Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
Ledger-nél is van most akció: [link]
-
Krix
őstag
válasz
prime_adam
üzenetére
Vegyél Kraken-en egyből, az nem jó? Én szinte csak azt használom.
-
Krix
őstag
válasz
petyus980
üzenetére
Nyilván nekem sincs. Én fogadtam egy ismerőssel még a februárban, hogy jövőre új ATH lesz. De úgy néz ki elbukom mert még az idén meg lesz. Persze ez nem zárja ki, hogy még több legyen jövőre. Majd látjuk. "A befektetések piacán a visszapillantó tükör mindig tisztább mint a szélvédő..."
-
Krix
őstag
válasz
davidvarga
üzenetére
Még szinkronizál a kliensed, írja az alsó sorban.
-
Krix
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Írország hasonló. Ahol én vagyok (AIB) nincs számlavezetési díj, SEPA fogadás/küldés ingyenes. Illetve inkább úgy mondom, hogy az egyedüli díj az a bank kártya éves díja. Ez kb. €15 de nem emlékszem pontosan. Ha berakok €100-t a bankba, akkor az €100 marad (perzse ha nem kérek mellé kártyát.) Van MO.-on is számlám, na azt rendszeresen tölteni kell mint egy feltöltős telefont, mert a bank egyszerűen elhasználja a rajta lévő pénzt. Akkor is ha nem csinálok vele semmit. Agyrém komolyan...

-
Krix
őstag
válasz
Tilos az Á
üzenetére
-
Krix
őstag
válasz
Lörinz
üzenetére
szóval még itt az elején szeretnék beszállni
Ez a mondat kb. 2008-2009 körül volt aktuális.
A telefonnal bányászás a Samunak volt marketing hírértékű szvsz. Pár centet hozhat talán havi viszonylatban, de lehet, hogy tévedek és csak éves szinten mérhető. Bitcoint csak ASIC-kal érdemes ma bányászni. -
Krix
őstag
Sziasztok,
Van egy régi bitcoin wallet mentésem egy .dat file. Sajnos nem emlékszem, hogy mivel hoztam létre. Hogyan tudnám kideríteni, hogy ezt hova kell importálni? A dátuma szerint a .dat file 4 éves, de szerintem még régebbi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest