- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Iomega
addikt
Az Aldi-nál is várható ilyesmi idehaza, mert a német Aldiban már árusítják a sim kártyákat, Medion mobil néven.
-
Iomega
addikt
válasz
nightshadow #634 üzenetére
-
Iomega
addikt
válasz
István89 #604 üzenetére
Én a Vodánál vagyok több mint 8 éve. Ebből az írásomból kiderül, hogy miért is lett elegem a Vodafonból.
Ahogy végignéztem a szolgáltatók percdíjait, nekem ez lenne a legkedvezőbb jelenleg. Így lehet, hogy én is Blue mobilos leszek. -
porkey.g
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Blue Mobile Simet. Semmi számhordozás. Aktiválás megtörtént, bár még postáznak valami véglegesítő kódot. Aztán keresgéltem a neten, hogy esetleg működik-e t-mobile függő készülékkel a sim. Eltérő válaszokra leltem. Gondoltam kipróbálom. Az a helyzet, hogy a kártyát elfogadja. Fel is áll a hálózatra, a fenti menüsorban megjelenik a Blue Mobile felirat, térerő maxon. De telefonálni nem lehet, és nem is elérhető bejövő hívásnál. A telefon menüjében a hálózat T-mobile, de állapota: szétkapcsolva. A Blue Mobile honlapján azt találtam, hogy csak akkor lehet használni, ha a T-mobile feloldja a hálózatfüggőséget. De akkor meg hogy állhat fel mégis a hálózatra? Nem vágom. Vélemény?
-
törölt tag
válasz
szilard28 #627 üzenetére
Persze, és mint mondottam cs-sznek rá (az úriember személyesen megmondta a szemembe, h "sajnos ez így is fog maradni")
Mielőtt azonban vki elkezdene bezzegnyugatozni, nekem az a tapasztalatom, h az ilyen olcsó mobilszolgáltatások némelyike külföldön sem mindig áll a helyzet magaslatán
A belga Lycamobile pl. azt hazudja még ma is a honlapján, h amennyiben reggelsz a netes felületükre a frissen beszerzett kártyáddal, adnak 7 euró 50 c bónuszt.
Azért írom h "hazudja", mert két ilyen kártyám is volt ott, az egyikre legalább 50, a másikra legalább 20 €-t töltöttem fel az idők során (pedig nevezett bónusz nem is volt feltöltéshez kötve), és a híres bónuszból egy árva petákot se láttam.Ottani skót cimborám amikor meghallotta h szívok a lycamobilevel csak legyintett, és hozzátette, h a UK-ban lévő még sz-rabb, ugyanis van amikor nem is épül fel vele a hívás, v a mobil nem jelentkezik fel a hálózatra. Épp ezért nem is használják ott sokan.
-
törölt tag
válasz
gtasystem #625 üzenetére
Üdv mindenkinek,
Az USSD kódot köszönöm, gondoltam is h van vmi ilyesmi, mert a külföldi "diszkont" feltölthetős kártyákat amiket használtam (szlovén Bob, ill. belga/holland Lycamobile) ott is volt, csak az kavart meg, h azt írták, h egyenleg lekérdezés 1777-en keresztül 65 Ft/alkalom
Kipróbáltam én három féle OS-el (W7, W Vista, Mac OS X) és mindegyiken 2-3 féle böngészővel (Chrome, Firefox, windowsokon IE, macen Safari) de sokat nem használt neki
És abból is gondolom h nem nálam van a hiba h "a kérés teljesítéséhez szükséges központi háttérszolgáltatás hibát jelzett, kérjük forduljon az ügyfélszolgálathoz". -
gtasystem
őstag
válasz
#02683648 #621 üzenetére
nem lehet hogy valami szoftveres gond van? másik böngészővel próbáltad?
vagy az is lehet hogy valami kiegészítő miatt nem műkszik..az is okozhat ilyet..
nekem személy szerint az internetes felület jön be a legjobban a blue mobilban..annyira jó hogy ilyen faék egyszerű hogy teljesen odavagyok.. -
cocka
veterán
válasz
#02683648 #621 üzenetére
HírTV panaszkönyv.
Amúgy viccet félretéve...
főleg h ingyenes egyenleginfó csak ott van
USSD kód mond valamit? *102# vagy *111#
az internetes üfsz elérhetősége 2012-ben szerintem annyira alap
Nézd meg a tescomobile honlapját és keresd meg hol lehet lekérdezni az egyenlegedet.
Online csak aktiválni lehet a kártyát meg feltölteni. Slussz.
De hála jó istennek legalább ez ott van:
áthordozom e valahová v hagyom lejárni
Én esetleg a téhez hordoznám, vki nem tud arról vmit hogy aktiválatlan kártyának a száma hogy őrizhető meg úgy, hogy utána tés legyen?
-
törölt tag
Valakinek rajtam kívül volt még problémája a netes ügyfélszolgálattal?
Történt ugyanis, h áthordoztam a lejárt hűségű T-s előfizetésemet a Bluehoz (ez már önmagában megért egy misét, amint látom a fórumban nem csak én szívtam vele). Csak egy másod előfizetésnek kellett volna mert fő számként egy másikat használok már.
Nosza szeretném használni a netes ügyfélszolgálatot, bluemobile.hu, ügyintézés, először megpróbáltam a 1777-en beállított 5 jegyű jelszóval belépni, nem engedi, aztán rámegyek a "Nem tudom a jelszavam" menüre, SMS-ben ideiglenes jelszó kiküld, azt beírom, továbblép h írjam be a végleges jelszót ami korlátozott lesz, és levélben küldik a feloldó kódot, blabla.
Ezek után mindig azt történik, h megjelenik egy nagy piros X és egy olyan üzenet h "A művelethez szükséges háttérszolgáltatás hibát jelzett" és vége.
Üfsz-el már volt pár köröm, nem tudtak vele mit csinálni, mindent kipróbáltam amit ajánlottak, semmi változás
Most azt mondták menjek be a személyes ügyfélszolgálati pontra (Samsung bolt vhol az Oktogonnál).
Ott a helyzet vázolása után az uriember lakonikusan csak annyit mondott, h "voltak már ilyen panaszok, ezzel sajnos nem tudunk mit csinálni, ez már így marad". Én ezt tudomásul véve balra el.Én megértem h ez a T-Mo (és névlegesen a Lidl) diszkont márkája és ezért cserébe nem lehet ugyanazt elvárni mint egy full-price szolgáltatótól (ahogy a Wizzair sem nyújtja ugyanazt -azon felül hogy repül a repülő és lehetőleg nem zuhan le- mint az Emirates vagy a Cathay Pacific), de az internetes üfsz elérhetősége 2012-ben szerintem annyira alap (főleg h ingyenes egyenleginfó csak ott van), h ezzel nem lenne szabad h probléma legyen.
Elég sok időt töltök Szlovéniában ott Bob feltölthetős simkártyám van, ez asszem az A1 osztrák mobilcég diszkontmárkája. És ez sokmindenben tényleg diszkont, személyes üfsz egyáltalán nincs, még a telefonos üfsz is 1 euró/perc díjért hívható. Viszont az internetes felülettel nincs probléma , olcsónak olcsó, telefon, sms, net van, innentől kezdve a fenti limitációk nem zavarnak.
A blue-s simem viszont leragasztott borítékban megy be a fiókba aztán amikor lejáróban van a rendelkezésre állási idő (az 365 nap, nem?) akkor majd eldöntöm, h áthordozom e valahová v hagyom lejárni (elég jó a szám, ezért nem dobtam el már alapból)
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest