Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
YAKEN
aktív tag
No vagy 10-10 alkalommal megpróbáltam megszerezni a legjobb hp és stamina rúnát a megfelelő chalice pályán és semmi.
Ez így elég vicc offline módban. Csessze meg lehet előfizetek 1hónapra, mert így elég halott ügynek tűnik, hogy nem tudok glyph kódokat bepötyögni a hunter worldben.Ha már szó volt az áramos dögről chaliceben mintha sokkal agresszívabb lenne. Ahogy a lábánál vagyok már nyomja is be az áramrobbanást és nagyon gyakran csinálja. Olyankor szenvedés legyőzni, máskor meg elsőre simán megvan mert "nyugisabban" viselkedik. Viszont jól kicombosodtam a chalicekben mert még a végső bosshoz nem is mentem plusz a dlc még nincs meg de már 220-as szinten vagyok.

-
hanyi00
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Detto. Alig bírtam elengedni a fejszét, de már nem használom, mert összecsukva is lassúnak tartom.
A vajazót csak szűk helyeken használom kinyitva, mert ugye sebez ütéskor, de mikor visszafelé rántja akkor is. Ha 3-4 kutyát sikerül összehúzni chalicekben, ott hasznos.
Páratlan a játék fegyvertára, de számomra mókás, hogy az egyik legerősebb már rögtön az elején elérhető. -
-
Woodslave
félisten
válasz
üzenetére
akkor azt nem találtam meg. Lehet akkor eltévedtem mert a pálya végén a 3 árnyék volt.
na mindegy szóval tegnap haladtam azért. Bár még ennyi játék után is híres utolsó mondatok kategória a "de szép nagy tér nézzük mi lehet itt 3 blood viallal"

Szóval a három árnyalak. Tudom hogy nem így kell stb de mivel úgy érzem amúgy megkapom a törődést a játéktól ezért ha adja a lehetőség akkor használom amit ad még akkor is ha nem biztos hogy könnyít. Szerintem itt 3 vs 3 meccs azért egyszerűbb volt.
(így lett másodikra meg gyakorlatilag)Aztán ugye jött Bergengócia meg a végén a pók. Hát itt semmit nem értek a nps hunterek talán csak annyit hogy nem minden jégesőt én kaptam. Gondolkoztam hogy mindig leverem a kispókokat, de aztán feleslegesnek tűnt. Igaz itt sikerült a döntetlenre hoznom, szerencsére én újraéledtem ő nem.

Újra yahargul némileg megváltozott városképpel. Na ez nem tetszett, hogy pont azt vette el amit szeretek. Az oké hogy ha meghalok mindenki visszatér legyen. De amikor folyamatosan van valami stresszfaktor amit nem lehet (legalábbis nem tudok) kiküszöbölni és ez a felfedezés rovására megy az nem annyira tetszik. De legalább megint úgy éreztem magam kis túlzással mint az elején. És akkor one reborn. Annyira büszke lehetek magamra, hogy a korábbi teslakutya után direktbe mentem a lábára mert akkor valóban összezuhant, bár jobb lett volna ha nem szinte mindig rám esik mert akkor a fejét jobban tudtam volna ütni, de legnagyobb meglepetésemre elsőre meglett.
Ja és a három hunter akik nem nagyon akarnak 1v1-et bár a robot külsejűt sikerült elcsalni azt meg is csaptam, de kettő az már sok volt éjjel.
És akkor megint lecture building és megint egy rémálom. Nem tudom jól csinálta-e de a beszélő pókembert azonnal levertem. Amilyen ez a játék csoda hogy az npc-k túlélik mert egyből ütök aztán kérdezek

A rémálom meg megint nagyon xar, a végén a pókok

-
hanyi00
tag
válasz
üzenetére
Amikor ez történt 50 str + 30 skill volt kb. Meg annyi arcane, hogy a Beast roar-t tudjam használni. Faternál azért annyi mákom volt, hogy nem adta be neki a parryt, pedig többször belém lőtt a fa tövében.
( milyen romantikus
) A Cleric tényleg nem jutott szóhoz.
A fegyvert többnyire csukva használom én is, de a beasthoodot sokkal gyorsabban növeli, ha az első ütés után csak nyitogatod a fegyvert.(R1+L1+L1) -
törölt tag
válasz
hanyi00
üzenetére
LOL!
Annyira "gusztustalan", hogy gyakorlatilag mindkét faszt legyalultad vele úgy, hogy köpni nyelni nem tudtak.

Amúgy milyenek a statjaid? Mert elég erősnek tűnik ez a karakter nekem.
érdekes amúgy, hogy én szinte sosem használom kinyitva a vajazót, mindig összecsukva kenem vele a kenyeret...
-
Woodslave
félisten
Na gondolom ez a one reborn nem egy nagy szám mert sikerült elsőre. Imádom amikor naivan bemegyek egy tuti boss lesz helyre...
-
Woodslave
félisten
Ha van egy gem ami +144 fire damage az akkor él ha fire papert használok jól gondolom?
-
v450
tag
Újra van kedvem játszani, hétvégén előveszem, új karakterrel mindig más fegyverel szoktam végigvinni amivel nem voltam.

Valamikor majd folytatom NG+10-et.
Látom új játékosok yt néznek ami a nagy hiba.Sekirot várom már nagyon!
Szabadságot is kiveszem! 
-
Woodslave
félisten
nézegettem pár gameplay videót (csak amíg én is eljutottam). Érdekes lehet ez az üzenet hagyás a többi játékosnak meg látom ilyen szellemalakban megjelennek.
-
törölt tag
-
Woodslave
félisten
kösz srácok. Komolyan mondom ez a játék egy műalkotás.A korábbihoz meg nem baxom oda a kontrollert mert amikor meghalok azt mindig magamnak köszönhetem mert nem figyelek meg türelmetlen vagyok
Nem tudok haragudni rá 
-
Woodslave
félisten
amúgy csúcs ez a játék, hogy még csak most jöttem rá a gurulás kisfegyverből nagyfegyver váltás is egy támadás.
Mondjuk és a fogas fegyverrel nyomom, bár most megvettem a kard kalapácsot, az milyen már... 
Ami kérdés és nem mindig jön össze a belezés stun után sima R1? vagy kart is nyomni kell vele? Esetleg hosszabban nyomni? vagy egy csak a beleélés miatt gondolom?

-
Woodslave
félisten
aki a lecture épületbe "dob" be. Kapok egy frenzyt korábban mindig meghaltam tőle nem tudom hogy később miért nem. Aztán mondja amygdala trallala és olyan mint egy hatalmas pók.
Gehram meg azért foglalkoztat mert olyan mintha valamit nem csináltam volna meg amit kell. De lehet itt nem így megy
-
Woodslave
félisten
Ja és mai tapasztalat pro tipp ahogy mondanátok.
soha ne játszak bedugott kontrollerrel 
-
Woodslave
félisten
Jelenleg két dolgot nem tudok hova tenni. Egyik a hunter dream öreg hiánya csak a papír van hogy menjek az odeon kápolnába. Másik meg a lecture building meg előtte a pók.. Ugye az őriz valamit egy üzenet szerint. Azt hittem qrvara okos leszek és odamentem student ruhában. Hát nem

-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
A brb-nél gyenge volt ott nem is vittem már. Amáliahoz meg amúgy is úgy mentem hogy első próba a 100+-ból. De nem volt rossz amúgy. Ha a játék engedi akkor nem csinálok belőle lelkiismereti kérdést. Miután a faxi is leugrott a toronyból...
.Az is faxa volt amikor néztem ahogy Amália gyógyítja magát és megértettem mire való az item
csak azon agyaltam hogy nincs az az isten hogy elő tudjam venni 
Most két utat látok. Egy áramos beast egyszer korábban próbáltam természetesen sikertelenül meg a frenzys ajtó ott még lövésem nincs. Remélem ma tudok felfedezni. Megint imádom

-
Woodslave
félisten
válasz
üzenetére
Hát amennyire ezek a bossok tetszenek.
inkább az miafaxomezekhülyékbazmeg jut eszembe aztán az hogy ezt soha életemben nem fogom leverni. Amália videó nagyon király meg természetesen a karakter is mint a többi hihetetlen művészeti alkotás.Fire papert nem találtam 10 molotovot hozzávágtam meg az npc hunter egész derekasan helyt állt bár mintha csak arra lennének jók hogy megfigyeld mit is csinál a boss. Aztán meg gurultam ütöttem és mondtam magamnak remegő kézzel hogy nyugi nyugi

-
Woodslave
félisten
Na ez a yasargul se rossz hely. Néha visszamegyek centralba ott már qrvara kemény vagyok

-
mttssz
senior tag
Kicsit megvakargattam a Bloodborne-hianyom, rajottem, hogy
, szoval azt most le is rendeztem, hat, igy a kihagyas utan megizzasztott.meg sosem beszeltem Gehrmannal 
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Woodslave
félisten
válasz
üzenetére
Elhiszem. Ma is megpróbálom tegnap tényleg egyáltalán nem ment. Kb. Egy támadása van az elején amit úgymond megláttam. Mármint a parryzható pillanatot. De ha sikerült akkor is kb elugrottam ésvnem tudtam belezni.
Amelia.. Egyszer voltam nemhogy 3 try de 3 év is kevés lesz

Tegnap elgondolkoztam hogy lehet kevés vagyok ehhez
De az jó hogy minden bossnál azt kérdezem ezek normálisak b+

-
törölt tag
A fene essen bele, csak meghoztátok a kedvet, otthagytam az ACO-t, és belefogtam a nyolcadik menetbe, ezúttal egy NG2+os karakterrel.
Hát, berozsdásodtam, na. Cleric csak harmadikra, fater hatodikra ment le. Érdekes, mert volt öt elképesztő jó menetem vele, és mindnél csak egy hajszál HP-je maradt a rohadéknak, nem hittem el. A hatodikban, amikor meg jobb létre szenderült, semmi nem jött össsze, annyira szar menet volt, sok-sok mázlival.
-
mttssz
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Gratula az elozo ketto bosshoz!
BSB meg nagyon jo lehet a parry gyakorlasnak, nagyon jol telegrafolja a tamadasait, gyenge a tuz ellen is, en amikor levertem az egymas utani visceralokkal volt, nagyon jo erzes.

Ha meg nem parryzni akarsz de egyszeruve akarod tenni a fightot, van egy item ami mar a neve alapjan is nagyon sokat segithet. 
-
Woodslave
félisten
válasz
üzenetére
értettem

nem éreztem lélekölőnek a grindelést, inkább jó érzés volt hogy fejlesztem a karaktert
Ahogy írtam észrevettem hogy Rambo itt soha nem leszek 
szóval vér kell a ge*cinek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ettől függetlenül (vagy emiatt) továbbra is imádom. Amikor egy katedrális előtt lamentálok 14k echoval hogy talán nem kéne bemenni, aztán bent csak egy madárijesztő van
Vagy a kapcsoló amivel elmozdul az oltár. Nagy királyság. -
törölt tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem a grindelés lélekölő, arról nem beszélve, hogy a legfullosabb karakterrel is ha beleállsz egy one hit killbe, akkor annyi. Tök mindegy mi a szinted.
A lényeg, hogy élvezd a játékot, nem pedig az, hogy melónak érezd a darálást. Menj előre bátran, fedezd fel, halj meg sokat, tanulj, fejlődj. Egyre jobb leszel benne. Nem kell rohannod sehova, nyugodtan maradj fent hajnal háromig. :-D
Amúgy a géppuskás pöcsnél ugyanígy voltam, úgy éreztem, esélytelen lesz levernem, aztán leesett a tetőről, Én kurvára örültem neki, nem pedig bánkódtam.
Amúgy nekem BSB anno nem volt olyan könnyű. Nem szenvedtem vele sokat, de azért nem is az volt, hogy bementem, és két próbára lenyomtam. Most persze már levágom elsőre, de akkor azért nem így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez így elég vicc offline módban. Csessze meg lehet előfizetek 1hónapra, mert így elég halott ügynek tűnik, hogy nem tudok glyph kódokat bepötyögni a hunter worldben.

kösz srácok. Komolyan mondom ez a játék egy műalkotás.
Nem tudok haragudni rá