- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
8zabi
őstag
Ezek nyílt forráskódú tárcák, a Ledger nem az.
Sőt, van egy olyan fizetős szolgáltatása, hogy biztonságosan megőrzik neked a seed-et, privát kulcsot... Amit elméletileg lehetetlen kinyerni ezekből a hardverekből, ezért is veszi az ember. Innen mindenki döntse el maga, mennyire van biztonságban náluk a vagyona. -
MikeWazowski
veterán
Mennyire bitonságos Kraken-en venni és utána ott tartani? Anno coinbase-en vettem, ott is tároltam, aztán volt vmi gebasz náluk és ki is utaltam electrum tárcába. Azóta is ott tartom. Viszont most az a gondom h vennék még bitcoint, de nem férek hozzá az electrum tárcához, mert PC-m nincs és Iphonra nem érhető el az app... Ősszel akarok venni csak PC-t, azért kérdem, h biztonságos-e ott tartani.
-
prime_adam
aktív tag
Persze, nem feltétlen szeretném bonyolítani, meg így kisebb összegnél gondolom nem sokat számít. De ha közeljövőben esetleg egy picivel nagyobb összeget betennék, érdekelne mi lenne a legoptimálisabb. Így jött képbe a Gemini -> Kraken, amiről azt olvastam nagyon olcsó, csak nem tudtam mennyire megbízható ajánlás, mert a Geminiről nem sokat hallottam eddig.
Egyébként csak én érzem úgy, hogy a különböző fee-k követhetetlenek és alig lehet megtalálni őket? Bármelyik szolgáltatót nézem, teljesen bizonytalannak érzem ki, miért és mennyit von le. Mondjuk ugyanez van a bankoknál is.
-
petyus980
csendes tag
Nincsen sajnos varázsgömböm.
A Citi CEO-ja 318K -s BTC-t vár 2021 végére.
Vannak pesszimistább hangok, akik inkább egy lassú növekedést prognosztizálnak. Pl egyéven belül "csak" 30K körül lesz a BTC.
Én remélem, hogy bejön a 300K-s jóslat!Annyi mindent jósoltak már mindenféle emberek, hogy a legjobb taktika hosszútávon a HODL.
-
Dr. Romano
veterán
Még jó hogy érkezik, úgy néz ki neki fogjuk köszönhetni a következő bullt.
A rendszernek meg nem volt hibája, pont úgy működött ahogy carlos elképzelte
-
davidvarga
tag
Megnéztem másik gépen amin le van szinkronizálva ugyen ez a szitu és azért mellékeltem a blockchaines képet, hogy ott meg azt írja sosem volt rajta semmi és tranzakció sem, bár a kliens is minden tranzakcióra azt írja, hogy megerősítetlen. Mit lehet ilyenkor tenni vagy mitőlvan ez? Ez még egy baromi régi gépről van el is felejtettem hogy van, tesóm találta meg és ő küldte át nekem. (Am attól függetlenül, hogy szinkronizál az egyenleget ki szokta írni)
-
YASKATIR
senior tag
-
csaba951
veterán
Ha biztosan BTC volt, akkor szerintem egy Bitcoin Core-ba. Nem lesz gyors, leszedi a gépedre az egész block chain-t, ami 145 GB körül van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged