Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
snake78
tag
Sziasztok
Lower loran dungeonban abhorrent beastet mi a gyengéje? Volt már dungeonban Boss de itt annyira kicsi a hely és egyszerűen nem érzek ra a mozgására
Valahogy itt más vagy én lettem benabb 😂😂
Válaszokat előre is köszönöm -
válasz
snake78
üzenetére
Nemtom hol az a gem. Én csak mentem és felszedtem ládákat meg droppot és egyszercsak meglett.
A fegyver max értéke meg az hogy legyen +10es meg jó nagy stat mellé.
50ig érdemes húzni a statokat de 99 a max csak ott már van hogy adsz rá ötöt mire nő egy kicsit a sebzés.
De van aki kimaxolja és lehet te ilyet láttál. -
Az ng+ az a 2. végigjátszás. Szal miután végigvitted a játékot kezded előröl egy nehezebb fokozaton de a karaktered és mindened megmarad kivéve a key itemek.
Röviden:
A dungeon az a chalice.
Fogsz kapni ilyen kelyheket és meg tudsz velük nyitni a dreamben ilyen föld alatti járatokat és jól végigvinni őket.
Vannak bennük bossok és az utolsóban van egy final boss. -
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Régen jártam arra, de úgy rémlik, hogy Forbidden Woodsnál Valtr-t véletlen megtámadtam, mire ő visszatámadott....meghalt.Van kihatással a játékra?
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ne zavard össze. S-től E-ig. Szal az S a legjobb betű de olyat nemnagyon fog látni egy alap fegyvernél.
-
cyberkind
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ezt hol találom illetve milyen jelet vagy részt kell nézni pontosan?
Rengeteg órányi DS után jöttem de nekem ez így rosszabb mert nonstop ahhoz hasonlítom. -
cyberkind
félisten
Csak nekem érdekes és fura, hogy a blood vial engem nem gyógyít?
Így elég nehézkes a játék már az elején. -
Lefty
addikt
Nem tudom milyen fegyverrel menjek tovabb. A fejszet mar fejlesztettem is, illetve nagyjabol 2 boss utan mar kiismertem. Most ha veszek ujat, akkor annak meg kisebb lesz a sebzese, bar lehet, hogy gyorsabb.
-
válasz
szarvasbogár
üzenetére
Én is onnan tudom hogy megjártam ezt az utat
Korábban a itt be vt már linkelve egy táblázat hogy mit hol lehet felszedi melyik glyph kódu chalucben.Ami tetszik.
Én kipróbáltam mindent de maradtam a hunter axnál mert minden téren az áll kézre leginkább. -
szarvasbogár
aktív tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Jaja már rájöttem mire a harmadikat nyitottam egy tavalyi videó címéből kipuskáztam a kódot igaz nem sok esélyt láttam rá, hogy nyitva lesz, működik stb de tényleg így van ahogy mondtad
egyből az elején meg is lett a rúna. Kellett is nagyon mert nekem eddig totál kimaradt a dlc és most kezdtem bele így ng+2 -őn
orphan of kos egy igazi villámgyors szuperagresszív foskazán!!! 80 % át már levertem többször is de aztán.... Holnap talán meglesz
Baker: inkább Ludwig

-
cyberkind
félisten
Szép estét!
Ha dex karit akarok indítani akkor mit válasszak a játék elején?
-
válasz
szarvasbogár
üzenetére
Ne a materiál meg chalice név alapján próbáld mert millió variációba ledobhatja ugyanazt a nevü chalicet.
A glyph kód a kúlcs. Ha az ugyan az mint a videóban akkor minden ugyanaz lesz.
Mert ez valahogy úgy működik hogy megadod melyik chalice legyen meg hozzácsapod a materiálokat majd a játék ebből kikever neked egy random chalicet amihez ad egy glyph kódot ami azonosítja.Baker.
Nem ír valamit pirossal a ruháknál? Mert szerintem valami statod vagy a szinted nem elég hozzá. -
szarvasbogár
aktív tag
Megvan
)) -
Lefty
addikt
Nagyjabol most kinlodok 45 perce a mai napon faterral, annyira pici kellene mar de mindig meghalok valami miatt. Az a szep, hogy aztan mindig megint farmolhatom ujra a loszert meg jussak el megint oda.
-
szarvasbogár
aktív tag
30-as clawmarkot hol a francba lehet összeszedni? Ahány YouTube videó annyi location.. Megnyitottam a maradék nem kevés matériábol ugyan azt a dungeon ugyan azokkal a plussz felajánlásokkal mint a srác és totál máshogy néz ki. Hogy van ez? Ennyire random? Aztán nyitottam egy másikat (lower loran curse) ezt írja a wikin is és ugyan ott abban a koporsóban egy valami szar frenzi reziszt rúna volt!

-
-
snake78
tag
Én mindig akkor használtam miután átalakult
Pont annyi időre fogja be a fület ami elég arra, hogy rá tudjál verni egyet kettőt, vagy neked mivel megy a parry pont elég arra, hogy használd és w.attak ot 😂👍
Sok sikert és kitartást
Ő az a boss aki számon kéri rajtad az eddig tanultakat
És vízválasztó is egyben ha túl mész rajta nagy esélyel végig is viszed a játékot
Volt ismerősöm aki nála be is fejezte mert mondván nehéz volt -
-
Lefty
addikt
Ma apro orom, megoltem vegre cleric beast-et
Koszi a tanacsokat. -
Vannak shortcutok. Pl van egy titkos.
Tudod ahol a benga volt aki döngette a kaput és volt ott egy ajtó ahova be lehetett kopogni. Na amellett balra ha szétcsapod a koporsókat akkor le tudsz ugrani és levágsz egy kis utat.Ahogy meg majd jobb leszel kevesebb vial fog fogyni.
Én azt csináltam hogy egy chalicbe ami jól adta az echot végigmentem párszor és megvettem anbyi vialt ami fér azaz 600at és onnantól nem volt potion gondom.
De ha jutubon rákeresel hogy vial farming dobni fog egy videót amit ha megcsinálsz akkor pár perc alatt te is szerezhetsz kb 20vialt. -
Meg eről is szól, hogy legyél kitartó és ne add fel. Ha megölnek mész megint.
Vannak akiket nem lehet parryzni de azokat a nyúrga lándzsásokat pont lehet.
Meg a nagy benga dögöt is aki egy téglával csapkod.
Ebben a játékban vannak bossok ahol 10-15 halál még csak ismerkedés-bemelegítés.
-
Lefty
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Jogos
Meg kozben kezdem mar kitapasztalni a jatekmenetet, azert nem egy egyszeru jatek. Megolt mar vagy 15szor cleric, de aztan csak ujra meg ujra nekimegyek 
Lehetseges, hogy a parry nem mindenkire hat? Vannak ezek a nyurga magas landzsas szornyek, cleric utan nem sokkal, ezek kicsit rafinaltabbak.
-
Lefty
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Megvolt, meg azt az oriast is leoltem molotovval aki dorombolt az ajton, utana felmentem es van ket nagyobb farkas, egyiket megoltem (a molotov eleg hatasos), de a masikra mar nem jutott es megolt, erre megint a csutka elejen kezdek. Most szerintem tartok egy kis szunetet. Szokott ez menteni?

-
Lefty
addikt
A parry jol tud jonni tenyleg. De nem tudok atjutni az elejen azon a reszen, amikor egetnek a kereszten valami dogot es vagy 15en allnak korulotte. Blood vial nuku mar, blood echos sincs igy venni se tudok. Elobb mar csak 3-4 maradt de bukfenc kozben beakadtam valamibe es ott megint lekaszaboltak, majd start az elejerol
Oljek meg parat aztan rohanjak tovabb?Meg egy dolog, pause nincs? Hiaba nyomok startot vagy akarmit, a jatek megy tovabb a hatterben. Illetve mi a jelentosege annak ha egy note elolvasasa utana azt mondom, hogy faul vagy epp az ellenkezoje?
-
-
Lefty
addikt
Koszonom a tanacsokat mindkettotoknek. Vasarolni hol tudok pontosan?
-
Nekem van ds-es multam de a játék elejét az első bosdig jól be tudtam gyakorolni..

Tök más volt a ritmusa mint a ds-nek és kellett idő mire belejöttem.
Arról meg ne is beszéljünk hogy kb a játék feléig azt se tudtam hogy van parry, de a backstabet se ismertem.Egyébként ha jól szétnézel akkor lehet találni az első boss előtt insight-ot amit ha benyomsz akkor felkel a baba a dreamben és akkor már tudsz szintet lépni.
-
szarvasbogár
aktív tag
Szia!
A játék baromi nehéz szerintem nehezebb mint az összes többi souls anyag de ha ráérzel nagyon be fog szippantani
no gríd no kapkodás és maximális alázat.Az elején a nagy baltásat hagyd nyugodtan mert csak egy régi gliccset őrzött ami egy shortcut de már peccselték. Fedezd fel a többi területet nézz be minden eldugott nyílásba gyűjts az itemeket farmold az alap szörnyeket. Az elején még nem tudsz szintet lépni csak kicsit később így a náladlévő lelkekől (bloodecho) vegyél nagy adag bloodvialt meg pisztoly golyót legalább mindig lesz nálad halál után nem kell külön farmolni. Blood shardot is találsz azzal tudod fejleszteni a fegyvert, egyet mindenképp húzzál rajta mielőtt mész valamelyik bosshoz

Gyakorold a parry-t ami nagyon hasznos az egész játék folyamán lényegében annyi, hogy amikor valaki támad abban a pillanatban pofán füstölöd pisztollyal és ha jó az időzítés egy pillanatra térdrerogy odaugrasz és közelről egy sima R1. A másik parry pedig ha hátulról ráversz egy hosszú R2 -őt amitől szintén lemegy alfába és jöhet a belező
Jóval masszívabb ruha szettet alul a csatornában találsz.
Jó vadászatot!
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
most vettem meg a jatekot, egybol a GOTY verziot. Hat mit ne mondjak, eddig 1 oram van benne, de nem sok sikerelmennyel
Most leptem be Yharnamba, ahogy lementem a lepcson balra hatul van egy hatalmas barddal egy figura, konkretan nem tudom megolni. Mar eletem sincs. El tudtok egy-ket kezdo tanaccsal latni? Koszi szepen. -
Más játékába becsatlakozva te nem veszel fel mást drop itemen kívül szal rúnát biztos nem mert az ládába van az meg neked üres lesz.
Viszont ha te leidézed az adott glyph kódu chalicet a szükséges materiálokkal akkor fel tudod venni.
Van is valahol a neten egy lista hogy milyen itemet milyen glyph kódu chaliceben lehet megtalálni.
Még a kód alapján jutub videót is találhatsz hogy pontosan hol van az item.
Én is így szereztem meg pár csak chalicben felszedhető rúnát. -
snake78
tag
Csak azért kérdezem, mert a bloodborne wiki oldalán találtam ilyen kódokat, de ez pl nincsen benne.
Illetve a neten vannak ehez hasonló kódok és gameplay ekben volt olyan akinél láttam, hogy használja de ha bemegy a dungeon be visszaveszi az életet
Ezek mire jók ? Mármint az ilyen kódok -
snake78
tag
Sziasztok! Meg tudna valaki mondani mit jelenlétének az ehez hasonló kódok a dungeon oknál
Pl: glyph kfrk4ycc
A válaszokat előre is köszönöm -
Rigormortiis
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Persze, en mindig eladogatom oket a francba. Csak atlathatatlanna teszik az inventoryt, amikor probalom fegyoba tenni oket.
Ha fent latlak, behivlak partiba. Most hirtelen 15 orat beletoltam a ds3 ringed citybe es annyira nekilelkesultem, hogy a bbhez is megjott a kedvem. Csak az a franya old hunteres emissary...
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
El lehet adni? Sose néztem. Modjuk a végére lett is annyi gem hogy a görditősáv volt vagy 3mm hosszú.

-
snake78
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
👍az kiraly 😂Köszi a választ
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ott is. Cursed chalicbe ezt éreztem is rendesen mert nem csak fél hp de még a coop miatt is levesz belőle.
-
snake78
tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a bloodgemeket össze lehet e vonni? Mármint az ugyan olyanokat
Ne külön legyenek hanem ami ugyan olyan azt egyesíteni -
-
válasz
snake78
üzenetére
A bloodgemeket random is dobálja függetlenül attól hogy milyen chalicbe vagy.
Oppen.
Itt nincs limit szintkülönbségre. 10es is mehet 200assal.
Annyi hogy a behívottat nerfeli a játék hp-ba meg sebzésbe függetlenül attól hogy erősebb vagy gyengébb mint a behívó játékos.
Szóval menni tudtok együtt de óvatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekem a coop az kimaradt ismerősöknek sajnos nincsen meg a játék,sőt a pvp is kimarad csak hozzam jöttek a nightmare ben az elején rendszerint elvertek és vittek mindent 😂
Köszi, erre magamtól soha se jöttem volna rá. 
Így elég nehézkes a játék már az elején.
orphan of kos egy igazi villámgyors szuperagresszív foskazán!!! 80 % át már levertem többször is de aztán.... Holnap talán meglesz
))