- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathimi2
csendes tag
Nem tudom. Esetleg arra, hogy némileg élesebb lesz a kép, mert például jó pár olyan jelenet van az első részben, ami projektoron már feltűnően életlen. A másik két részben is biztos, hogy vannak ilyenek, de most csak az első rész ugrik be, mert azt láttam utoljára projektoron. A 4K Dolby Vision azért nem érdekel mert nincs olyan megjelenítőm.
Amit ricsip fórumtárs említett az nekem nem tűnt fel. Én nem látok semmilyen zöld színezést a felvételeken.
Azt már megérdeklődtem, hogy dolby atmos az angol hangsáv, tehát ebből az újrakevert hangot adják. Azt nem tudom, hogy jobb lehet-e vagy a magassági csatornákat keverték rá az eredeti hangra. Ami amúgy szerintem kiváló.
Amúgy nekem a 6 lemezes Középfölde gyűjtemény van meg. [link]
Azért gondolkodtam el a vételen mert időközben a Hobbit filmeket beszereztem a 3D verzióban és így feleslegesnek látom a duplikált példányt. Viszont megbontani, csak lemezeket eladogatni nem akarok belőle. Tehát adoot, hogy a három Gyűrűk ura filmet be kéne szereznem és akkor eladhatom a gyűjteményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest