következő lenne: Lehet valamilyen módon resetelni a kihangosítót? Főként buherálás nélkül?
-
matta2003
tag
Sziasztok!
DOOGEE Y6 Black Piano-hoz milyen vezeték nélküli fülhallgatót/autós kihangosítót javasoltok? (Magyarországi beszerzés)
A segítséget előre is köszönöm. -
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam egy autót amibe már be van szerelve egy Nokia CK-200-as kihangosító, Xiaomi és Samsung telefonnal szeretném használni.
A Xiaomit, mint telefon, a Samsungot pedig ,mint zenelejátszó szeretném használni - mivel gyári rádió van benne és nem is szeretném cserélni. A telefonálás szinte teljesen jól működik - kisebb lefagyásoktól eltekintve- a Samsung, mint zenelejátszó viszont nem megy. Hiába ismeri fel a telefont a kihangosító és lehetne is használni ha telefonálni szeretnék rajta, de a zenelejátszásnál nem adja, nem látja, mint bluetooth-os eszközt. Kérdésem ez a kihangosító erre nem alkalmas - mivel nem találtam erre vonatkozólag sehol semmit ezért jöttem ide - ? Esetleg helyette tudtok valamit ajánlani? Előre is köszi. -
Trichie
tag
Olyan android programot keresek ami a Nokia CK-7W autós kihangosítómhoz automatikus csatlakozás után megnyitja az autós üzemmódot a telefonban. Ha ehhez csak egy egyszerű androidos beállítás kell egy program helyett annak megjobban örülnék
-
Zsotiabeka
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nokia ck-7w kihangosítóm, ami tökéletesen működött egy régi nyomógombos nokia telefonnal, de mióta vettem egy samsung simogatósat (J3) azóta panaszkodnak, hogy a vonal túloldalán néha visszhangoznak. Hogy lehetne ezt a problémát megoldani?
Ugyanaz a kib*szott bluetooth technologia akkor miért xaraxik?
Valami ötlet, hogy mit lehet megpróbálni? Vagy téphetem ki az egészet és vehetek egy hordozható vagy beépíthető kihangosítót?
-
MaRaToN88
újonc
Sziasztok!
Autós kihangosítóra lenne szükségem, azonban tanácstalan vagyok.
Az alábbi elvárásaim lennének a termékkel kapcsolatban:
- A telefont tudja egyidőben tölteni is (akár vezetékkel, akár anélkül)
- Nem lenne gond, ha telefontartóként is funkcionálna (GPS miatt)
- Fm transzmitterként funkcionáljon és mikor hívás érkezik küldjön egy jelet a fejegységnek, ha pl. USBről hallgatom a zenét, akkor is váltson át a rádióra. (Úgy, mint amikor pl. a rádióállomások a forgalmi információkat mondják be, vagy a híreket, akkor is átáll a fejegység rádióra.. utána folytatódik a zenelejátszás).
- Ne akksis készülék legyen, hanem valami fixre köthető cucc.
- Androidos és vagy iphone készülékekkel használnám.Idáig legközelebb a Dension Car Dock 2-es szériája áll az elképzeléseimhez, azonban ez sajnos nem tudja átkapcsolni a fejegységet
http://muzix.hu/markaink/dension/plug-play/dension-car-dock-2-for-iphone.htmlVan esetleg valakinek valami tanácsa?
Köszönöm!
-
Senquist
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Autós Kihangosítót apumnak mert már engem zavar ha vezetés közben kell felvennie a telefont munka ügyben és olykor már félek mikor egy kézzel vált aztán kormányoz stb..
Szóval vennék neki egyet.De neki nincs ideje nézni és olvasgatni róla így én foglalkoznék vele!
Találtam 4 fajtát aminek a leírása alapján választanám de nem ismerem úgy őket így kérdeznélek benneteket hogy esetleg van e valakinek vagy volt és mi a tapasztalatai róluk!
Az a fontos nekem hogy DUPLEX mód működjön rajta, hogy ha egyszerre beszélnek ketten akkor se legyen kavarodás, érthető legyen a beszéd mindkét félnek ill, hogy ne kelljen nyomkodni ahhoz hogy az beszélgetést átküldje a hívott készülékre.
Angol mind ezt tudom, de állítólag könnyű a kezelése, Magyart nem találtam sajnos.
PARROT Bluetooth HF MINIKIT+ Kihangosító
vagy ha van vmi más amit ajánlanátok?
előre is köszönöm!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy a kihangosító ne akarja felolvasni a bejövő hívó fél nevét? Mivel a legtöbb ilyen készülék nem magyar nyelvű.
Még nem vettem, de tervezem, viszont ez kizáró ok.
A válaszokat előre is köszönöm! -
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni egy silvercrest bluetooth 3.0 kihangosítót. 5K most akciósan. Mennyire használható a cucc? Érdemes ilyet venni, vagy esetleg kicsit drágábban vallani mást? -
Navirodof
csendes tag
Szevasztok!
Egy THL T11-es telefon és egy Jabra kihangosító párosításával van problémám.
Tudnátok valami biztatót mondani,mert eddig
Előre is köszönöm. -
Zola_84
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nokia KC-200 kihangosító problémám van! Tudna valaki segíteni abban, hogy miért halk a hangerő beszélgetés során? Mind a két eszközön maximumon van a hangerő, mégis alig hallani valamit. A kapcsolat hibátlan amúgy, a rádió/CD is normálisan hangon működik, másik telefonnal is ezt csinálja. Ötlet??? -
Debilon
addikt
üdv!
Nokia CK-200-hoz nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni kijelző tartó kábelt?
CA-165 néven fut, de ahol találok, mindenhol kifutó/már nem áruljuk felirat van -
Intel fan11
őstag
üdv! Nokia lumia 735-höz szeretnék autóba kihangosítót, de nem igazán tudom mi a jó! Vki tud ebben segíteni?
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyenem: [link]
Az autó hifijének USB-jébe tolom, párosítom a telómmal (Android 4.2), de folyton ledobálja. Átvisz némi zenét, majd ledobja. Mi a halál f@sza van ezzel szerintetek? -
hair
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy milyen kihangosítót tudtok ajánlani (Lenovo s750) amely rendelkezik alábbi tulajdonsággal:
-autóba kellene
-szinkronba lehessen hozni az autós rádióval.
Eddig ezt néztem:
-Platronics K100
-Jabra driveDe mindent meghallgatok
-
koqxdio
csendes tag
Sziasztok!
Teszt alatt a Jabra Drive..
-hangminőség ár/érték arányú, én jobb minőségben vagyok hallható mint fordítva ))
-a kapcsolódás nem hozza a gyártói/kereskedői ígéretet, konkrétan elég sokszor nem kapcsolódik és újra kell párosítani; elvileg beszálláskor kellene tennie a dolgát
Nem tudom telefon függő lehet-e a dolog, én egy Alphával küszködöm. -
Suty
csendes tag
válasz
digitalchemy #74 üzenetére
Sziasztok!
Van az autómba beszerelve egy nokia ck-7w kihangosító. Ami kihangosítóként működik is, vajon hogy tudnék ezen keresztül mp3-t is lejátszani??
Ha valakinek van ötlete nagyon örülnék, mert a fej egy elég ritka darab, illetve a kocsi is ezért nem szeretnék hozzá nyúlni. Ja telefon egy AUSUS Padfone S. -
zeon.hu
nagyúr
-
jugen
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hol találok Iphone 4-hez napellenzőre csíptethető autós kihangosítót?
Köszi előre is! -
szdavid0504
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Nokia CK-15W típusú bluetooth-os, kijelzős kihangosítóm. Meg egy Myphone 65 00 telefonom.
Tökéletesen csatlakozik (felismeri a telefon mint kihangosítót), működik is egy dolgot kivéve. Nem másolja át a névjegyeket. Elindul, tölt egy ideig majd váratlanul leáll.
Más telefonnal működik. Tudtok valami trükköt erre? Vagy olyan telefonokat(gombosat) ami biztosan működik vele? -
Dexter68
addikt
Nem tudom, aktuális-e még, én tegnap vettem egy Plantronics K100-at (transmitterként ma tesztelem), illetve vannak még a Densionnak Car Dockjai, amik tudják ezt.
Valaki tud ilyet, hogy ha a plantronicshoz adtak egy 500 mAh-os mikro USB töltőt, lehet baja a cuccnak, ha nem a sajátjával töltöm, hanem egy 1000 vagy 2000 mAh-ossal? Vagy csak simán a számítógépre dugva?
-
Mbenyo97
aktív tag
Tud valaki ajánlani Samsung C3322 és galaxy gio-hoz Bluetooth kihangositott és olyat amihez van mikrofon ?
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok!
én olyat kihangosított keresek, ami FM jeladót is tartalmaz, van valakinek ilyesmivel tapasztalata?
-
digitalchemy
újonc
Sziaszok!
NOKIA CK-7W kihangosítóval szeretnék iPhone zenét lejátszani. Lehetséges ez?
Telefonként tökéletesen müködik (mármint a kihangosítás) de hogy hangosan zenéljen, nem tudom összehozni. Egyszer "véletlenül" kihangosítva játszott le egy szöveges jegyzetet... ezt azóta sem tudom reprodukálni.
Ötlet? Javaslat? Előre is köszönöm! -
Buccer
tag
Helló!
Nokia CK7W kihangosítóval kapcsolatban kérdeznék, hátha valaki tud segíteni.
1. Lehet valahogy resetelni?
2. Ha nem, akkor mi lehet a baja? Nem tudok semmit párosítani vele, minden eszköz látja, de nem kér kódot a párosításhoz, hanem kapásból kiírja, hogy hibás kód.
Ha adok gyújtást nem is villog a kis led a gombnál mint régebben. Mi lehet? -
Jockó
csendes tag
-
Peddy789
őstag
Mi vettünk egyet karácsonyra majd leírom a tapasztalataimat az adott cuccról
-
Peddy789
őstag
Hát végül vettem valami randomot kár hogy ilyen kihalt ez a topic
-
Peddy789
őstag
sziasztook, akarok anyukámnak venni karira egy kihangosítót, 10körülre gondoltam, vagy mennyiért és moylet érdemes? nemkell egy topp valami hanem jó ár érték arány
előre köszi ha válaszol valaki!
-
Bernath
tag
Sziasztok!
Talán valaki tud segíteni.
Adot egy Nokia HFU-2-es autós kihangositó,kicsit régi,kicsit kopott,de használható
Telefont cseréltem s arra lennék kiváncsi,hogy egy bluetooth fülessel össze tudom-e valahogy tákolni,hogy müködjön? Ez a tipus még nem ismerte a vezeték nélküli komunikációt,s arra gondoltam,ha szétszedem a fülest s direktbe rákötöm a kihangositó meglévő bemenetére a mikrofont ill hangszórót esetleg müködhetne-e?
Remélem érthtő.....
Várom szakértő hozzászólásotokat!! -
rnorbi80
csendes tag
Sziasztok, rátaláltam a topikra, viszont nekem meg se szólal az E52 navigációja mikor csatlakoztatva van a gyári Ford-os bluetooth-os rádióhoz, se a rádión, se a telefonon nem jön hang. A beszélgetés egyébként működik hibátlanul. Lehet, hogy semmi köze a dologhoz, de esetleg érdekes lehet, hogy a csörgés csak a telefon hangszóróján szól, viszont egy régebbi Nokiának a csörgése a rádión keresztül szól. Volt egy eset, amikor a régebbi Nokia volt csatlakoztatva a rádióhoz, és megcsörrent az E52, akkor csörgés közben csatlakoztattam, és ezután a csengőhang már a rádió hangszóróján szólt. Van ötletetek, hogy lehetne hangot varázsolni a navinak? Köszi
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Autós kihangostót szeretnék vásárolni,de nem tudom még hogy milyen márkájút.
Lenne pár dolog ami fontos lenne:
- ár: maximum 30 ezer FT
- Kompatibilitás: Nokia 6700 classic (de gondolom más telókkal is kompatibilis a bluetooth miatt)
- kezelhetőség: Minél könnyebben kezelhető legyen,nem kell semmi extra funkció ( nőnek lesz)
- elhelyezhetőség: Könnyen lehessen az autóban elhelyezni illetve leszedniEgyenlőre ennyi
Előre is köszi!
-
Szerintem csak a tartó, a Free Car Charger for your cell phone kifejezés csak arra utal, hogy így frankón töltheted az autóban az IPhone-odat (már amennyiben van autós töltőd...)
Így ránézésre becsapós kínai oldalnak tűnik, szvsz 7 dollárba belefér(het) a cucc, de a postaköltség legalább 4-5 dolcsi, úgyhogy nem túl hihető. Szvsz nézz szét az e-bay-en, és valami megbízható eladótól vegyél hasonlót...
Eseetleg IPhone topicban kérdezz rá, hogy van-e valakinek ilyesmi. -
puncsos2
csendes tag
Nem találtam ilyen mobil-kütyük fórumot, ide írom.
Ha valaki tudna segíteni evvel: http://www.chinabuye.com/car-mount-holder-charger-sit-down-rider-for-iphone
AZ IPhone-omhoz kerestem a neten ilyen tartót, s ha jól látom, akkor elvileg ezzel tölteni is lehet a telefont? Mert a képen nem látom, de a leírásnál meg ott van.
Csak mert ingyenes a szállítás, s szerintem a 7 dollár jó ár, az egyik plázában lévő márkaboltban horribilis árakat elkérnek ezekért a kis kegészítőkért.
-
dabadab
titán
Az osszes altalam latott kihangosito ugy mukodik, hogy akkor kezdi el kirakni a hangot, amikor a telefon megszolal, viszont ezt nemi spettel teszi, vagyis az elso egy-masfel masodperc kimarad. Telefoncsorgesnel ez nem gond, navigacional viszont biztos roppant zavaro lehet.
Ellenszert nem tudok. -
válasz
tomee007007 #51 üzenetére
Azért bízom benne, hogy az x százezer regisztrált felhasználó közül csak van valakinek navigációja és bt kihangosítója, és talán ráakad erre a topicra egyszercsak
-
Pörög a topic...
-
válasz
tomee007007 #48 üzenetére
De legalább valami mozgás van a topicban
-
tomee007007
addikt
nincs ötletem
-
Mindenki elment nyaralni?
-
Semmi ötlet?
-
Ennyire nem lehet halott ez a topic...
-
hahó
-
Nemár, hogy senki nem navigál telefonnal!
-
Azzal lehet-e tenni valamit, hogy amikor a Nokia E52-n megy a navigáció, és a kihangosítóra van kitéve a hang, akkor az első kb. egy-másfél másodperc lemarad. (SE HCB-105)
Mert így kicsit vicces, hogy mindíg "...száz méterre" kell elfordulni, csak sose hallom, hogy hány száz... -
tomee007007
addikt
Nokia CK-1W:
Eddigi tapasztalatom: mint már említettem nem rég fedeztem fel az autóban, de azért már próbálgattam: Nokia 6230i és HTC Diamond-al párosítottam össze, egyiknél sem volt gond, rögtön egymásra találtak. A kihangosító rá van kötve a gyári navigációra, és a műszerfal fedélzeti számítógépére, szóval amikor hívás jön be, kijelzi. A nyomógomb megnyomása után kb 2-3 másodperc múlva kapcsol. A hangminőség elég jó, viszonylag távol van tőlem a mikrofon, de még autópályán is tisztán hall akivel beszélek.
Szóval szerintem egyszerű, minőségi, és olcsó(ahogy láttam használtan 8-10.000 körül van ez a típus) -
LaMotta
aktív tag
válasz
tomee007007 #38 üzenetére
Ha úgy érzed, írd le tapasztalataid, mennyire vagy elégedett a kihangosítóval. Köszi!
-
LaMotta
aktív tag
válasz
tomee007007 #36 üzenetére
.. Lejjebbről Viktor0610 kolléga is ezt javasolta volna
.
-
tomee007007
addikt
megoldottam...0000-ás kóddal
-
tomee007007
addikt
sziasztok!
Nem rég vettem autót, és felfedeztem benne egy nokia ck-1w kihangosítót, viszont kéri a pin kódot, a kártya meg nincs nálam, szóval nincs valami ötletetekhogyan tudom valahogy meghack-elni?
-
LaMotta
aktív tag
Köszi a visszajelzést
. Erre én is ideges lennék. Akkor egyelőre ez a kihangosító Nálad nem igazán ajánlott...
-
LaMotta
aktív tag
Többnyire használható és működik más gyártóktól származó BT-kapcsolatok. A legjobb példa talán, hogy pl. egy notebook BT-jéhez mindent tudsz kapcsolni.
(#29) fpy_: Én sajnos nem tudok ilyenről, hacsak nincs valami külsős gyártó erre. Talán beesik még ide valaki, akinek van erről tapasztalata.
(#31) Mag__: Nem lehet, hogy ez "A készülék automatikus felvétele" okozza az összeakadást? Mármint hogy épp ezért állandóan csak érzékeli, és nem csak csatlakozik. Szerintem próbáld ki, hogy erről visszaveszed a "pipát"
. Egyébként el tudom képzelni, hogy ezzel kapcsolatban a (számunkra ismeretlen) PNA gyártója/forgalmazója tud javaslatokat adni. Lehet, hogy egy fimware/szoftver frissítés megoldja a problémát.
-
Mag__
tag
Hi!
SuperTooth kihangositot volt alkalmam használni egy kicsit,és van egy olyan jo tulajdonsága hogy ha elveszti a telefont(mert tul messze megyek töle) akkor ha kellö távolságra vissza megyek akkor magátol csatlakozik a telefonra.
Most egy másik kihangositom van( egy PNA-s navigácio,amin van kihangosito funkcio) ,és ez nem csatlakozik magátol,hanem kézileg kell ujra csatlakoztatni. Amikor hozzáadtam a telefonhoz a kihangositos PNa-t,ott megadtam, hogy "igen csatlakozzon automatikusan", meg " A készülék automatikus felvétele" vagy ilyesmi, azonban nem találja meg magátol,kézileg kell hozzáadni.
Van vkinek ötlete mi a gond?
kösz -
melaak
csendes tag
Hahó valaki aki ért hozzá!
Van egy Samsung Corby-m (gts3650) meg egy sony ericson blootooth headset-em!
Tudom valahogy használni a Samsunghoz?
Én tök amatőr vagyok ilyen téren, és lehet, hogy nem erre a fórumra tartozik, de hátha van valaki aki segíteni tud! -
fpy_
tag
Sziasztok,
az én autómban mobil telefon konsol van beszerelve, a kihangosító a gyári rádiót használja, ill. a beépített mikrofont. Ez még a régi időkből való, Nokia 5110/6110/7110-et fogadó adapter van rajta.
Kérdésem, hogy létezik -e szerintetek olyan BT eszköz, interface, amit ebbe a konzolba illesztve BT képessé teszi a kihagosítót? -
melaak
csendes tag
Hahó valaki aki ért hozzá!
Van egy Samsung Corby-m (gts3650) meg egy sony ericson blootooth headset-em!
Tudom valahogy használni a Samsunghoz?
Én tök amatőr vagyok ilyen téren, és lehet, hogy nem erre a fórumra tartozik, de hátha van valaki aki segíteni tud! -
LaMotta
aktív tag
Na, pöpec
. A HFB-500-at már láttam valahol, az 510-et nem.
Aminek érdemes talán utánanézni, hogy a töltési ideje hogy működik (napsütés nélküli fénnyel is elfogadhatóan töltődik-e), illetve talán még ennél is fontosabb az, hogy mennyire tiszta, vagy hallható a másik oldal számra. Ha ezeket választod, akkor majd véleményezd is itt!
A Jabra Cruiser egy újabb cucc, az oldalon lévő másik kettőnek a hangminősége szinte tökéletes volt, s ebből kiindulva bízom abban, hogy a Cruiser-é is.
Az ST One-é az a Jabra-nál valamennyivel gyengébb volt.
Ez a bekezdés olvasataimból van. -
LaMotta
aktív tag
SuperTooth ONE
A leírás szerint egyidejűleg is tud kettőt kezelni:
"Multi point function: connect 2 phones simultaneously"Jabra CRUISER
"Multiuse™ - connect to 2 devices at the same time"Ha valamelyik elnyeri tetszésed és kipróbáltad, megköszönnék egy visszajelzést
.
-
biker
nagyúr
olyan autós kihangosítót, esetleg fülest keresek, ami EGYSZERRE tud KAPCSOLATBAN lenni 2 telefonnal.
mert majdnem mindet lehet 5-10 eszközzel PÁROSÍTANI, de kapcsolatban csak eggyel tud lennikét telefon van a kocsiban, jó lenne nem két kihangosító hozzájuk
-
csibor
addikt
Nem túl drágán melyiket érdemes venni?
-
nobika1
tag
Autós kihangosítokkal nincs gondom, mert nincs autóm
-
válasz
Viktor0610 #19 üzenetére
Ez kellett, köszi
-
-
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
Újraindítás nem segített, többször próbáltam, a párosítást még megpróbálom. Mondjuk a kihangosítón nem tudom hogy lehet ezt törölni, két gomb van rajta összesen, az egyik a hangerő + -, a másik a ki-be kapcsoló-felvevő. De majd elővadászom valahonnan a használatiját...
-
-
Van egy K750-es SE telefon és egy HCB-105 kihangosító.
Újabban azt csinálja, hogy csak az első hívást feszi fel, ha megint hív valaki, azt már nem, csak a telefonon tudom felvenni, hiába nyomom a kihangosító gombját. A csörgést kiadja, de fel nem veszi.
Mi lehet a baja? -
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
-
-
Ha már itt vagyok
A töltője, amit adtak hozzá, az egy szivargyújtós hucmák. A csatlakozója olyan, hogy passzol a telefonba. Akkor ezzel elvileg tudom tölteni a telefont is a szivargyújtóról? Megfelelő a feszültsége? És fordítva: a telefon töltőjéről tudom tölteni a kihangosítót a konnektorból? (Ez utóbbi pl. most jól jönne, mert az írja a használati, hogy az első használat előtt 5 órát töltsem. Nincs kedvem az autóban eltölteni 5 órát mostanában
)
-
-
Van egy K750-es SE telóm. Vettem egy autós kihangosítót, HCB-105. Egy baj van, hogy nem tudom párosítani, mert jelszót akar. Viszont a leírásában nincs szó sehol sem jelszóról...
Mi lehet ez? -
LaMotta
aktív tag
Köszi az első komoly véleményt, Peet
!
Amúgy ez a CK-7W szintén csak egy telefonhoz tud csatlakozni egy időben?stophunter2: Ahogy láttam ez a kihangosító még ilyen 6230-as korszakból lehet.
Írtad, hogy Nokia-kkal pikk-pakk társul.. Gondolom akkor azok sem Symbian alapúak.
Nem lehet, hogy mint BT-s kapcsolatot, felismerte az LG, meg a SE, de a régi felépítése miatt nem társulnak?
Különben szerintem nyugodtan hívj fel egy Nokia szaküzletet, mit tudnak erről. Eddig csak jó tapasztalataim voltak velük.
És írd meg, ha valamit sikerült elérni.. -
stophunter2
csendes tag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
megpróbáltam
sajna semmi előrelépés, azaz annyi, hogy a nokia fórumán megtaláltam a kompatibilis eszközök listáját. ez a 610-es symbiamos telókkap sem közösül. az utána lévő generáció már igen, és más BT technológiát is elismer nem csak a nokia telókét.hallott már valaki olyanról hogy ezt a 610-t feltörték volna. csak van rá más szoftver ami nem blokkolja a nem nokia telefonok BT jeleit.
használ valaki 610-es car kit egységet nem nokia telóval?
köszönöm a válaszokat! -
Peet210
őstag
Egyetértek, tényleg hasznos (és biztonságos) eszközök.
Nekem egy Nokia CK-7W van. Ez eddig Nokia és WM alapú telefonokkal használtam. Minden telefont BT kapcsolaton csatlakoztattam hozzá gond nélkül.
WM használó készüléknél az esetek 90%-ban nem kaptam negatív visszajelzést a hangminőséggel kapcsolatban. Viszont sajnos egyszer volt, hogy én tökéletesen hallottam a másik felet de ő nem nagyon értett engem (Nokia telefonnál még nem találkoztam ilyennel pedig egy párral már használtam). A telefonban ha be van kapcsolva a BT akkor automatikusan csatlakozik a kihangosítóhoz. Ha utólag kapcsoljuk be a telefonban a BT-t akkor manuálisan kell csatlakoztatni (ami nem egy nagy művészet hiszen már egyszer párosítottuk a két eszközt).
Mint vezeték nélküli kihangosító meg vagyok elégedve a Nokiával. -
válasz
stophunter2 #5 üzenetére
Próbáld meg "kinullázni", vagyis kitörölni belőle a korábbi párosításokat, talán az a baja, hogy nem tud tárolni több eszközt.
-
stophunter2
csendes tag
Hello!
nekem ilyen nokia kihangosítóm van:
http://www.nokia.hu/A4338042létezik az, hogy csak nokia telókkal hajlandó kékfogas kapcsolatot létesíteni???
már két win alapú, LG és SE telóval is próbáltam, mind látja elsőre a N610-es autós egységét, de az csak a nokiákkal párosodik. de azokkal pikk-pakk, panasz nélkül...
van valakinek valami ötlete?
előre is köszönöm!
L -
LaMotta
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Na, már legalább van valami életjel a sok topikra nézés mellett
.
Azt láttam, hogy eléggé aktív vagy erre, már azt "vártam", mikor lesz bezárva..
Viszont van ezeknek a kütyüknek létjogosultsága, csak még nem jöttek rá az emberek erre a tényre
. Szóval bízom benne, hogy egyszer elkezdenek vásárolni ilyeneket
. És remélem nem azok után, hogy megbüntették őket
.
-
-
LaMotta
aktív tag
No, hát látom, még nem keltette fel érdeklődéseteket ez a téma.
Néhány gyártó, akiktől érdemes lehet választani:Azért nézelődjetek csak. Egy vezetés közbeni kézben tartott telefonálás min. 10.000 Ft büntetési tétel. Ezek a készülékek megkaphatóak 15.000 Ft körül is. Praktikus is, kényelmes is, szabályos is a használata.
Akárkinek akármilyen márkájú, típusú "handsfree" vagy "non handsfree" kihangosítója van, írjon róla bátran!
-
LaMotta
aktív tag
Vannak tapasztalataitok az alábbi kihangosítókkal?
Nokia HF-300
Supertooth Voice
Sony Ericsson HCB-100Természetesem a leglényegesebb kérdés az átjövő hang hallhatósága illetve a mikrofon hangátvitelének minősége, ergo jól hallanak-e bennünket a másik oldalon...
Kezelhetőség, kompatibilitás... És hasonlók.Mivel ezt egy általános fórumtémának szántam, szívesen várom más típusokról is a véleményeket, hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest