- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
Mit kell átírni, mert nekem is rendesen megakasztotta a MPC-HC-t, igaz nekem 32bites van, de előtte legalább futott normálisan, most meg hibát dob filmlejátszás közben, lassan indul, és a filmet is rettenet lassan nyitja meg... Sőt ahhoz is gondolkodik 5mp-et, hogy kirakja full screen-be...
-
Aidan85
aktív tag
Olyannal találkozott már valaki, hogy a LAN-on keresztül a tűzfal lekorlátozza a sebességet, lehet csak átfutottam valami fölött, de nem találom sehol, hogy kivegyem a korlátozást. 100-200KB/s-on megy csak a másolás a két gép között, ha letiltom a tűzfalat, akkor felugrik rendesen 8MB/s-ra... Be van állítva, hogy megbízható a hálózat, minden forgalom engedélyezve van rajta, látható a gép is...
Ötlet valakinek? -
kboty
tag
Na, letölthtők a végleges verziók
innen [link] , Home users alatt...., név, e-mai cim...., kinek megvannak az előbbi verzió licensze, automatice elfogadja, minden jót
-
ertz
aktív tag
Amekkorára duzzadt ez a security piac mostanában... magára vessen az a cég aki ilyeneket csinál. Persze egyik termék sem tökéletes, de tényleg ha én 10ezer Ft-nál többet kiadnék egy szoftverért, és az ennyire alapvető hibákat generálna többet biztos hogy a büdös életbe nem venném meg, sőt mindenkit lebeszélnék arról, hogy megvegye... így saját maguk ellen dolgoznak. Méghogy az MS hibája... Van egy oprendszer, erre kell készíteniük egy jól működő védelmet. Az oprendszer adott... tehát akkor ki a hülye?!
-
_ak_
addikt
Olcsó húsnak, híg a leve. Na persze nem kéne nézni az ajándék ló fogát, de egyszerűen ez így nem jó. A media playeres hibát, majd egy hét alatt sikerült megoldani, egy settings fájlban lévő érték átírásával (erősen félmegoldással, ahol többek között ki kellett kapcsolni a kliens automatikus frissítését), de azóta figyelmes lettem egy újabb hibára. A rendszer nem tud saját magáról backupot készíteni és a fórumokat olvasgatva a BitDefenderes tech support szinte ujjal mutogat az MS-re, h ez az ő saruk. Nos engem, mint felhasználót ez nem tud érdekelni, ha egy biztonsági cég nem tud összedolgozni az MS-el, h mihamarább megoldást találjanak az ennyire alapszintű (értem ez alatt, h elég fontos) problémára, akkor azt hiszem nincs miről beszélni.
Pedig amúgy szimpatikus lett volna maga a program, de így nem lehet ezt csinálni.
-
HXY
addikt
A nyereményjátékon nyert Internet Security 2011 kulcsát lehet majd használni a 2012-jöz is?
-
_ak_
addikt
Amióta feltettem a media player classic - home cinema 64-bites változata egyből beszarik indításkor. A 32-bitessel nincsen baj. találtam is ilyesmi problémát a bitdefender fórumán belül, de csak annyi infó van, h egy technikai segítővel való levelezés után megoldódott a probléma.
Kértem én is segítséget hátha, majd továbbítom, ha addig nem találok semmi, de ha valaki tud vmi infóval szolgálni azt is megköszönöm. -
kboty
tag
Nemsokára érkezik a Bitdefender Total Security 2012, ugyanis igaz még a Béta 4--nél vannak, de a külalakon megint változtattak. A gyorsaságon is fejlesztettek kicsit, na meg egyszerűbb lett a telepítés is.
Letölthető innen: [link]
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Amit lehetett nyerni BitDefender IS kódot, azt lehet használni sima AV esetében is? Vagy az IS telepíthető, ill. kikapcsolható utólagosan, tűzfal nélkül? Még az is jó, h ha kérdés nélküli rendszere van, csak nem akarok tökölni a testreszabásával..win7-es elé lenne. Illetve a kód felhasználható más géphez is, nem? Mondjuk elkezdem használni az asztalin, majd átviszem a laptopra.
-
Franklin
addikt
Kezdhet felpörögni a topik, köszönhetően a PH-s nyereményjátéknak :-)
Meg is kezdem a sort: Comodo Firewall mellé/helyett érdemes feltenni? Win7 Home 32bit
-
törölt tag
BitDefedenr Internet Security 2011 bemutató
Kellemes olvasgatást
-
csákány.
aktív tag
Hát igen, az a fránya angol tudás-sajnos a pc felhasználók döntő többsége egyáltalán nem vagy csak nagyon keveset tud angolul(otthoni felhasználóknál rengeteg problémának ez a gyökere)
Én nem vettem észre, hogy erőforrászabáló lenne a BD (de ez nyilvánvaló, hogy mindenkinek a gépétől függ)
-
csákány.
aktív tag
A BD 2010 igen jól teljesített ezen a teszten, és van már 2011 is:
[link]
Szerintem a tudásához képest kevésbé elismert progi -
törölt tag
A Napokban rajtoltak el a 2011-es BitDefender termékek. Nos én vagy 2 éve zsugorgatom a promóciós Defenderemet, a 2009-es és 2010-es BitDefenderek nem igazán voltak nagy hatással rám - meg nem is volt működőképes állapotban a második gép - ,így most, hogy a csillagok állása is megfelelő BitDefender flhasználó - is - lettem. Nagyon tetszik egyelőre, és szándékomban áll majd meghosszabbítani a licencemet.
Van azonban pár dolog ,ami nem hagy nyugodni.
1. A Firewall-t átállítottam reporta, de az xmarks-ra kivan akadva, és x időközönként rákérdez, hogy engedélyezem e. Itt van Allow meg Denny, de nincs megjegyzés ... Hogyan lehet ez a dolgot orvosolni ?
2. Nálatok a Comodo Leak Testtel mennyit ér , és milyen beállítások mellett ér el a legtöbbet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest