- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Nem tudtam 750 km-t utazni érte, amúgy épp nem volt máshol kapható, meg az volt az érzésem ez egy olyan hely ami népszerű és sokan rendelnek nem valami sufni rabló hely
Amúgy visszaadták a pénzem sok frusztráció és ideges mail után, de nem érdemes mert úgy csináltak mintha valami nagy kegyet osztogattak volna és hiába kérdeztem 5x, hová küldjem nem kellett nekik, szóval most gondolom én vagyok a feketeseggű scammer.
Amúgy közben vettem amazonról egy Tranya Rimort, mikrofonja azt hiszem nem a legjobb (akár kialakításból adódóan, nem tudom milyen egy "jó"), de megfelelni egyelőre megfelel... megrendeltem péntek este szomba délelőtt hozták... -
NeverGone
tag
Nem kell nyomkodni, csak érinteni kb. középen. A visszajelzés azért is lenne fontos az érintésre, mert sokszor van az, hogy megigazítanám a fülemben,
Ha a bölcsőt kinyitod, akkor annyi lámpa világít, amennyire fel van töltve a bölcső. Ha használat után visszarakod füleseket a bölcsőbe, akkor a két szélső led addig világít, ameddig a bölcső tölti a fülest. -
NeverGone
tag
Én a Banggoodról rendeltem telefont (Ulefone Armor 6E), ami megsérült még garanciális időben. Visszaküldtem, ahogy kérték és küldtek helyette újat. Mindezt úgy, hogy akkor voltak a hongkongi tüntetések ott elkeveredett az a csomag, amit én küldtem.
Plusz nehezítésnek elég gyenge vagyok angolból. Szóval valóban körülményesebb valamennyivel, de messze nem lehetetlen a garanciát érvényesíteni a nagyobb webáruházaknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Formula-1
- Steam Deck
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest