- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz Laraxior #13598 üzenetére
Illetve még valami, ebből a típusból két féle is van, egyikhez 1.05-ig van hivatalos firmware, másikhoz csak 1.03-ig. Ha összekevered a kettőt szintén brick lesz a vége.
LG BH16NS55 | Blu-Ray & DVD re-writer | LG ELECTRONICS Benelux Nederlands
Hitachi-LG Data Storage -
Ger_man
senior tag
válasz Laraxior #13598 üzenetére
LG ezen típusa, eredeti firmware-rel, a legújabbal vagy a legrégebbivel sem fogja kezelni. Kvázi valaki által fejlesztett kell. A másolásvédelem is problémás.
Ez a BDXL azért nem teljesen egyenlő a nyomott UHD lemezekkel. Nagyon sok dedikált UHD Blu-ray lejátszó van, ami simán visz egy 100gb-os eredeti nyomott lemezt, de ugyanazt a lemezt BDXL 100gb-osra írva már nem. A 3. réteg olvasásával már gondja van. BDXL 66GB-os írot lemezekkel nincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
Ger_man
senior tag
-
Ger_man
senior tag
válasz Laraxior #13594 üzenetére
Egyedi firmware kell rá, több helyen olvashatsz hogyan kell, de nem érdemes könnyelműen belevágni, mert egy rossz flash után brickelheted a lejátszót:
Ultimate UHD Drives Flashing Guide Updated 2021 : UHD_Drives (reddit.com) -
Laraxior
titán
Hitachi-LG BH16NS55 nevű bluray iró van a gepemben, ugy latom hogy kezeli a bdxl-t is.
Van pár 4k uhd lemezem, de kidobja. (Batman trilógia 4k)
Elofordulhat hogy nem kezeli?
Megjegyzem a tobbi hardver eleg regi alatta, ha esetleg az lenne a baja, mert hirtelen kiprobalasnal a sima 1080p lemezt sem jatszotta, csak elinditotta az mpchc.
Az elso lemezeim, szoval tok ismeretlen terep*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
blakey
titán
válasz Cirkaloo #13591 üzenetére
Nem, te nem lemezeket szeretnél lejátszani, hanem fájlokat, ahhoz nem Blu-ray lejátszóra lenne szükséged.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Cirkaloo
tag
Sziasztok!
Ehhez a tvhez LG 55UP75006LF 4K UHD HDR10
Erdemes venni bluray lejatszot?mennyivel lenne jobb, mintha usb3 ssd-rol lejatszanek egy blurayrol huzott 50GB-os 4k mkvt?
Szerintem ez csak penzkidobas lenne..?koszi
A jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
_Atesz
addikt
válasz koncsik #13589 üzenetére
Most elsősorban DVD lemezeket játszanék le, de majd lehet lesz pár BD is. Ezért sem költenék sokat.
Kb. 50k-ig nem bánnám, ha megállna.
Szek.: még ez nagy duzzogva, fogamat szívva beleférne:
Panasonic DP-UB150EG-K [link]
(meg is rendeltem, köszi a segítséget)[ Szerkesztve ]
-
-
_Atesz
addikt
Sziasztok!
Asztali Blu-Ray lejátszót vennék, Samsung 4k-s TV-hez (QLED 120Hz) használnám.
Nem kell felvegyen, de lehetőleg legyen kompakt és vigye a legtöbb formátumot.
Nem sűrűn használnám, így költeni sem költenék sokat.
Mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Calogero #13586 üzenetére
Igen, zavaros a Sony akkori elképzelése. A TV-ik is furán működtek. Egyébként a működés TV-függő is, EDID infók alapján döntheti el, hogy miként viselkedik, 3 TV, 3 viselkedési módot tapasztaltam, ettől függetlenül egy nagyon jó lejátszó és jó, ha van egy ilyenem is, pedig nagyon ritkán használom.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Calogero #13583 üzenetére
Félig meddig igaz, mert pl. hálózatról való lejátszás esetében nem kell kézzel kapcsolgatni, tökéletesen vált az SDR, HDR, HLG és Dolby Vision között. Netflix esetében más a szitu, mert azonnal DV-ben indul.
-
Joshi
titán
válasz RetroAnalóg #13581 üzenetére
A Sony X700 és az X800m2 lejátszókat alapvetően dicsérik. Annyi hogy az X800m2-nél manuálisan kell be és kikapcsolni a Dolby Vision HDR -t. Azt hiszem az X700-nál ez automatikus. Illetve a Sony nem támogatja a HDR10+ HDR szabványt.
Nagyjából ennyi pénzért még ajánlható a Panasonic DP-UB450E, de ez mindenképpen alatta van a két Sony modellnek.
Esetleg a használt piac.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz RetroAnalóg #13579 üzenetére
Mennyi rá a keret?
-
RetroAnalóg
kezdő
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan Blu-ray lejátszót, ami az UHD-s és a 3D-s Blu-ray lemezeket is lejátssza? (van több 3D-s lemezen). -
Joshi
titán
Nekem nem 820 van, de a készülék hátulján kis matricán ott kell lennie a pontos régiós modellszámnak. Ha esetleg használtan vennéd, akkor kérd meg az eladót, hogy fotózza le neked.
Egyébként nagyon nem tudsz mellé nyúlni. Az a lényeg, hogy 240V-on működjön. Még az se gond, ha nem EU dugót adnak hozzá, mert 1-2k-ért tudsz hozzá venni átalakítót. Eredeti lemezeknél DVD-nél és sima BD-nél még kérdés lehet a régió, de azt hiszem párszor lehet váltani.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz B.F.G. #13570 üzenetére
ezt ha jól tudom a színt és a EU verziót jelenti
amúgy az utsó Panasonic bolt is bezárt a Bp-i Ferenc Krt - Üllői út sarkán levő?
már nem is igazán látok olyan terméket amit most ha vennék tőlük az venném is.
semmi nincs már tőlük amit használnék kikapcsolódás szinten naponta.
a háztatásbeli cuccaik is drágák lettek. semmi varázsa nincs már a márkának.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A kiváló AV-élményhez még mindig az UHD Blu-ray korongok tekinthetők a legjobb választásnak, különösen, ha prémium lejátszóba kerülnek. A Magnetar UDP800 igazi sztár ezen téren, ugyanis a DVD, Blu-ray és Ultra HD Blu-ray lemezek mellett kezeli a zenei formátumokat is – köztük a DVD-A és SACD formátumokat. Az átfogó és könnyen átlátható menü, valamint a csatlakoztathatóság felhasználóbaráttá teszi ezt a lejátszót, a csúcskategóriás kivitelezés pedig az árcédulát is megmagyarázza. Az UDP800 a HDMI csatlakozón keresztül tűélesen, részletgazdagon és sima színátmenetekkel reprodukálja a 4K tartalmakat (ideértve a Dolby Vision vagy HDR10+ formátumot is), de az analóg kimeneteket (RCA vagy XLR) használva, zenére átkapcsolva is lenyűgöző marad a teljesítmény. Az UDP800 a digitális lemezek régóta várt új „királya”.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
jeni
félisten
inkább ilyet 74ezer Ft áron -felbontott de az orig példány 2x annyiba kerül vagyis az 133ezer Ft.
-
MODERÁTOR
Nem írják a linken, biztos tudja YT-NF-et? Érdemes picit visszaolvasni, bár igazság szerint inkább 4k/UHD BD játékosokat ajánlunk... Ezen biztos vannak, de nagyon lassúak a vélemények szerint...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
t256
őstag
Sziasztok,
Olyan lejátszót keresek, ami Youtube, Netflix képes.
Xiaomi stick beadta az unalmast, ugyanakkor rengeteg "műsoros" DVD és BD lemez van itthon. Lejátszó pedig egy ideje nincs.
Gondoltam egy eszközt veszek, ami képes mindkét funkciót ellátni. Alzán találtam szimpatikusat, de nem tudom mennyire ajánlott, illetve mire figyeljek.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Joshi
titán
válasz B.F.G. #13556 üzenetére
Az XBOX játékra való, mert pl nem támogat semmilyen dinamikus HDR szabványt.
A Panasonic DP-UB9000 egy ízig-vérig prémium lejátszó, ezért meg is kérik az árát. Ha nem te vagy a célközönsége akkor ott van a Pana 820. De még lejjebb mehetsz mint pl a Panasonic DP-UB450E. Ezek közül mindegyik támogatja mindkét dinamikus HDR szabványt.
-
blakey
titán
válasz B.F.G. #13556 üzenetére
Az eltérést, akkor tudod megállapítani, ha egymás mellé teszed. Ha teheted, akkor normális asztali lejátszót válassz. Sony teljesen jó. Zidoo képe nem olyan jó.
-
B.F.G.
senior tag
válasz blakey #13554 üzenetére
Akkor most gyenge vagy nem gyenge?
Minden estre a fenti miatt Calogero és Josi kommentje miatt nem fogok XBOX-ot venni Blu-Ray lejátszási célzattal.Te jó ég ez mennyire drága:DP-UB9000 2x jobb is mint a Panasonic DP-UB820 ?
Még egy kérdés, Zidoo Z10PRO-nál is jobb a Panasonic DP-UB820 ? képminősége ha Blu-ray lemez lejátszásáról van szó ha ugyanazt a lemezt játszák le, pl ha 1:1-ben be van grabbleve ugyanaz a lemez akkor is jobb lesz a Blu-ray lejátszó képe mint amit tud a Zido?
-
blakey
titán
Nem ez volt a felvetés, hanem hálózati- és USB-s lejátszás.
-
-
Joshi
titán
válasz blakey #13546 üzenetére
Ha lemezen van az mp4 vagy mkv fájl, onnan a Panasonic is 24p-be játssza a filmeket. Az más kérdés, hogy az írható 100/128GB-os lemezeket csak a Panasonic DMP-UB900 kezeli, de ugye ez még nem tudja a Dolby Visiont és HDR10+ formátumokat. Az 50GB-os lemezre, meg ritkán fér rá egy 1:1 ripes UHD Blu-ray film.
Ha csak eredeti lemezzel van etetve a lejátszó, akkor meg úgy is mind1.
-
B.F.G.
senior tag
válasz Calogero #13545 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat!
Blakey neked is köszönöm!
Kizárólag Lemezek lejátszásara tervezem használni, eredeti Blu-ray meg egy par DVD amin archiválva vannak videók, minden másra van média lejátszóm.Update: ennyiért már Xbox series X et is lehet kapni. Az is tudja ezt a szintet?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Calogero #13545 üzenetére
Médialejátszásra (Hálózatról, külső adathordozóról) egyik sem tökéletes. - nem, de a Sony jobb, legalább működik az fps-váltás.
-
Calogero
addikt
válasz B.F.G. #13544 üzenetére
Panasonic DP-UB820
Sony UBP-X800M2A Sonynál kézzel kell kapcsolgatni a Dolby Vision-t, a Panasonic automatikusan felismeri a DV-s anyagot.
Médialejátszásra (Hálózatról, külső adathordozóról) egyik sem tökéletes. -
B.F.G.
senior tag
Sziasztok,
Blu-Ray lejátszót szeretnék vásárolni ami tudja a Dolby Visiont és a Dolby Atmost is.
Márkában inkább pana, de mit javasoltok ha azt mondjátok, hogy nagyon jó akkor nem zárkozok el más márkáktól sem.
Üdv
-
jeni
félisten
válasz koncsik #13539 üzenetére
Még használtan sem láttam sehol sem. Több lemez kuckóba benéztem és egyet se találtam, sőt SACD-t sem láttam kirakva.
Azt megtudjátok mondani mi az a max az intel 7-10(?) generációs Intel proci/rendszerekben ami még pc-t összerakva tudná kezelni az UHD formátumot SGX korlátozás ellenére is.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz johnywalker #13537 üzenetére
Ha valaki beszerez egy régebbi Panasonic DVD lejátszót az tudja a DVD-Audio kezelését
-
johnywalker
őstag
Köszi mindenkinek, ezek hasznos információk! Mégha ezek nem is túl gyakori fizikai adathordozók.Panasonic-ok sajnos valóban nem képesek...
[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
válasz koncsik #13533 üzenetére
Ezért írtam azt, amit. Ilyen általános kérdésre csak úgy lehet válaszolni, vagy "egyik tudja, másik nem". Panasonic-ok viszont nem tudnak SACD-t.
Egyébként soha a "b… életben" nem használtam DVD-Audio-t, még kiadnak ilyen anyagokat? SACD-t viszont sokat, szóval nálam az utóbbi az "inkább kell" kategória.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz johnywalker #13529 üzenetére
X700-asom tudja az SACD-t, de nem tudja a DVD-A-t.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Tervezem a [link] PANASONIC DP-UB 150 EG-K 4K típusú lejátszó beszerzését, mert megtudnàm venni részletre. Mennyire ajánlott/nem ajánlott ez a típus?
-
BBéci
legenda
válasz Lukitomi #13518 üzenetére
Az egy remek lejátszó, de durván drágán árulja a jóember. 2018-as készülék, legutolsó bolti ára 88500 Ft volt. Sokévesen, használtan 100000-ért nonszensz.
Ahhoz, hogy a CD, pláne az SACD hangminősége teljes egészében érvényesüljön, nem szabad belépő kategóriás lejátszóval próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Joshi
titán
válasz Lukitomi #13516 üzenetére
Az asztali Blu-ray lejátszók egyszerűen nem a hálózati lejátszáshoz vannak optimalizálva sőt. Pl a Panasonic külső adathordozóról vagy hálózatról csak 60Hz-en játssza a filmeket a 24p helyett. És arról nem beszélve, hogy sok hang és videó formátumot nem, vagy csak korlátozottan játszanak le.
Az én tanácsom, hogy ha kell a lemez lejátszás, akkor nézz egy olcsóbb használt Blu-ray lejátszót, a hálózati lejátszásra meg vegyél egy középkategóriás médialejátszót.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Lukitomi #13513 üzenetére
Erre ne lemezes Blu-ray lejátszót vegyél, hanem asztali médialejátszót.
-
Lukitomi
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! A cél DLNA hálózati lejátszás full hd és 4k DD, DD+ filmek.
Milyen asztali lejátszót javasoltok, ami biztosan akadásmentesen játsza le az adott tartalmat?
A két lehetséges delikvens, amiket nézegettem:
LG UBK90
SONY UBP-X800M2
Vagy valami hasonló, ebben a kategóriában! (árban)
Kérem olyanok írjanak elsősorban, akiknek a fent említett készülékekkel van valami tapasztalatuk!
Köszönöm! -
unown
csendes tag
Alapvetően jogos a megjegyzésed. Első sorban a sok csatornás hang volt a cél, és azt a készülék tudja. A telefonos vezérlést benéztem. Az zavart meg, hogy valami androidos vezérlés volt a leírásában, de nem teljesen irányítható, csak annyit tud, hogy egy DLNA-s rendszerben egy controller appal (pl. a BubbleUPNP) rendererként ki lehet választani, és használni.
A linket pedig köszi.K.I.
-
Joshi
titán
Ne haragudj, de ha konkrétan tudod, hogy milyen formátumokat és honnan (lemezről, pendriveról, hálózatról stb.) akarsz lejátszani, akkor miért nem vásárlás előtt kérdezel?
Szerintem itt érdeklődj és lesz olyan ajánlás ami használható is lesz. Persze mielőtt kérdezel, gondold át ,hogy milyen minőségben és mekkora keret van a projektre.
-
MODERÁTOR
de most jó helyen jársz, nekünk is volt/lesz számos hülye döntésünk.
App kérdésben körülnéznék a play áruházban, hátha nem hivatalos (még iOS-ra is előfordulnak).Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
unown
csendes tag
válasz blakey #13508 üzenetére
Alapvetően a video lejátszást megoldja a TV-m, a zene lejátszásra meg ott volt a Sony erősítőm. Sajnos valami hülye ötlettől vezérelve elcseréltem az erősítőt egy Onkyo-ra, ami egyébként sok szempontból jobban tetszik, de a sok csatornás audio fájlokat (flac, dsf) pont nem képes lejátszani. Ez miatt vettem egy Zidoo Z9S lejátszót, amiről kiderült, hogy bőven nem minden több csatornás zenei fájlt játszik le, ráadásul az egész androidos dolog nem igazán tetszett. Ekkor cseréltem le a Zidoo-t a Panasonicra. Úgy tűnik végtelen sok hülye döntést tudok hozni.
K.I.
-
blakey
titán
Ha nem csak lemezes lejátszásra használnád, akkor a nagyobb nevek közül a Sony lett volna a jobb választás, ott mindenhol támogatott az fps-váltás. Simán mennek a 4K Dolby Vision anyagok is hálózatról, semmilyen akadozás nem tapasztalható az X700-ason. Ha a hálózati lejátszás az elsődleges, akkor médialejátszó a megoldás.
-
unown
csendes tag
válasz blakey #13506 üzenetére
Köszi! Közben a Panasonic megírta, hogy nincs androidos app. Ez van.
A másik problémára meg csak annyit tudok mondani, hogy döbbenetes a dolog. Szerencsére a tv-vel le tudom játszani, de akkor is. Az akadozás amúgy brutálisan durva. Konkrétan 2 másodpercenként egy képkockát ad ki. Mint valami diavetítő. 1080p-s filmeket simán lejátszik.K.I.
-
blakey
titán
Létezik-e olyan android app, amivel tudom kezelni a készüléket? Jó lenne, ha zene lejátszáshoz nem kéne bekapcsolnom a TV-t. - keresgélj az áruházban.
Normális-e az, hogy 2160p-s letöltött filmeket akár USB-ről, akár DLNA szerverről csak durván akadozva tud lejátszani? - igen, a Panasonic lejátszók erősen és szándékosan butítottak "nem lemezes lejátszás esetében", semmilyen fps-váltásra nem képesek, kizárólag fix, 60fps-sel mennek az anyagok, lemezről van fps-váltás. A TV-n lévő mozgásjavítókkal némileg javítható. A TV-k lejátszói egy picit másképp működnek, ott sincs fps-váltás, de a képjavító algoritmusoknak köszönhetően nagy mértékben képesek javítani a lejátszást.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
belinho
senior tag
Az első kérdésre nem tudom a választ. A másodikra talán igen, ez elsősorban egy lemezes lejátszó, nem multimédia lejátszó, szóval előfordulhat, hogy akadozik.
Sony X800MK2 pl csak 40MB/s-ig tud lejátszani, efelett akad a fájlok lejátszása.
Nem tudom a Panasonic-nál hol a határ, de szerintem nálad is ez van. -
unown
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Panasonic DP-UB424 asztali blu-ray lejátszót. Leginkább azért, hogy sok csatornás audió fájlokat le tudjam játszani, ami megy is. Azért lenne pár kérdésem, hátha tud valaki segíteni.
Létezik-e olyan android app, amivel tudom kezelni a készüléket? Jó lenne, ha zene lejátszáshoz nem kéne bekapcsolnom a TV-t.
Normális-e az, hogy 2160p-s letöltött filmeket akár USB-ről, akár DLNA szerverről csak durván akadozva tud lejátszani? Az LG TV-m ugyanilyen a filmeket gond nélkül lejátszik.
Előre is köszönöm, ha szántok időt a válaszokra.
K.I.
-
-
blakey
titán
Ami nem jelent meg lemezen, nem jelenti az, hogy magyar vonatkozással nem lesz elérhető. Az eddig megjelent filmek többsége mind kapott szinkront, az összes "streaming" szolgáltatónál van szinkron is, pl. minap néztem a Rabbit/Hole sorozatot, eleinte csak angolul volt, mire a végére ért, szinkron is lett. Avatar is szinkronosan van fent az Apple TV+-on. A szinkron továbbra is élni fog, csak fizikai hordozó már nem lesz, ez azoknak fáj, akik így szeretnek gyűjtögetni, de már sokan online megveszik a filmeket és azokat tárolják az adott alkalmazásban, illetve ugye ott vannak a virágboltok.
Az legutóbbi 007-es filmet a csehektől kellett megvennem cseh borítóval, a korong már angol és minden magyar vonatkozás rajta van, valószínűleg a további részeket már csak HDD-n fogom beszerezni. Szerintem nem csak nálunk, hanem mindenhol kiszorulóban van a fizikai hordozó. Talán 1-2 filmet még megveszek, legalábbis UHD-ban, aztán én is befejezem a fizikai lemezek vásárlását.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
jeni
félisten
Akkor maad a webes rendelés és turkálás a magyar vonatkozású lemezek esetén szerte a világban.
Valamint még azok lesznek kaphatóak amelyek a raktárakból nem fogyott ki.Abbanlehet még reménykedni,hogy az MM -Saturn kintről még behozza a magyar vonatkozású lfilmes lemezeket.
Ha nem hozz újakat akkor a lejátszók eladásaik is megtorpannak.
Marad az a vonal,hogy a nagyobb stúdiók inkább a streaming szolgáltatás fogják erőltetni.
A szinkron színészekkel mi lesz majd? A haza mozizás is döglődik?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest