Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is tudtam hogy a BW-nek is van külön topicja .
Most ezeket használom & tapasztalatok .
BW-FYE7 -et mert a 8 nem igazán jött be 9 pedig nem illeszkedett rendesen a fülembe , plusz nem adta vissza azt a passzív zaj szűrést mint ami az agybadugós társai .
BW-FWC7: vezeték nélküli QI gyorstöltő pad a másik amit használok és szeretek . De itt a fény jelzés nem kompatibilis sajnos iphonok esetében de ez legyen a legnagyobb probléma .
-
pasztoha
tag
Szia!
Nekem ez a hibaüzenet jön: The device you inserted is overloaded. Closing soon! Pedig a fűtest csak 2000 W-os és az app-ban sem mutat nagyobb értéket a felhasználás során. 15 perc után mégis kikapcsol. Banggood-ról vettem. Már írtam nekik is, BW supportnak is, még nem kaptam választ. 2 hónapja vettem.
-
walanr
csendes tag
Sziasztok,
Ma érkezett egy blitzwolf bw-vp11 projektor hozzám, de máris beleszaladtam egy problémába: felcsatlakoztattam a saját wifire, erre átnevezte magát a hálózat nevére, majd miután megpróbáltam vele elfelejtetni az én hálózatomat, egyszerűen megszünt a wifi elérése. sem a saját hálózatomon nem reagál, pedig látszik, a sajátját pedig nem adja vissza. Nincs valami gombkombináció, amire hard resetel? a menüben lévő reset nem csinál semmit. -
Fuvaros
senior tag
Blitzwolf BW-FYE9-est használ valaki? Érdekelne a hangminőség és kényelem...pl a 8-ashoz képest
-
Robi81
tag
Sziasztok.
Adott egy BlitzWoif VP1 projektor.
Kölcsön kaptam kipróbáltam.kikapcsoltam a ledet kikapcsolta de a ventillátor zugott meg vagy 10percig meguntam kihuztam.azotta nem kapcsol be,csak a led vilagit pirosan.se taviranyitora se a sajat gombjara nem reagálÖtlet valakinek?
-
V-NeM
újonc
válasz
Mr Anderson #392 üzenetére
tudsz linket küldeni? Csak 7-eshez találok.
-
V-NeM
újonc
Sziasztok!
Van egy pár Blitzwolf BW-FYE 3-mas fülsesem, viszont kb 8-9 hónapja a buszon hagytam a tokot és ott meg valószínüleg valaki lenyúlta, mert a volán sehogy se találta. Szóval az lenne a kérdésem, hogy valaki tud olyan helyet, ahol lehet venni hozzá (akár utángyártott) töltő tokot? -
Kemboy1
friss újonc
2hónapig használtam nem volt vele semmi baj aztán gondolt egyet tegnap még jó volt ma meg beszart... Nem akar összecsatlakozni a 2 fülhallgató, a bluetooth-nál 2 BW-FYE7 eszközt mutat. Csak az egyikre tudok egyszerre rácsatlakozni ha a másikra rácsatlakozok akkor a másik fog szólni de egyszerre a 2 nem.. Mit csináljak?? Hát mindjárt földhöz vágom ezt a hulladékot
-
jamez
senior tag
Sziasztok!
kb. 1.5 év után a BlitzWolf BW-FYE7 fülesek nem töltődnek a bölcsőben. Nem sokat volt használva. Nem kapcsolnak be. Az egyikben még volt kis töltés, de már az is lemerült.
Láttam, hogy sokaknak már újonnan s volt ilyen baja. Valami ötlet rá? -
Jarod1
veterán
Na most jööt meg a Bw külső dvd írója, meglepődtem hogy posta hozta hanem egy elosztópontra ment. Bangood express.el
-
Mtbsrác
senior tag
Kaptam egy BlitzWolf BW-NET4 usb wifi repeater nevü skodálatosságot. Sztem azért kaptam mert ez cseszik működni, mert ugyan látja a kivánt hálózatot amit szeretnék erősíteni 2-es térerővel. Be konfigurálom majd újraindul, ugye ezután az látszik amilyen nevet adtam neki. Majd innentől fogva nem csinál semmit. Csatlakozik de a netre már nem lép fel. Itt egy widi a jelenségről. (Ne évesszen meg titeket a másik ext nevü dolog, a fő routerre csatlakozna)
Link: [link]
Ill még azt kérdezném honnét lehet a firmware-t letölteni? Sehol se találtam még a weboldalukon se.
Köszi.
-
Ágnes21
friss újonc
Sziasztok! Abban kérném a segítséget, hogy az új Blitzwolf vezeték nélküli füllhallgatót hogyan lehet resetelni?
Pár napig jól működött, majd már csak az egyik szól egyszerre, külön működnek, váltani is lehet köztük, de együtt nem szólnak. -
Compika
aktív tag
Sziasztok!
Valaki rendelkezik ilyen eszközzel BW-SHP6 PRO okos dugalj olyan problémám lenne hogy egy pillanatra lekapcsolja magát ilyenkor kattan a relé és rögtön vissza ez mitől lehet.
-
basaja
senior tag
Hali!
Beszereztem egy BS 10 Sport selfiebotot.Eddig egy Xiaomit használtam,de ez (drágabb is)jobb minőségű, hosszabbra kihúzható,a tripodja stabilabb.Valamint érdekes módon a távirányítója vagy 2 méterrel messzebbről is érzékeli a telefont. Eddig jó 😉🍻 -
Dinter
addikt
Sziasztok!
Bt hangszórón ki lehet kapcsolni valahogy a "hangosbemondót"?
-
Bass
addikt
Sziasztok
vettem egy blitzwolf bw-bc1 transmittert a roidmi 3s helyett és reggel nem ad fm jelet, bekapcsol kapcsolódik a bt de a rádióhoz nem. Sok idő kell míg észhez tér. A hideg lehet? Használ valaki ilyet? Amúgy ha bekapcsol szuper a kihangosító része is. Köszönöm -
seis
friss újonc
Sziasztok!
Van egy Blitzwolf BW-LT11 led szalagom, Alexa otthoni asszisztenssel vezérelve. A napokban tapasztaltam egy problémát vele, amire nem találtam megoldást eddig sehol, vagy rosszul kerestem. Egyik este elment az áram pár másodpercre az egész utcában. Mikor visszajött az előtte lekapcsolt led szalag szépen felkapcsolódott. Gondoltam, itt is van default állapot, mint Yeelight izzóknál, de nincs.Ez számomra elég kellemetlen meglepetés volt. Valaki tapasztalt már ilyet, illetve talált rá megoldást? Köszönöm!
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy blitzwolf aa nh2 [link] vagy egy bts4 vagy 5 headset vásárlásán. Egy Samsung level u headsetről váltanék A blitzwolf nyakpántra. A samsungnak van egy funkciója, amikor a mágnessel összefogadott fülhallgatók at szétválasztom akkor automatikusan felveszi a telefont. Tehát a mágnesnek külön funkciója is van nem csak annyi hogy összetartja a kettő oldalt. azt szeretném megkérdezni hogy ezzel a funkcióval rendelkeznek e ezen blitzwolf termékek is?
Valakinek Van tapasztalata amúgy fent írt headsetek valamelyikével ? -
Jarod1
veterán
BW -Lt31 fény csík megérkezett , 5M zene ütemére pulzál, piszok jó
alkalmazással és távkapcsolóval is vezérelhető.egy kis előzetes
-
plejik
addikt
Na megjött a BW-AS4. Első ilyen jellegű termékem és nagyon elégedett vagyok vele. Minőségi összeszerelés, és számomra teljesen tökéletes hangzás. Még jobban is és hangosabban is szól mint amire számítottam.
-
Hatii
tag
válasz
Mr Anderson #359 üzenetére
Nekem a BW-FYE3S van több, mint egy éve. Szeirintem kényelmes, sokszor használom csak az egyiket, olyankor néha el is felejtem, hogy bent van. Szépen szól jó basszussal és sokáig is bírja egy töltéssel. Zenére szerintem kiváló. Csatlakoztatás is könnyű, nem igazán volt próblémám vele, telefonnal, laptoppal is simán megy.
Ami hátránya nekem, hogy a mikrofon zajszűrése nem a legjobb. Bár azt fontos hozzátennem, hogy összehasonlítási alapom nincs, de szoktak szólni nekem, mikor azon beszélek, hogy nem hallanak jól, meg zajos. Viszont csendes, alig zajos helyen bőven jó. De mivel alapból nem emiatt vettem, nem zavar annyira. -
plejik
addikt
válasz
Mr Anderson #359 üzenetére
Szerintem keress YouTube-on róla tesztet. Mindkettő típusról van, szerintem magyar tesztek is. :)
-
NeverGone
tag
Én megszerettem a FYE-8-at, csak a töltése idegesítő. Belerakom a tokba és csak az egyik lámpa világít. Kinyitom, megigazítom, visszacsukom, akkor a másik lámpa világít, az előző nem. Kiveszem őket, visszateszem, egyik sem. Megint kiveszem, és akkor mindkét lámpa világít, hogy mindkét oldalt tölti.
-
plejik
addikt
Én most ezt rendeltem meg. Megláttam kell kategória... :D Kíváncsi leszek mit tud, még nem volt BlitzWolf termekem, de sok jót hallottam már róluk.
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Evolution55 #353 üzenetére
En is beruhaztam nemreg egy FYE-8-ra, az egyik fules egyik naprol a masikra megadta magat, semmit nem tudtam vele kezdeni. A kinai seller hosszas levelezes utan nagy nehezen visszautalta az ar felet arra hivatkozva hogy a masik fele jol mukodik (LOL).
Jok ezek a Blitzwolf fulesek ameddig mukodnek, ha megadja magat akkor kuka sajnos. -
NeverGone
tag
válasz
Szia!
Néha nekem is csinál ilyent, de ha megigazgatom a tokban, akkor tölteni kezd. Ha beleteszed a tokba, akkor figyelj arra, hogy mindkét szélső lámpa világítson.
-
Fuvaros
senior tag
válasz
lehet ezért adták el? én kinából rendeltem és müködik jól a töltő fedelére kell ügyelni, ne törjön le
-
Evolution55
csendes tag
Sziasztok, Blitzwolf FYE-8-at vettem innen apróról, most hirtelen a bal fülesnek megszakadt a töltése. Battery low, teszem be a tokba, de csak a jobb oldalt töli.
Van esetleg valakinek valami praktikája rá? -
Gexxx
tag
Sziasztok. BW-AS2 hangszórót lehet valahol javíttatni?
Tönkrement, pár nappal a gari vége előtt. Írtam a Blitzwolfnak, húzták az időt a válaszolással, elküldtek a Banggoodhoz, közben lejárt a gari és most mindkét banda széttette a kezét, hogy nem tudnak segíteni...
A hiba, hogy egyszerűen nem kapcsol be. Töltőre téve felvillan az első akku visszajelző, majd kialszik, majd ismét. Semmi több...
Az biztos, hogy soha többé BW -
pidzsi84
csendes tag
Sziasztok.
Bw-fye3 pro fülesnél tapasztalt olyat valaki, hogy az egyik oldali sokkal halkabb mint a másik? Lehet esetleg valahogy resetelni? Esetleg a user manual megvan valakinek? Az enyém sajnos költözködés közben eltűnt...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest