- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Olcsó húsnak, híg a leve. Na persze nem kéne nézni az ajándék ló fogát, de egyszerűen ez így nem jó. A media playeres hibát, majd egy hét alatt sikerült megoldani, egy settings fájlban lévő érték átírásával (erősen félmegoldással, ahol többek között ki kellett kapcsolni a kliens automatikus frissítését), de azóta figyelmes lettem egy újabb hibára. A rendszer nem tud saját magáról backupot készíteni és a fórumokat olvasgatva a BitDefenderes tech support szinte ujjal mutogat az MS-re, h ez az ő saruk. Nos engem, mint felhasználót ez nem tud érdekelni, ha egy biztonsági cég nem tud összedolgozni az MS-el, h mihamarább megoldást találjanak az ennyire alapszintű (értem ez alatt, h elég fontos) problémára, akkor azt hiszem nincs miről beszélni.
Pedig amúgy szimpatikus lett volna maga a program, de így nem lehet ezt csinálni.
-
_ak_
addikt
Amióta feltettem a media player classic - home cinema 64-bites változata egyből beszarik indításkor. A 32-bitessel nincsen baj. találtam is ilyesmi problémát a bitdefender fórumán belül, de csak annyi infó van, h egy technikai segítővel való levelezés után megoldódott a probléma.
Kértem én is segítséget hátha, majd továbbítom, ha addig nem találok semmi, de ha valaki tud vmi infóval szolgálni azt is megköszönöm. -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Amit lehetett nyerni BitDefender IS kódot, azt lehet használni sima AV esetében is? Vagy az IS telepíthető, ill. kikapcsolható utólagosan, tűzfal nélkül? Még az is jó, h ha kérdés nélküli rendszere van, csak nem akarok tökölni a testreszabásával..win7-es elé lenne. Illetve a kód felhasználható más géphez is, nem? Mondjuk elkezdem használni az asztalin, majd átviszem a laptopra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest