- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Rókabajusz #1548 üzenetére
Vidd vissza, ha még tudod.
-
Rókabajusz
csendes tag
Sziasztok
Ma vettem egy JBL free x Bluetooth fülhallgatót,a problémák az az,hogy biciklizés közben sokszor szakadozik,ugrál,recseg a hang. Nézegettem online, hátha sikerül találni valami megoldást de nem sikerült, megköszönném ha adjatok tanácsot. -
Luissimo
veterán
nem mondtam, hogy pont egyforma, de a körvonalai, külcsínje hasonló.
persze a belbecse, az biztosan más, hallani kék a hangját, érezni a fülben, stb.Nagy ergonomiai formatervezési ujdonságokat nemnagyon tudnak bemutatni, az emberi fül járatai hasonlók. (na most peszer a birkózók és volt birkózók kivételek)
nekem tegnap jött meg. Így bejáratás után (2 nap még nem nevezhető bejáratásnak) alatt is már sokat finomodott a hangja.
első dolgom volt rajta lecserélni a kis gumiillesztéket nagyobbra, persze így macerásabb a töltőtokba dugni, de a gumi szerencsére enged mindkét irányban.
viszont sokkal jobb lett a basszusa. és lesz ezmég jobb is...
csodákat nem várunk tőle, de tetszik, hogy nem lifeg a fülemben semmi és kicsit megtekerve stabilan áll benne -
Luissimo
veterán
-
blueye
veterán
válasz
ITI-san #1533 üzenetére
Megjott az AirDots. Nekem nagyon tetszik.
Korabban egy RIVERSONG Air X2-t hasznaltam, ehhez kepest jobban szol, kisebb, nem esik ki a fulembol (mondjuk ez egyedi de mivel konnyebb es mas kialakitasu igy masnal is jobb lehet).
Tetszik a dobozbol kiveve rogton kapcsolodas, nincs szakadas, nagyobb hatotav.
Mindez egy nap utan. -
ITI-san
tag
válasz
bandi0000 #1538 üzenetére
A szakadozás ahogy írod. Sajnos minden bluetooth cucc, headset velejárója. Itt valszeg a telefon a ludas, szerintem mindegyik headset kűzködhet ezzel a dologgal. Érdekes, én pl most mono headset vásárlásban vagyok. Ráadásul amit kinéztem még csak 4.0 - ás bluetooth verziót tud (már van 4.1,4.2,5.0), ennek ellenére a kapcsolat állandóságában még is jól működik. Talán a legújabb 5.0 verzió segít ezen. A 4-es verzió talán nem volt egy jól sikerült rendszer, talán nagy volt a technológiai ugrás a 3-hoz képest.... Passz
-
ITI-san
tag
-
bandi0000
nagyúr
Ezekről a Blitzwolf csodákról van valami vélemény? Elég kevés teszt van róla, azok is tűnnek inkább fizetettnek
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Csendes megfigyelő vagyok
, jelenleg én is BT headsetet keresek
-
blueye
veterán
Most egy Xiaomi AirDots-ot rendeltem, jokat olvastam rola, kivancsian varom milyen lesz.
-
ITI-san
tag
Sziasztok!
Hosszas nézegetés, na meg összehasonlítás után a kiszemelt a Jabra Talk 45 -ös headset lett. Ami tetszett az a design, és hogy a hívás fogadás érintő "gombbal" történik. Amit még nem tudom, hogy hátrány e, az a hangerő gomb hiánya, erre van app és elvileg tudja automatikusan is állítani, valamint, hogy bluetooth 4.0 verziós. Lehetne 4.1, vagy 4.2-is.
Elvileg ezzel semmi gond, a vélemények szerint jól csatlakozik (van benne NFC-is), de majd meglátjuk.
Persze nem olcsó, de jól néz ki, könnyű, és elvileg jó is. -
ITI-san
tag
Sziasztok!
AWEI A830BL-el kapcsolatban van valamilyen tapasztalatotok? Kiesik, nem esik, kényelmes, jól szól, hangos, halk...stb?
Köszi! -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Nézegetek egy samsung u level fülhallgatót. Sportoláshoz kellene és megtetszett a gumis pánt, mágneses fülhallgató rész. Van egy barátom aki használ ilyet csak dicséri azt mondja 1 hetet is elmegy simán. Viszont a sok fórumon panaszkodnak rá hogy eltörik a szára. Külön tetszik benne hogy rezeg maga a fejhallgató is. Bár mondjuk ez teljesen lényegtelen.
Van valakinek tapasztalata ezzel a típusú fejhallgatóval?
Esetleg tudnátok javasolni másik típusú fejhallgatót ami dizájnban ilyesmi mint az u level? Mindenkép olyan kellene ami stabilan fülben marad és nem agyba dugós.Futáshoz kellene és galaxy S9hez használnám.
-
Nereyn
tag
Sziasztok!
Újabb headset keresésbe kezdtem, megint céges ügybe.
A következőeknek kell megfelelnie a headsetnek:
- vezeték nélküli
- telefonhoz csatlakoztatható
- telefonálni lehet róla
- mind a két fülön van, mint a normál fejhallgatók
- valamennyire zajszűrősA szituáció hogy miért kell:
Az irodába egymás előtt, mellett ülünk és hogy könnyebb legyen a megrendelés felvétel, gépre kell felvinni egyből és hogy ne kelljen a vállunkkal tartani a telefont.
A sima alap headsetek, ami csak félfülű nem jó, már leszólták a kollégák, így bajba vagyok milyen lenne jó.
Bármilyen segítséggel tudtok lenni megköszönném!
-
-
havri1
félisten
válasz
#52469760 #1523 üzenetére
Kérdés jó.
Karáconyra vettem 2 egyforma JBL 500 fejhallgatót a gyerekeknek. Szgép, mobilhoz vannak csatlakoztatva. Gépen pl egyszerre nem tudják használni, akadozgat mind2. Amint kikapcsolom az egyiket, jó.
JBL Flip4 szintén. 2 van, ha egyszerre használják, szakadozgatnak.
Zavarják egymást. -
Üdv mindenki!
Egy ideje már tervezem, hogy veszek egy BT fülest. Korábban Nokia BH-609-em volt, csak kidöglött belőle az akksi.
A Plantronics Explorer 500-at nézegetem, mindenképp olyan kellene, ami nem "kampós", hanem ilyen szilikonos megoldással tapad meg a fülemben, mert vezetés közben nincs állandóan az agyamba dugva, csak ha csörög a telefon, akkor dugom bele. Árban is hasonló a Nokiához, minőségben is ilyet várnék.Ami elbizonytalanított kicsit, hogy páran panaszkodtak a hangerejére (pl itt a topicban), páran viszont egyáltalán nem ítélték halknak. Tudom, ez relatív, de egy kombi autóban használnám, ami azért inkább zajos, mint nem. Visszacserélni elvileg nem lehet, ha webshopból veszem, akkor sem él a 14 napos elállás, mert ez ilyen higiéniás termék. Mondjuk ez érthető, de ha használhatatlanul halk, akkor mit csináljak vele?
A telefon oldaláról nem lenne gond, Samsung Galaxy S6 Edge-m van, 7-es Androiddal (csak mert említettek olyat is, hogy a szoftver miatt lehet halk a BT füles).
Mi a véleményetek? Jó lehet nekem ez a cucc?
Köszi a véleményeket előre is!
-
height
aktív tag
-
csibe1
addikt
Közben még lett tesztelgetve a Jabra Classic, és sajna ez sem tökéletes.
A plusz tapasztalatok:
- sajnos nagyon behallatszanak az egyéb zajok a háttérből, főleg a magas hangok pl.: egérgörgő kattogása, számítógép ventillátorának zúgása, autóban a rádió vagy lehúzott ablaknál a motorhang.
- a jó, hogy végre normálisan értenek a vonal túlvégén, nem halk a hangom és nem szakadozikA Plantronics ML20 az jobb volt ebből a szempontból, de megadta magát, nagyon halk lett, állandóan összevissza csatlakozott, elég idegesítő volt a végére.
Ha lett volna még ML20 akkor megint azt veszek, de nem találtam sehol.
Ahogy látom max 2 évet bírnak ki a headsetek aztán muszáj újat venni. -
fzsolte
tag
Sziasztok!
Adott egy telefon (samsung galaxy s8) vagy tablet (huawei mediapad t3). A headsetet párosítom velük. Hívást tudok fogadni. De miért van az, ha a headset gombját hosszan nyomom, akkor ugyan bejön a google hangfelismerő része és pontosan meg is érti amit mondok, de a névjegyzék helyett a google keresőbe hozza be a bemondott szöveget? Ugye van ez az "ok google" meg a "please call XY"... 7.0 android. Valószínű ott lehet a gond, hogy a Voice Match inaktív. De miért?
Ezt megoldotta már valaki? Esetleg valami app segíthet?
Tök hülyeség, hogy nem tudok tárcsázni csak ha nyomkodom kézzel a két eszközt.
Előre is köszi a válaszokat. -
height
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a
linken található eszközközről? érdemes meg vásárolni ? -
törölt tag
Tényleg van amelyiket lehallgatásra is lehet használni? Melyiket? Hogyan?
-
Skillet
addikt
Xiaomi BT headset részemről kuka.
Már előbb is észrevettem, de ma egyértelművé vált, hogy csak a telefonhoz közel használható, különben pocsék lesz a hang. Kiszálltam az autóból, a telefon a műszerfalon volt és máris droid hangja lett a másik félnek.
A plantronics m55-nél ilyet sosem vettem észre. Marad az. A hangerő gond úgy sem fog megoldódni.
Asszony m70-esét majd próbálgatom még, ha az sem, akkor megpróbálom tesztelni az ő telefonján. Valamelyik nap már próbáltuk, szerintem ott is halk volt az összes.
Moto E4. -
Cry0
őstag
Sziasztok!
nem tudom mennyire él még ez a csoport de egy kis segitséget szeretnék kérni, nemrégiben beszereztem egy Patronics M70-es headsetet csatlakozott is a telefonhoz probléma nélkül. utána valami galiba miatt vissza lett állitva a telefonom és azóta nem látja a telefonom, se másik készülék. Amint bekapcsolom azt mondja hogy csatlakoztatva van gondolom itt a probléma de nincs olyan telefon amihez csatlakoztatna, ötletek? -
Skillet
addikt
Nekem sajnos a teljes hívás halk. Emlékszem, régebben moto g (first gen, 4.4.4) alatt nem kellett maxra állítani a hangerőt, sőt... Itt meg hiába a max hangerő, vezetés közben az egyik kezemmel folyamatosan a fülembe kell nyomni a headset. Akkor meg akár már a telefont is tarthatnám
Amúgy ez a sáomi headset érdekes. A gumiharang szinte teljesen eltakarja a hangszórótfura egy megoldás. Majd kipróbálom anélkül is. Nyilván nem marad a fülemben, csak a kíváncsi lennék a hangerőre.
-
havri1
félisten
válasz
Skillet #1505 üzenetére
Nekem Mi5-n, ameddig 7-es android alapon volt a MIUI9, és még egy ideig a 10, addig tökéletes volt az explorer 500. Android 8 váltáskor lett halk, de csak kimenő hívásnál, annak is az első 10-20 mp-jében.
Gondoltam régi, más BT driver stb.
Vettem ezt a Mi headsetet, ugyanaz.
Váltottam nemrég telefont, Mi8, Android 8 és 9 alapon is ugyanez, mind2 headsettel. -
-
havri1
félisten
válasz
Skillet #1500 üzenetére
Húzósabb használat során számomra kiderült, nekem nem jó., Halk. Gyengébb a hangminősége az explorer 500-nál. Tartaléknak hagyom meg.
Tudtommal nem lehet nyelvet állítani, googleztam sokat, nem találtam rá semmit.
Elvileg mindegyiknél a leírásban pirossal szerepel, vagyis a kínainál tuti, hogy csak kínait tud. Amelyiknél nincs, vélhetően az global (angol) verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- YouTube
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest