- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
nem érzem szopatásnak, hogy este hazaérek valahol 10 és 50% között, rádugom töltőre, majd (15-30 perc múlva)jelez hogy 80%-on van, lehúzom, és másnap este ugyanez....
Mi ebben a szopatás? ugyanúgy kényelmesen kibír egy napot, pedig 2400 mAh-s akksiról van szó (13 mini).
nekem ez nem kényelmetlen, és ha ezzel védem az akksit, akkor megteszem (mert nem akarok felesleges szemetet termelni, és mert nincs is kedvem azzal foglalkozni hogy akksicserélre vigyem, na az inkább szopatás, hogy rászánjak 1-2 órát, aztán megbontás után ha szerencsém van jól rakják össze a telót, ha nincs akkor meg nincs, újjabb önszopatás ) -
-
-
Lajmund
őstag
Igen zsebből de csak 460 volt és apám már meghalt és 17 éve magamat tartom el elég jól. Nem szopatom magam van időm tölteni max 70 percet egy nap. Vagy te nem alszol lazulsz este a tv,gép vagy bármi előtt? Olvasd már vissza miket írtam ebbe a topickba és értelmezd ha sikerül
"De ha mondjuk te bandázni meg codozni meg sorozatokat nézel, akkor valószínű apuci vette részletre"
Az csak is suttyó lehetek ha bandázok vagy csajozok vagy néha meloba codozok.. -
Lajmund
őstag
Én pl nem nagyon szivattam magam mert este felraktam és reggelig nagyon kényelmesen ráért feltölteni mert ugy se használtam. A jelenlegi 23 ultába meg gyárilag van kitalálva hogy le lehet korlátozni a töltést 85%-ra. Szerinted ostobák a samsung mérnökei hogy ezt kitalálták csak te vagy ennyire nagyon okos?
Amúgy fentebb leirtam hogy este leveszem 85-röl és másnap agyon használom játékkal videoval zenével olvasással és 20-30%-al teszem fel megint töltöre este.... mi ezen a baszakodás?Amikor így is bőven elég? Szerintetek miért van a samsungokba olyan lehetőség hogy lassu töltés ha a gyors nem degradálja? Minek küldjem maxon ha van ideje bőven lassan is feltölteni? Jah mindenki okos hogy csak úgy szétkapják a vízálló telot és csak összerakják új alksival.. persze mert ha te csinálod a garid ugrik ha nem gyári helyen csináltatod rosszabb esetben utána már nem lesz vízálló se lesz akkor se ha hivatalos helyen csináltatod és ha beázik hát ez van. Háhh de mi az a pár ezer ft nem értem.. ne zsibbaszatok. Leirtam hogy az előző telomnak 4 év utan semmi baja a többiek meg a hiper szuper gyorstöltés miatt 2 év után aksit cseréltek csak már nem volt gyári csak fos utángyártott és valaki meg azért nem cserélt mert a leherélt aksija is jobb volt mint az utángyártott de itt mindenki nagyon okos és kell a gyorstöltés csak valahogy a samsung meg az apple ostoba mérnökei se ugy gondolják de ti okosabbak vagytok itt a balkán seglyukába mint az ameriaki és koreai mérnökök.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest