Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz
dinostaRR
üzenetére
The Arcanist 2.0 by Sljm8D
-
-
dinostaRR
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Akkor várok pár napot hátha. A 3. és egyben utolsó végigjátszást már dlc-vel szeretném majd megcsinálni! Egy idő után már azért nem olyan nehéz a játék, persze benne van, hogy az ember már ismeri minden szörnynek a mozgását és a magas szint is segít. Azt nem tudom, még, hogy melyik fegyverrel kéne majd neki futni. A hunter axel kezdtem, majd kirkhammer és most uncanny burial blade, mind +10-es, szeretem a physical buildeket, de lehet ki kéne próbálni egy arcane-os fegyvert, van valami amit tudsz ajánlani? Ahhoz jól értem, hogy non stop kell fire/bolt paper?
-
dinostaRR
tag
Mennyire chanceos, hogy ps+-os elérhetőség után kap a dlc egy leárazást?
-
odinkain
tag
Belefutottam a 3 hunterbe unseen village-ben.... hát hogy is mondjam...

-
válasz
odinkain
üzenetére
Csak egy bizonyos időben van ott a zsákos valamikor a játék elejen de nem tudom pontosan hogy mikor.
DinostaRR
Jó sok echo-t. Azt nem tudom hogy olyankor a vesztes el is bukja e, és én nem invadeltem sosem, de mikor betámadtak és nyertem akkor sok echot kaptam és ilyen random szám volt.
Ebből arra következtetek hogy a vesztesét kaptam, mert ilyenek voltak hogy pl 65983. -
dinostaRR
tag
Invadeléskor, vagy pvpkor mit nyer aki győz és mit veszít aki meghal? El lehet bukni az összes echot, insightot vagy más itemeket?
-
válasz
odinkain
üzenetére
Yahar gulba kétféleképpen is el lehet jutni. Az egyik az hogy a cathedral eard mellett jelenik meg és elkap és elvisz oda, a másik amit te írsz.
De az hogy a zsákos az éjszaka melyik fázisában jelenik meg ott azt én se tudom.
De igazából így is be tudod járni az egészet csak így fent kezdesz a nehezebb részén. -
odinkain
tag
válasz
odinkain
üzenetére
Csak nem hagyott nyugodni a dolog....nem vagyok az a megfutamodós fajta, de éppen tegnap volt 3.napja, hogy szenvedttem vele, és már kicsit felidegelt.
Levágtam, csak szettet adott rúnát nem. Mikózben császkáltam észrevettem, hogy Cathedral Ward mellett jobbra ahol le lehet menni, (ahol a két hunter is volt) észrevettem, hogy onnan nyílik Yahar'gul, Unseen Village és ott még nem jártam.
Olvastam, itt hsz-ekben valami zsákosról. A megjelenése kötve van valamihez, vagy majd egyszercsak megjelenik? -
odinkain
tag
Eldöntöttem, rácsukom az ajtót Elieen-re és ott rohadjon meg a rúnájával meg a szettjével együtt

Nem érdekel, mivel opcionális dologról beszélünk valószínű nem életbevágóan fontos.
Így megyek az elérhető területekre és folytatom a sztorit. -
dinostaRR
tag
Na ma meglett a Yharnam királynő, eléggé könnyű volt a többi chalice bosshoz képest. Most tartok newgame+ közepe fele, ezt még végig tolom és utána mehet a newgame++ majd már a dlc-vel, meggyőztetek, hogy nem halaszthatom el
Kérdésem is van. Az igaz, hogy 50 pont után a statok nagyon kevés pluszt adnak? Fölös pakolni tovább? -
odinkain
tag
válasz
odinkain
üzenetére
Viszont egy valamit nem értek...blood moon van és ha vissza megyek Cathedral Wardba akkor a hollós hunter Elieen nem fekszik az ajtóba, hanem vele kell megküzdenem.
Viszont kvelstadt videójában amikor visszajön Rom-tól és elmegy Cathedral Wardba akkor a hollós csajszi már kint fekszik az ajtóba.
És neki a túlélője is több Cathedral Wardba mint nekem, nekem csak az öregasszony volt, de azt is kinyírta az a farkas. Neki meg van asszem 3 ha jól számoltam
Én vagyok összekavarodva vagy tényleg kihagytam valamit? -
odinkain
tag
Kezdem rettentően meggyűlölni ezt a szutykot.......

-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én is így vagyok, de ha offlineba játszik akkor számolnia sem.kell a kezén.
-
sp8787
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Vhogy igy. Ha vki azt mondja ,hogy tetszett neki az alapjatek de ennyi eleg volt es nem veszi meg a DLC-t az vszinuleg hazudik vagy inkabb mondjuk ugy ,hogy nincs tisztaban azzal mirol marad le.
Nem letezik ,hogy aki belegabalyodik ebbe a jatekba az ne akarna tobbet!
Ha 20 DLC lenne akkor is megvennem.
-
-
dinostaRR
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes lenne elkezdeni a chalice kriptákat az első végigjátszás végén vagy lehet a következőben is? Jelenleg nurse előtt vagyok ami úgy tudom lassan a story vége. Illetve van bármi fontos amit érdemes megcsinálni ng+1 előtt?
-
sp8787
addikt
válasz
odinkain
üzenetére
Ugy hogy ha pl. csinalsz egy BL50-60-as karaktert aminel BL30 - 94-esek tudnak summonolni akkor ott ez a runa kimondottan fontos mivel nem erdemes tul sokat az Endurance-re rakni ezert nem lesz tul sok Stamina-ad. Viszont a Stamina regeneralodast tudod gyorsitani ezzel a runa-val vagy plusz Staminat masik runa-val.
Nekem van egy BL300 koruli egy BL120 meg akarok majd egy BL50 kornyekit. Na ez az utobbi lesz a legnehezebb mivel ,hogy kimaxold vegig kell menni egy par eleg nehez Chalice-on.
-
sp8787
addikt
válasz
odinkain
üzenetére
Az a Hunter joval nehezebb mint nemelyik boss. Viszont Eileen-nek is ott kell lennie a bejaratnal.
Mindenkeppen le kell nyomni azt a Hunter-t mert azutan az egyik legfontosabb runat(foleg ha nem akarod tulszintezni magad) kapod meg Eileen-tol.Meg lehet/kell csinalni de nem tul konnyu viszont ha nagyon nem megy majd mondok egy pofonegyszeru megoldast.
-
-
odinkain
tag
Na a pók elintézve, tényleg csak türelem kellett hozzá és nem csapkodni össze-vissza! Asszem most kezdődött a vérhold vagy mi legalábbis a videóból ez jött le.
Annyi lenne a kérdésem, hogy most mindegy merre indulok?
Már arra gondolok, hogy Cathedral wardnál jobb oldalon kinyílt az az ajtó, arra még nem voltam.
Lecture buildingbe pedig csak a lámpát kapcsoltam fel.
És nagy szaladgálásomba belebotlottam egy hunterba, ott ahol Amelia volt. Vagy teljesen mindegy merre indulok? -
sp8787
addikt
válasz
mickeyz
üzenetére
Yep de azert ne mond ,hogy ez vmi hu de nagy tortura mivel a NG+ konnyebb mint a NG. Egyetlen baj ,hogy a DLC is NG+ba kerult igy ami meg nehezebb.
Lenyomod Gascoigne-t, megveszed 10000-ert a kulcsot, lenyomod Vicar Ameliat, felveszed az Eye of a Blood-Drunk hunter-t a Hunters Dream-ben majd felkapatod magad Amygdala-val. Ez sztem nem tart tovabb fel oranal.
A Chalice-ok meg nem szintezodnek azok ugyanazok mindig, ugyhogy az nem tema.
-
válasz
mickeyz
üzenetére
Az első 3 negatívummal egyet értek. Jó lenne sz estus féle hp rendszer és a direkt warp.
A 3ra annyit hogy 5 from játékból csak 2 kerdezi meg jogy mész e ng+ba.A dlc-t kár kihagyni. Jó is meg kapnál kihívást is.
A parryt gyakorolni kell. Nekem megy bosdokon is, viszont csak itt bb-ben. Ds-ben láma vagyok parryben. -
mickeyz
csendes tag
Végére értem a Bloodborne-nak, 89. szinten, a 3. (secret) befejezést választottam.
Összességében tetszett, kiváló a hangulata, érdekes a története - el kellett olvasnom jó néhány elméletet, hogy tul.képpen miről is szól a játék?
Minden bosst egyedül győztem le segítség nélkül.Ettől függetlenül a DS3 jobban bejött, ott a DLC-ket is végigjátszottam, kivéve Midir-t, az nem jött össze

Negatívumok:
- bloodvialok farmolása
- a területek között nem lehet direktbe vándorolni
- kérdés nélkül new game+
- lehet béna vagyok, de ritkán jött össze visceral attack
- bossok sem voltak "annyira" nehezek - nyilván nem mindegy, milyen szinten jut oda hozzájuk az ember.
- a DLC elkezdéséhez már nem volt kedvem -
sp8787
addikt
"Roses are red,
Violets are blue,
Where the hell is,
Bloodborne 2?"Ez a valasz oriasi amit a PSEU Valentine napira valszoltak.
-
odinkain
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Köszi, jó hogy mondtad én is rászánom az időt. Kb fél órát mentem, Central Yarnamban meg fel a Great Bridgre és majdnem 200 blood echo összejött.
Tudom, hogy türelem játék, és bavallom mikor odaértem meglestem azt a bossfightodat és ugyanazt a módszert választottam. Meglesz az, csak elsőre nem voltam elég türelmes meg valószínű a kapkodást a blood echo hiánya okozta...Még egy kérdés: egy videóban mondta egy srác, hogy ha levágjuk a boss-t Blood Starved Bestet old yarnamba akkor azzal egy teljesen új pályarészt nyitunk meg. Hol nyitjuk meg ezt a pályarészt?
-
válasz
odinkain
üzenetére
Van egy ilyen vial farmoló útvonal amiről van fent videó jutubon, én azt hasznàltam és rászántam az időt hogy lefarmoljak 600vial-t, (annyi fér a ládába) kb egy óra alatt kész voltam vele.
Rom meg egy türelemjáték. Ha nem szeded le a kicsiket nagyon megnehezítheted a dolgod a végére, mert minden teleport után idéz még egy csapat kis pókot, úgy hogy a régiek is megmatadnak.
-
válasz
bandi0000
üzenetére
Az nem elég a 3.endinghez.
Ahogy előttem írják, nézd át mi van meg.
A wet nurse szerintem biztos mert szt boss adta és az szerintem nem matadt ki.
A klinikásról ugye most volt szó.
A workshop-ost csak meg kell találni szóval azt még most is felszedheted.
A piros ruhás nő az questline, szóval azt el lehet rontani.
Keress rá videót hogy pontosan hol merre vannak ezek. -
odinkain
tag
Aki Byrgenwerth-be van vadász ahhoz is jöjjek vissza később? már csak abból gondolom, hogy ugyanolyan csápokat lő ki mgából mint a csaj Iosefka clinicen.
Vagy meg kell küzdenem vele? -
válasz
odinkain
üzenetére
Nne nyírd ki. Ha megölöd buksz egy köldökzsinórt.
Persze harmat még úgy is meg lehet szerezni ani az egyik endinghez kell de az a biztos ha megszerzed amit csak lesz.
Majd a bloodmoon után gyere vissza és az egyik ágyon fog kinlódni. Akkor majd levágod és dobja az itemet.Bandi.
Úgy ahogy írod.
Germán előtt kiszeded a mentést, bemész beszélsz vele, elfogadod az ajánlatát az egy ending. Következőnek bemész de nem fogadod el az sjánlstát és megküzdesz vele. Majd 3.körben benyomod a 3köldökzsinórt majd megint megküzdesz vele és szzal ami utána jön. -
odinkain
tag
Túl vagyok Shadow of Yarnam bossfoght-on. Kb 5.-re sikerült, úgy hogy nem használtam semmit, se NPC-t se azt a sámános tőrt. Tiszta büszke vagyok magamra

Átjöttem Iosefka clinicre és van itt egy csaj aki állandóan zaklat, hogy randizzak vele. Az lenne a kérdésem, hogy nyirjam ki vagy jöjjek vissza később? Old Yarnam-ba még nem jártam menjek odaa és utána vissza Iosefka clinicre?
-
bandi0000
nagyúr
na végre meg lett a dlc, hogy van a trükközés a 3 végigjátszásal? mentsem le a mostani mentés adathordozóra, megcsinálok 1 kimenetet, aztán vissza rakom a mentést? offline vagy online kellene lennem vagy mind1? ps+ om nincs
-
Mirakuru
tag
Itt mindent leírnak magyarul elég részletes én is itt olvastasgattam. [A Bloodborne rejtett háttértörténete]

Ezzel még kiegészíteném [Itt aztán mindent leírnak amit tudnod kell] -
ron8
senior tag
És egyébként tudtok ajánlani magyar leírást hogy ki-kicsoda miért csinálja azt meg ilyesmi? Ugy értem az alapvető tudnivalókat szeretném megismerni.
-
ron8
senior tag
Hy! Mergo wet nurse boss előtt van egy nő ahogy látom menyasszony ruhában. Vele tudok/kellene kezdenem valamit?
-
sp8787
addikt
válasz
odinkain
üzenetére
A Lone Survivor az csak a kezdo statjaidat befolyasolja.
Itt elore meg tudod tervezni a karakteredet BB Character Planner -
válasz
odinkain
üzenetére
Hát bocs.

Gondoltam nem előre mesélem el mi hogy van mert az úgy nézett volna ki hogy egyhelyben állok és közben mesélek.
Egyébként az eninghez nics köze ha oda is küldted, cdak nehány quetlinet így majd befejez..
Egyébként wuestline nem ad trofit szóval sokst nem buktál.Az ending meg azon múlik hogy megszerzed e és használod e a 4 felszedhető köldökzsinórból legalab hármat.
De asszem ezt elmondtam a videóban jóval előtte, merthogy még most sem tartok ott ahol az endinget ki lehet választani.
Majd lefkésőbb a final boss előtt jóval elmondom megint melyik endinghez mit kell tenni. -
odinkain
tag
Sziasztok!
Első találkozásom a bloodborne-al, eddig nagyon tetszik és eléggé megtetszett ez a fajta játék. Azt hallottam,olvastam, hogy több befejezése lehet a játéknak, ez pontosan mitől függ, hogy melyiket kapjuk a végén? Mert pl.: Forbidden woods-nál akit találtam túlélőt elküldtem a katedrálisba. Utána néztem kvels play végig játszását és ott mondta, hogy semmiképp ne küldjük oda.... (bakker jókor szólsz
) Szóval azzal tudok valamit csinálni, vagy már nem?Másik kérdésem, hogy Lone survival-t választottam, valahol lehet találni infót a build up-ról?
Köszönöm! -
válasz
Weareus
üzenetére
Egy van benne, mégpedig a nehéz.
Ezek a játékok nem a casual rétegnek szólnak. Bár szerintem elég kitartással bárki bele tud jönni.
Haladsz a játékban, léped a szintet és közben a játék is erősödik.
Ha megállsz farmolni akkor fejlődhetsz annyit hogy később kicsit könnyebb legyen de könnyű nem lesz. -
Bad Pritt
félisten
Offline módban megjelennek a más játékosok által lerakott tippek?
-
Weareus
addikt
Mi van akkor, ha én kezdőként ezt a gamét tolom és nem akarom, hogy invade-ljen valaki, szóval le lehet tiltani, hogy más belépjen a single gamémba?
Eleinte azért nem engedném, amíg bele nem jövök a kontroller-használatba. -
Gyuurma77
csendes tag
Sziasztok! Szeretném a crow settet összeszedni, de ahol kéne lenni Eileennek, nincs ott... Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.