Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymussz
csendes tag
Szia!
Nekem is hasonló problémám van. Ugyan úgy BW-Fye7-es fülhallgatóm van. Tegnap délelőtt mindkettő működött. Esetenként van, hogy használat során a bal oldalit visszateszem a bölcsőbe és csak a jobb oldalit használom. (Főleg akkor ha szeretném hallani, hogy körülöttem mi történik.) A story az, hogy reggel használtam bölcsőbe visszatettem, majd meló végén ismételten szerettem volna használni, de a jobb oldali fülhallgató nem adott semmilyen életjelet. A bal oldali villog, csatlakozik minden gond nélkül, a töltő tölti is de a jobb oldali semmire nem reagál. Tartottam én már minden gombot benyomva sokáig. Bölcsőben, bölcsőn kívül, bölcsőben míg áram alatt van, teljesen feltöltött és kevésbé feltöltött töltés nélküli és töltés alatti állapotban is, de egyszerűen nem akarja az igazságot. A fülest banggodon vettem, de postázni nagyon nem szeretném kukutyimba, hogy majd karácsonyra legyen belőle valami. Egyszer pár hónapja volt valami ami alapján rendbetettem, találtam vmi fórumot ami alapján nyomkodtam össze vissza és sikerült életet leheljek (persze nem mentettem el könyvjelzőbe) a kis szarosba, de már nem akarja az igazságot. Esetleg valami ötlet amivel próbálkozhatok? Nem hiszem, hogy mágnességgel van probléma mert a fülesek nem esnek ki belőle, illetve ha közel helyezek mágnest a bölcsőhöz akkor a bal oldali eddig is működő füles érzékeli a mágnest, reagál rá de jobb nem csinál semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest