- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek nyílt forráskódú tárcák, a Ledger nem az.
Sőt, van egy olyan fizetős szolgáltatása, hogy biztonságosan megőrzik neked a seed-et, privát kulcsot... Amit elméletileg lehetetlen kinyerni ezekből a hardverekből, ezért is veszi az ember. Innen mindenki döntse el maga, mennyire van biztonságban náluk a vagyona. -
MikeWazowski
veterán
Mennyire bitonságos Kraken-en venni és utána ott tartani? Anno coinbase-en vettem, ott is tároltam, aztán volt vmi gebasz náluk és ki is utaltam electrum tárcába. Azóta is ott tartom. Viszont most az a gondom h vennék még bitcoint, de nem férek hozzá az electrum tárcához, mert PC-m nincs és Iphonra nem érhető el az app... Ősszel akarok venni csak PC-t, azért kérdem, h biztonságos-e ott tartani.
-
prime_adam
aktív tag
Persze, nem feltétlen szeretném bonyolítani, meg így kisebb összegnél gondolom nem sokat számít. De ha közeljövőben esetleg egy picivel nagyobb összeget betennék, érdekelne mi lenne a legoptimálisabb. Így jött képbe a Gemini -> Kraken, amiről azt olvastam nagyon olcsó, csak nem tudtam mennyire megbízható ajánlás, mert a Geminiről nem sokat hallottam eddig.
Egyébként csak én érzem úgy, hogy a különböző fee-k követhetetlenek és alig lehet megtalálni őket? Bármelyik szolgáltatót nézem, teljesen bizonytalannak érzem ki, miért és mennyit von le. Mondjuk ugyanez van a bankoknál is.
-
petyus980
csendes tag
Nincsen sajnos varázsgömböm.
A Citi CEO-ja 318K -s BTC-t vár 2021 végére.
Vannak pesszimistább hangok, akik inkább egy lassú növekedést prognosztizálnak. Pl egyéven belül "csak" 30K körül lesz a BTC.
Én remélem, hogy bejön a 300K-s jóslat!Annyi mindent jósoltak már mindenféle emberek, hogy a legjobb taktika hosszútávon a HODL.
-
Dr. Romano
veterán
Még jó hogy érkezik, úgy néz ki neki fogjuk köszönhetni a következő bullt.
A rendszernek meg nem volt hibája, pont úgy működött ahogy carlos elképzelte
-
davidvarga
tag
Megnéztem másik gépen amin le van szinkronizálva ugyen ez a szitu és azért mellékeltem a blockchaines képet, hogy ott meg azt írja sosem volt rajta semmi és tranzakció sem, bár a kliens is minden tranzakcióra azt írja, hogy megerősítetlen. Mit lehet ilyenkor tenni vagy mitőlvan ez? Ez még egy baromi régi gépről van el is felejtettem hogy van, tesóm találta meg és ő küldte át nekem. (Am attól függetlenül, hogy szinkronizál az egyenleget ki szokta írni)
-
YASKATIR
senior tag
-
csaba951
veterán
Ha biztosan BTC volt, akkor szerintem egy Bitcoin Core-ba. Nem lesz gyors, leszedi a gépedre az egész block chain-t, ami 145 GB körül van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- AOC 27" 27G2U Full HD 144Hz monitor eladó!
- LG 28bk550Y 28 colos Full HD monitor eladó! Jótállással!
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest