- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Üdv!
Bedobom újra a kérdést. Nincs valakinek 2 éven belül vásárolt Plantronics E500-asa? -
Üdv mindenki!
Van egy 2,5 éves Plantronics Explorer 500-asom, ami random lecsatlakozik a telefonról. Van, hogy órákig semmi baja, de van, hogy amint összekapcsolódok a mobillal (Samsung Galaxy S9), pár másodperc alatt már le is szakad róla. Előfordult már, hogy beszélgetés közben szakadt le. Pár hónapja kezdte, hogy a hívást amikor fel akartam venni vele, akkor mondta be, hogy "bekapcsol, és kapcsolódik a telefonhoz".
Akik ilyet használnak, tapasztaltak hasonlót? Először a telefonra gyanakodtam, mert néha ki-kihagy bluetooth lejátszás közben (bluetooth hangfalon használva), de arról soha sem kapcsolódik le...Persze a 2 év gari már lejárt, de ha van valakinek egy számlája 2 éven beüli vásárlásról, megköszönném, ha kisegítene.
Próbáltam szoftvert frissíteni, de az androidos Plantronics HUB érdemben semmit sem tud kezdeni a fülessel (akkuidőt kiírja, de semmi több), a Windows-os pedig nem is látja.
Minden megoldás érdekel, köszi a segítséget előre is!
-
-
Üdv mindenki!
Egy ideje már tervezem, hogy veszek egy BT fülest. Korábban Nokia BH-609-em volt, csak kidöglött belőle az akksi.
A Plantronics Explorer 500-at nézegetem, mindenképp olyan kellene, ami nem "kampós", hanem ilyen szilikonos megoldással tapad meg a fülemben, mert vezetés közben nincs állandóan az agyamba dugva, csak ha csörög a telefon, akkor dugom bele. Árban is hasonló a Nokiához, minőségben is ilyet várnék.Ami elbizonytalanított kicsit, hogy páran panaszkodtak a hangerejére (pl itt a topicban), páran viszont egyáltalán nem ítélték halknak. Tudom, ez relatív, de egy kombi autóban használnám, ami azért inkább zajos, mint nem. Visszacserélni elvileg nem lehet, ha webshopból veszem, akkor sem él a 14 napos elállás, mert ez ilyen higiéniás termék. Mondjuk ez érthető, de ha használhatatlanul halk, akkor mit csináljak vele?
A telefon oldaláról nem lenne gond, Samsung Galaxy S6 Edge-m van, 7-es Androiddal (csak mert említettek olyat is, hogy a szoftver miatt lehet halk a BT füles).
Mi a véleményetek? Jó lehet nekem ez a cucc?
Köszi a véleményeket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest