- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Ezért ne sirj minden rendben.. Legelsö irásomba leirtam és lehet már másodjára, harmadjára hogy igy is 25-30%-al rakom fel este tölteni? Minek töltsem 100-ra ha elég ez is? Ráadásul amit megint leirok nekem autoba is van töltö munkahelyen is ahol a telefon van az asztalomon bármikor tudom tölteni sosincs sos hogy jaj lemerültem kell hirtelen a gyorstöltés... De ha kell akkor tudom 45 wattal tölteni de kb sose fogom használni mert nekem nincs szanszét az életem tudatosan használok mindent nem ugy mint sok szétszort ember. Leirom mégegyszer. Az ultra vizállo. Ha szétszeded és összerakod ugrik a garid. Ha hivatalos szervizbe csináltatod több mint 15 de ha 40 lenne se érdekelne a pénz hanem az hogy ha ezután beázna valamilyen szerencsétlenség okán akkor még lehet igy is ugrik a garid mert bontva volt. plusz macera elküldeni szervizbe addig mást használni stb.. És végszonak annyit irnák hogy az s23 ultrának nagyon jó az üzemideje szoval ezt nem nagyon kell töltögetni naközbe pl még egyszer se kellett pedig egész nap megy rajta vagy böngészö vagy youtube müsör vagy zene vagy játék és simán elvagyok vele egész nap ugy hogy 85-röl indulok...És itt be is fejeztem részemröl az aksi témát ebbe a topokba.
-
Lajmund
őstag
Kevered a dolgokat. Az előző telomat töltöttem kis fél amperos töltövel és 4 évig vígan bírta és nem kellett várnom rá mert közben aludtam.. A mostanit rendes samsung töltövel töltöm mert ebbe be lehet kapcsolni a lassu töltést meg hogy csak 85%-ig töltsön mert az ostoba buta iskolázatlan koreai mérnökök így találták ki. De te okosabb vagy náluk írj nekik hogy van egy jó ötleted hátha fevesznek valami vezetönek ha ennyire zseni vagy. Kell nekik a jó munkaerő ha már ennyi barommal vannak körülvéve..
-
Lajmund
őstag
Igen zsebből de csak 460 volt és apám már meghalt és 17 éve magamat tartom el elég jól. Nem szopatom magam van időm tölteni max 70 percet egy nap. Vagy te nem alszol lazulsz este a tv,gép vagy bármi előtt? Olvasd már vissza miket írtam ebbe a topickba és értelmezd ha sikerül
"De ha mondjuk te bandázni meg codozni meg sorozatokat nézel, akkor valószínű apuci vette részletre"
Az csak is suttyó lehetek ha bandázok vagy csajozok vagy néha meloba codozok.. -
Lajmund
őstag
Fentebb leirtam hogy esti sorozat nézés közbe töltöm vagy amikor alszok. Amúgy ennek az ultrának kb 70 perc a lassu töltése 25%-ról 85-re. 20 perc alatt még igis tölt bele annyit ha elmész csajozni vagy bandázni a barátokkal hogy elég legyen messengerre vagy egy két képre videora mert gondolom amikor a szociális életed éled akkor nem codozni ültök le a barátokkal max fényerőn. Akkor miért is szopatom magam okoska? Ne fárasszatok. 25 wattos gyors? Az nem gyors még a 45 watt se amit az enyém tud..
-
Lajmund
őstag
Én pl nem nagyon szivattam magam mert este felraktam és reggelig nagyon kényelmesen ráért feltölteni mert ugy se használtam. A jelenlegi 23 ultába meg gyárilag van kitalálva hogy le lehet korlátozni a töltést 85%-ra. Szerinted ostobák a samsung mérnökei hogy ezt kitalálták csak te vagy ennyire nagyon okos?
Amúgy fentebb leirtam hogy este leveszem 85-röl és másnap agyon használom játékkal videoval zenével olvasással és 20-30%-al teszem fel megint töltöre este.... mi ezen a baszakodás?Amikor így is bőven elég? Szerintetek miért van a samsungokba olyan lehetőség hogy lassu töltés ha a gyors nem degradálja? Minek küldjem maxon ha van ideje bőven lassan is feltölteni? Jah mindenki okos hogy csak úgy szétkapják a vízálló telot és csak összerakják új alksival.. persze mert ha te csinálod a garid ugrik ha nem gyári helyen csináltatod rosszabb esetben utána már nem lesz vízálló se lesz akkor se ha hivatalos helyen csináltatod és ha beázik hát ez van. Háhh de mi az a pár ezer ft nem értem.. ne zsibbaszatok. Leirtam hogy az előző telomnak 4 év utan semmi baja a többiek meg a hiper szuper gyorstöltés miatt 2 év után aksit cseréltek csak már nem volt gyári csak fos utángyártott és valaki meg azért nem cserélt mert a leherélt aksija is jobb volt mint az utángyártott de itt mindenki nagyon okos és kell a gyorstöltés csak valahogy a samsung meg az apple ostoba mérnökei se ugy gondolják de ti okosabbak vagytok itt a balkán seglyukába mint az ameriaki és koreai mérnökök.
-
Lajmund
őstag
A töltés témához annyit hozzáfűznék hogy az előző telefonomat 4 évig 500mha-os töltövel töltöttem. Azt jelenti ha valaki nem értené hogy a 4000mha aksi nulláról 100-ra 8 óra. Abba a csoportba is ment a nagy okoskodás hogy hülyeség tökmindegy így lett kitalálva stb..aha persze szinte majdnem mindenki cserélt aksit csak már 2 év után nem volt gyári csak hoki utángyártott. Nekem még mindig elég jól birta amíg le nem cseréltem az ultrára. Mivel evvel is 4 évre tervezek kimélem az aksiját 85%-ig töltöm sima lassú töltéssel. Azt vettem észre aki nem tud gazdálkodni vagy nem figyeli az aksit azok gyerekek hebrencs nők vagy suta férfiak. Pont egy focista barátom ilyen nyomja az instát amig ki nem kapcsol aztán hirtelen kell neki a töltés... mert siet valahova... Itthon felrakom tölteni esti sorozatozásnál elalvás előtt leveszem reggel olvasgatok. Munkába játszok rajta coddal fullra felhuzva kétszer fél órát. Miközben dolgozok folyamatosan megy valami videó mobilnetröl vagy zene Bluetoothon folyamatosan. Autoba is munkába is. Most ahogy írok itthonról is. Folyamatos óra kapcsolat. Szünetekbe olvasok rajta. Hazajövök itthon is nyomkodom és amikor ujra felrakom töltöre 25-30%-on van.. Mire nem elég? De tényleg? De ha nem lenne elég az automba van töltő. Munkahelyen van töltő. Mindenhol van töltő... Épitkezésen nincs áram? Navigálsz max fényerön a gerendán egyensulyozva és lemerül és az 5 perc cigiszünetben akarod feltolteni? Mennyire életszerű hogy mindig kell a hirtelen töltés? Nem azért nincs a samukba meg az almákban gyorsabb töltés mert a kinaiak ennyire elhuztak technológiába.. ekkora faszságot.. persze a samsung egy buta elmaradt valami... sok buta mérnökkel.
Az alma meg a samsung is hosszú távra tervez 5 évre egy telefonnal nem kettőre mint a kinai retkek. Szerintetek miért van olyan lehetőség hogy csak 80%-ig tölt a telefon? De elektromos autokban is van ilyen lehetőség... Kíváncsi vagyok mi az az élethelyzet amikor csak 5 perced van telefont tölteni életvitelszerüen. És 1 millio felhasználobol hány olyan van aki igazi érvet tudna felhozni azon kívül hogy jaj elfelejtettem feltölteni de jó lenne ha fullon lenne mert most kell elmennem hirtelen.. Ezeknek nem ez fogja megoldani az életét.
Én irtam ezt a s23 ultra topikba mert ott is valakinek kevés a töltési idö..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest