- Milyen okostelefont vegyek?
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Nirvatti
tag
Én éppen ezen gondolkozom, hogy hova kéne menni.
Amire szükségem lenne, az ~1 GB net havonta, amit EU-ban is lehessen használni (évi 2-3 alkalom, pár nap).
A percdíjaknál számomra nem túl fontos hogy 19 vagy 22, vagy 25. Havi szinten szerintem kimenő hívásom van mondjuk 10 perc.A blue (Telekom) hálózata nekem teljesen kielégítő jelenleg.
Szóval a Maraton csomag miatt egyértelműen a Telekom felé húzok most, viszont nem tudom hogy ott az adat felhasználható-e EU-n belül. -
Nirvatti
tag
Adategyeztetés: 20 perc az imént.
Kíváncsi vagyok mennyire lesz sikeres. Y, CZ, lépcsőház, emelet, ajtó
(Bármely) Más szolgáltatónál "kicsit" simább az online felületen való egyeztetés. -
Nirvatti
tag
válasz customer114 #6175 üzenetére
1017
I. (Szent) István visszafoglalja a lengyelek által 1015 óta megszállva tartott várakat. Sokat segített seregeinek a blue mobile hálózatán alkalmazott olcsó mobilinternet, melyről ugyan már ekkor tudomása volt a szolgáltatónak, sokáig (értsd évszázadok-évezredek) nem tettek ellene semmit. -
Nirvatti
tag
válasz #73820095 #5872 üzenetére
Meg lett hosszabbítva február végéig.
Ahogy most gyorsan átfutottam az SMS-eket, 3000+ feltöltésnél jártak már a bónusz percek (30 napos felhasználási idővel) csak hát ugye LIDL-ben 3500 Ft a 3000 feletti első vásárolható feltöltés.Viszont legalább március 1-től lementek 22 Ft / perc vagy SMS-re, ami azért elég jó húzás.
-
Nirvatti
tag
válasz headhunter #5870 üzenetére
Az mindegy, ha február 28 előtt töltöttél fel az akció keretein belül (3500 Ft felett) akkor hálózaton kívül felhasználható percet is kaptál 33-at feltöltésenként.
Indíts hívást a *102#-re és nézd meg, hogy van-e ajándék perc. 99 Blue irányba használható fel (feltöltéstől 1 hónapig), az afölötti percek pedig a hálózaton kívülre használhatóak.
Persze ez csak akkor igaz, ha nem szoktál blue-s ügyfelekkel telefonálni. Én nem tudok ilyenről az ismerőseim között, szóval nekem ez a számolási mód bevált. -
Nirvatti
tag
válasz antal750 #5690 üzenetére
idemásolva az összefoglalóból:
A honlapon feltüntetett információkkal ellentétben még mindig van 90 Ft-ért előfizethető mobilinternet, melyet a 1777-et felhívva lehet aktiválni. Ehhez a menükód a következő:
3-3-1-6-1-1-1 ( BlueNet S - 33 MB )
3-3-1-6-2-1-1 ( BlueNet M - 133 MB )Rákeresve még megtudhatod, hogy 2 havonta kell cserélgetni ezeket a csomagokat és akkor elég olcsón ki tudsz jönni a már lekorlátozott csomagokkal is. (Waze, email még elmegy 32kbps-en)
ja és az internetáfa csökkenése miatt már nem 90 Ft, hanem csak 84...
[ Szerkesztve ]
-
Nirvatti
tag
válasz KurtCobain #4567 üzenetére
De ha kilövik, az nem biztos hogy jó a gyerekeknek.
/Én mondjuk simán elleszek 1GB/hónappal, de van sok olyan exmunkatársam, akinek a 4GB rendszeresen elfogyott hó végére./
A gyerekek pedig valószínűleg napi 16 órában FB-t, YT-ot, Spotify-t és Instagramot nyomnak, ami nem túl adatforgalom-barát. -
Nirvatti
tag
Sziasztok,
Kicsit kusza amit kérdezni szeretnék, de megpróbálom érthetően feltenni a kérdéseimet.
Új ügyfél vagyok számhordozás után.
Az alap internet elfogyasztása után megrendeltem a blue net M csomagot, viszont rájöttem, hogy az most fesztiválozásra nem lesz elég ezért szeretném kiegészíteni blue net extra csomaggal (nem várni meg míg elfogy a 133 MB) és áttérni a következő ciklustól a blue net plusz 1 GB-os csomagjára.
(Hosszútávon nem számolgatnék/figyelnék, hanem használnám az 1GB-os pakkot.)Mi a teendőm most?
1. Megrendelni a blue net extrát
2. Lemondani a blue net M-et
3. Megrendelni a blue net pluszt?Így a ciklus végén az új blue net pluszom lesz?
Vagy már most aktiválódna a nagyobb csomag. ezért a 2. pont után álljak meg és ha megszűnik a mobilnet kapcsolat akkor rendeljem meg a nagyobb csomagot?
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Új Sony WH-1000XM4 Silver Platinum
- Dell Latitude 5590,15.6,FHD,i5-8350U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN10,IR kamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (283)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (281)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest