- Egy óra, két rendszer
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Elérhető az Apple TV alkalmazás Androidon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
forumpista #18 üzenetére
"Szoval ja, lehet hogy most mar nincs, de korabban volt."
Erről beszélek ...
Lehet ez szimpatikus vagy épp nem (nekem sem feltétlen az, de egy cég – pláne, ha az a tiéd, akkor – már csak így működik). A fan-ok pedig eddig elég jól eltartották.#15 Szena67
Ja, hát a Cybertruck szerintem is merénylet a jó ízléssel szemben, de azt talán maga Musk is sejtette, hogy nem ez lesz a húzó modell. Ez amolyan tech demó, beszéljenek róla, reklám, és ha egy-két elborult arc vesz is belőle, akkor már megérte.#20 BoneDragon
Köszi! Ezt még biztos nem látta itt senki, és most már az is nyilvánvaló, hogy mindenki "jól ismeri" a felvétel körülményeit.#19 hemaka
" ... gagyi recsegos belul minden."
Rejtély, hogy egy alapvetően luxus márkánál miért kell ennyire spórolni. Kevés kivételtől eltekintve az európai villanyautók alig "izgalmasabbak", mint az eddig szidott Tesla.
Ha pedig elkezdünk a minőségről beszélni, akkor pedig a házon belüli dízel/benzines modellek szokták agyoncsapni őket. Szóval van baj.[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
-
forumpista
aktív tag
válasz
<Adamsky> #14 üzenetére
“ Egyébként biztos, hogy van, de nem hiszem, hogy a körülötte lévő emberek nagyon másképp képzelnék el ezt az egészet”
Pedig de. Van par konyv mar a Tesla-rol, nagyjabol ugy nezett/nez ki a sztori hogy Musk kirugott mindenkit aki maskepp gondolta egy kicsit is. Szoval ja, lehet hogy most mar nincs, de korabban volt.
-
Na, de a mercinek van egyáltalán belül valami.
Minőségre nem tudom megítélni, de azért a tartalom egészen nagy különbség. A semmi nem feltétlenül letisztult, lehet csak semmi is és nekem eléggé az.
Ja, és abban van index és ablaktörlő is, nem csak a tableten keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Méregdrágának azért nem mondanám, a BYD hasonló autója is 20 misi felett van és az nem összkerék, illetve kevesebbet is megy el valamivel.
Sőt, ha a long range (összkerék ez is) változatot nézem Tesláéknál, akkor pariban is vannak az árat tekintve.
Méregdrága az eqemerga, 35 misi és hát a belseje semmivel nem minőségibb, mint egy model Y-é... és bár ízlés kérdése, de ez az új Y kívülről egész pofás szerintem, ellentétben eqe-vel.[ Szerkesztve ]
mudi︎️ • Fuji GFX 50S/35-70/110f/2 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Szena67
tag
válasz
<Adamsky> #14 üzenetére
Pl ez a projekt is Musk mániája volt mint a fentire példa: [link] Ilyen személyiség mellet a fejlesztő mérnökök, marketing szakemberek nem merik elmondani a véleményüket és nem mernek ellentmondani félve a retorziótól. Így a végeredmény boritékolhatóan egy borzasztó erőforrás pazaló béna kacsa lett. Európai piacra nem is jöhet, mert alapvető gyalogosvédelem-, egyéb biztonsági előírásokat sem teljesít. Elsőre az embernek tetszik a rozsdamentes acél, milyen király anyag, csak aztán megtudja, hogy mennyire kényes, minden sérülés javítása egy rémálom. Ezen kívül savas eső, madár ürülék vagy erős vegyszerek is képesek rajta felületi rozsdát okozni, így nem túl praktikus dolog minden vegyszeres mosás után nekiállni fényesíteni. Egy felületi védőlakk bevonat is jót tett volna neki, ha már létrehozták a modellt, de gondolom Muszka ezt is megtorpedózta, mert felesleges és költségnövelő.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"A zseni és az őrült között nagyon szűk a mezsgye ... " – egyetértünk.
" ... mert elnyomja mások ötleteit ... " – na, ezzel kapcsolatban nekem semmi infóm nincs. Ha, neked van, akkor dobj kérlek egy link-et, ha tudsz, azzal kapcsolatban, hogy úgy általában egy új modell design-ja mennyire függ Musk-tól.
Egyébként biztos, hogy van, de nem hiszem, hogy a körülötte lévő emberek nagyon másképp képzelnék el ezt az egészet. ← belterjesség?
Az pl. hogy egy "normális" autóbelső milyen hatással lenne az eladásokra, biztosan akkor derülne ki, ha készítenének egy merőben eltérő belsőt.
Ilyen viszont jó eséllyel nem lesz. A Tesla hívők lehet épp attól buknának ki, ha gombok jelennének meg a beltérben.Én egyébként Mate Rimac-ban bízok (lehet hiába). Talán eljut majd oda a cége, hogy kommersz villanyautókat (is) készítsenek. Ő szerintem nagyon érzi, hogy mi kell egy autóba. És nem mellesleg szimpatikusabb forma.
-
Szena67
tag
válasz
<Adamsky> #12 üzenetére
A választ nem neked írtam, de...A zseni és az őrült között nagyon szűk a mezsgye, az utóbbi időben átcsapott a túloldalra és igen engem ez zavar. A tesla desingra és fejlesztésekre nézve határozottan káros egy ilyen autokrata személyiség, mert elnyomja mások ötleteit, melyek esetleg sokkal jobbak lehetnek a sajátjainál. Akár még a járműveik is izgalmasabbak lehetnének, de egy ilyen főnök, tulajdonos mellett nem lesznek.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... elmeroggyant kokós ... " – én ezt nem állítanám.
Az biztos, hogy a külső, de leginkább a belső design-t nem rá bíznám.#9 sfefe
"A villany szarok nem unalmasak?" – ezt szerintem nem nekem szántad. Én egyszer sem írtam, hogy a "villany szarok" izgalmasak lennének. Sőt! A Tesla-kat épphogy ingerszegénynek tartom.#10 Szena67
"Tán rokonod, hogy kényszeresn meg kell védened."
Ezt a kérdést fordítva is fel lehet tenni: talán bántott téged, vagy az ellenséged, hogy így írsz róla?
Én se feltétlen szimpatizálok vele, de vannak dolgai, amit el kell ismerni.#11 Dark Archon
" ... frappáns, modern típusneve van! Ja, nem... " – segítene rajta? Nem hiszem.[ Szerkesztve ]
-
Na, ennek legalább frappáns, modern típusneve van! Ja, nem...
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Szena67
tag
Kérdés, hogy mi a siker definíciója ezesetben, ha az, hogy tudatmódosító szerek nélkül nem tud létezni és kényszeren bunkó és alpári módon beszólogat lassan mindenkinek, vagy ahogy az alkalmazottaival bánik nos akkor egyértelműen sokkal sikeresebb vagyok. Tán rokonod, hogy kényszeresn meg kell védened.
-
<Adamsky>
Revolutionary irányjelző kar!
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"Vagy Mustang V8"
Fejj, felelőtlen!Egyébként mindig rácsodálkozok, hogy aki ebbe beül, hogy nem vág eret. Olyan unalmas, hogy arra szavak sincsenek. Tudom-tudom, hülye vagyok! Ez letisztult ...
" ... nem gombbal kell tehát indexelni." – besza... behu
Még, hogy nincs fejlődés! -
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Ennyiért akkor már inkább egy BYD.
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
ma A felújított változat hosszabb hatótávval és premierkiadással indít.
- Friss fejlemények helyezik új megvilágításba a leégő tápkábelek ügyét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Mesterséges intelligencia topik
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest