Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymussz

csendes tag

válasz Jarod1 #386 üzenetére

Szia!

Nekem is hasonló problémám van. Ugyan úgy BW-Fye7-es fülhallgatóm van. Tegnap délelőtt mindkettő működött. Esetenként van, hogy használat során a bal oldalit visszateszem a bölcsőbe és csak a jobb oldalit használom. (Főleg akkor ha szeretném hallani, hogy körülöttem mi történik.) A story az, hogy reggel használtam bölcsőbe visszatettem, majd meló végén ismételten szerettem volna használni, de a jobb oldali fülhallgató nem adott semmilyen életjelet. A bal oldali villog, csatlakozik minden gond nélkül, a töltő tölti is de a jobb oldali semmire nem reagál. Tartottam én már minden gombot benyomva sokáig. Bölcsőben, bölcsőn kívül, bölcsőben míg áram alatt van, teljesen feltöltött és kevésbé feltöltött töltés nélküli és töltés alatti állapotban is, de egyszerűen nem akarja az igazságot. A fülest banggodon vettem, de postázni nagyon nem szeretném kukutyimba, hogy majd karácsonyra legyen belőle valami. Egyszer pár hónapja volt valami ami alapján rendbetettem, találtam vmi fórumot ami alapján nyomkodtam össze vissza és sikerült életet leheljek (persze nem mentettem el könyvjelzőbe) a kis szarosba, de már nem akarja az igazságot. Esetleg valami ötlet amivel próbálkozhatok? Nem hiszem, hogy mágnességgel van probléma mert a fülesek nem esnek ki belőle, illetve ha közel helyezek mágnest a bölcsőhöz akkor a bal oldali eddig is működő füles érzékeli a mágnest, reagál rá de jobb nem csinál semmit :(

• jamez

senior tag

válasz Jarod1 #386 üzenetére

Nincs semmi nyoma a púposodnak. Keménytokos. A bölcső rendben van, töltés szempontjából. Töltön sem tölt sajnos. :U

Új hozzászólás Aktív témák