- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
butch3r #16451 üzenetére
Egy teljesen kezdőnek (ha semmit sem tud az egészről) ez a kínainál is bonyolultabbnak hangzik
,
#16449: ....ha nem akarja az ember megszívni, akkor érdemes utána olvasni a dolgoknak és nagyjából képbe kell kerülni az alapokkal (wallett, privát/publikus kulcs, vétel, utalás ...stb.), .....ha ez nyűgös, akkor szerintem inkább az állampapír
, azt nehezebb elbukni örökre
-
atus72
őstag
válasz
butch3r #16412 üzenetére
megismertem a cryptot, köszönöm szépen, semmivel nem több speka szempontból mint akármelyik részvény, oda mozgatják az árfolyamot ahova akarják, semmi fundamentum nincs mögötte, ami most zajlik az már
színtiszta spekuláció, egy darab krumpli is lehetne maga a termék ...) -
V911
tag
válasz
butch3r #16371 üzenetére
Nem a sebesség számít mert arról nem volt szó, hogy most azonnal kell, ezt csak itt spekulálták ki egyesek.
Az érdekelne mi a legmegfelelőbb ekkora összegnél. A LocalBitcoins.net azt hallottam még a legkedvezőbb árfolyamnál is túl magas árfolyam, csak a járulékos költségei kedvezőbbek de azok meg nem kompenzálják a drágaságot, max. kis összegnél. -
margithid
veterán
válasz
butch3r #16332 üzenetére
Na látod ez tök jó amit írsz!
Alapvetően én nagyon kritikus vagyok, de szeretem a kockázatot is, az alapján látok a blockláncban fantáziát, hogy mennyi ember és nagy cég próbálja máris hasznosítani.
Azt hiszem az amiről beszélünk, akkor derülne ki ha tényleg egy kézbe kerülne a bitcoinok bányászatának, tranzakcióinak lebonyolításának az 50%-a.
Nem tudom, mint mondtam nem látom a jövőt, de a véleményem az, hogy 10 év múlva a bitcoin egy dinoszaurusz lesz a többi bloklánc megoldás mellett. -
margithid
veterán
válasz
butch3r #16326 üzenetére
Lehet, hogy nem tudja, de aki az 50%-ánál nagyobb részben bányászná az valamiféle fennhatóságot tudna biztosítani felette, én legalábbis igy tudom.
Nyilván konkurencia, de érdemes figyelni mit ír a Ripple CEO-ja:
“Elmondok nektek egy másik történetet, amiről nem szólnak a hírek, de érdemes figyelmet szentelni rá. A bitcoint igazából Kína kontrollálja. Kínában 4 bányászcég van, amelyek a bitcoin több mint 50%-át irányítják. Honnan tudjuk, hogy Kína nem fog beavatkozni? Hány ország akar használni egy, a kínaiak által kontrollált pénznemet? Ez nem fog megtörténni.”
Szerintem alapvetően a ripple és a stellarnak több esélye van, hogy előbbi akár a bankokkal összefogva fejlessze és terjessze a Blokkláncot.
De ez mind spekuláció, az is amit én írok és az ellenvélemények is.
A bitcoin akkor lenne igazán független ha a világ 50 országában történne a bányászás, országonként 5% eloszlással.
A bitcoin a függetlenség és a központosítás kikerülése miatt jött létre, de szerintem ez nem sikerült neki... -
csaba951
veterán
válasz
butch3r #16122 üzenetére
Rendben, akkor tegyünk egy nagy lépést a szervezett bűnözés visszaszorítása érdekében! Tiltsuk be az USD-t! Hiszen bizonyítottan ez a legelterjedtebb pénz a bűnözők között világszerte!
#16124 LámaZ
Az elit mindig is csak a kisembereket cseszteti a törvényekkel. Olyan törvényeket soha nem fognak hozni/betartani ami rájuk nézve (elit) hátrányos lenne. -
LámaZ
addikt
válasz
butch3r #16122 üzenetére
A bűnözők minden alkalmat és eszközt megragadnak a bűnözésre, de így tesznek a bűn és a legalitás határán billegők, a spekulánsok vagy akár a korrupció művelői is.
Ezek a mindenféle ellenőrzések, bűnüldözési kampányok sajnos nem fognak soha célt érni.
Rossz a megközelítés.
Alapvetően a vagyonokat kellene ellenőrizni, nem a jövedelmeket, a bevételeket. A jövedelembevallást a könyvelők szépen el tudják boronálni, de a villák, csillogó autók, ékszerek stb. eltüntetését ők sem tudják megoldani.
Régóta mantrázom, hogy vagyon alapú adózásra van szükség, olyanra, amely kiküszöböli a pénz kimenekítését külföldre. Ehhez nyilván nemzetközi egyezményekre is szükség lenne, de még az adóparadicsomok felszámolása sem sikerült.
Alapból felesleges lenne az ellenőrzés olyan emberek esetében, akiknek „csak” egy lakása, autója van. A kemény kéz politikájára efölött van szükség.A másik: a háború nyilván rossz, és mindenki sajnálja az iraki háborúban meghalt gyerekeket, meg amúgy az ártatlan felnőtteket is, de ezek a kérdések olyan mély társadalmi elemzést igényelnek, amely itt nem fér el.
Ezt pityergéssel, kriptóanarchista hőzöngéssel, sajnos, nem lehet megoldani, sőt, mindenféle anarchista megközelítés csak ront a helyzeten. Egyébként, nevetséges, hogy Roger Ver, aki egyik haszonélvezője a nyugati társadalomnak (dollármilliomos a lelkem), ez utóbbi ellen ügyködik (akárcsak Soros bá').
(Erre mondja a székely: A kutya is jó dolgában vesz meg.) -
mis69
tag
válasz
butch3r #16059 üzenetére
Köszönöm
Az megoldható ha az ismerősöm nem boldogul vele hogy átutalja a bitcoint nekem én pénzre váltom és azt visszautalom neki a bankszámlájára igaz? Coinspace-t telepítettem nem sok állítási lehetőséget látok benne.Ilyen precízen be lehet állítani amit írtál az százezred pontosságú? -
szlpeter
újonc
válasz
butch3r #15523 üzenetére
Wallet generálás miatt akkor is biztonságosabb lehet egy hw wallet ha nem használja, csak egyszer, a wallet generáláshoz.
Legalábbis ahhoz képest hogy a szokásos op rendszerén csinál egy walletet, aminek a seedjét lehet eleve lenyúlja valami már fent lévő malware.Persze hw wallet nélkül is megoldható mondjuk egy ubuntu live cd-vel.
-
mepet
addikt
válasz
butch3r #15531 üzenetére
ne szőrözzél már! Miért lesz 30-50k? Mert mindenki azt mondja. Azért mondják azt, mert ők addig nem akarnak eladni, vagy esetleg még azon a szinten is vásárolnának. És pont ezért önbeteljesítő a jóslat.
Kíváncsi lennék amúgy én is, mennyien szedik el mennyi ember pénzét a BTC által. Igaz én azért feltételezném a pareto elv érvényesülését, de lehet, hogy RPZ-nek igaza van és itt minden exponenciális, és nem 20-80, hanem pl 1-99 a nyertesek/vesztesek aránya. Ezt végülis csak azért nem hiszem, mert az azt jelentené, hogy pl. azoknak akik az év végi csúcson vettek, azoknak a 99%-a eladott vagy el fog adni veszteségben. Én azért is bíznék Paretoban, mert feltételezem, hogy 20% hodler csak akad ebben a merítésben.
-
Madwe
nagyúr
válasz
butch3r #15509 üzenetére
ha ugyanúgy sha titkosított, akkor de, miután ott még megadott hosszra se lehet tippelni... Persze ha pár karakteres, akkor egy combosabb gpuval bruteforceolni egy szó-adatbázis alapján a tipikus trükköket beletéve (a helyett @ vagy 4, e helyett 3 stb) belátható időn belül elvégezhető.
-
stefi76
aktív tag
válasz
butch3r #15319 üzenetére
Pajtás, amikor még nekem címezted, pár hete:
(#14681) butch3r válasza 8zabi (#14680) üzenetére
butch3r
(senior tag)nyilván azért jött ide, hogy legyen még 1-2 kommentje a következő ranghoz és megmondja a tutit és megmutassa a btc topicban "lakóknak", hogy mekkora hülyeség is ez, mert ő tudja, olvasta a zindexen.
várom a nincs mögötte aranyfedezet és a szokásos köröket is hamarosan"
A szokásos kör itt is az volt, ami minden többszörösen túlértékelt vagy érték nélküli eszköz esetében a hívők reakciója:
Aki ellent mond észérvekkel a HIT ellenében, azt küldjük el a francba, személyeskedjünk vele.Remélem összeomlik ez a high-tech piramis szép nagy robajjal és ha ez meglesz, akkor a sok használt bányászkarival egymás alá fognak majd licitálni az eladók a túlkínálat végett....az lesz még egy gyönyörű dolog....
Nem lesz ennyi - főleg bányász - kártyára igény, rajtuk fog rohadni az egész, nagyon sokan meg alapból az új kártyák árainak konszolidációjára várnak, ami értelemszerűen szintén csökkenő tendenciát fog mutatni...Tehát egy jó 50%-ban legalább megelőlegezhető egy méretes mélytorok az itt jelenlévő öntelt vakhittel rendelkező emberek számára.
-
-
csaba951
veterán
válasz
butch3r #15092 üzenetére
Kapaszkodj meg, van már lightning fork is!
Lightning Bitcoin, egyébként már dec. 19-én megvolt a fork
hírek: Twitter -
Teasüti
nagyúr
válasz
butch3r #15018 üzenetére
Csak hogy jól értem-e:
lusta vagy belefektetni az idődet és energiádat magad utánajárni mibe is fogod belerakni a pénzedet és azt várod, hogy majd vmi random tag az internet másik oldalán beböfögi neked a nyerő számokat és akkor te kajak a szerint fogsz cselekedni minimális instrukciók alapján? Igazi pénzzel? Komolyan?
Hát végülis... Vannak páran akiknek több pénzük van, mint eszük. -
-
Mulder614
csendes tag
válasz
butch3r #14919 üzenetére
okés. csak hogy én egy teljesen legális weboldalrol utaltam az összeget ahová emailcímmel vagyok regisztrálva.
És egy dark webes oldalnak a bitcoin cimére utaltam a zsét. Viszont azon az oldalon nekem csak egy felhasználónevem és jelszavam van.
Honnan tudják hogy az én felhasználónevemhez lehet csatolni azt az összeget mikor még csak egy email-cim sincs megadva a dark webes oldlaon amivel beazonositanák hogy ki küldhette az összeget.
Kíváncsiságból küldtem az összeget hogy működik-.e. -
Mulder614
csendes tag
válasz
butch3r #14907 üzenetére
egy dark web-es felületre küldtem bitcoint...és mivel ugye dark web az anonimitás miatt nem kérnek email-t a regisztráláshoz ezért volt fura h elküldtem egy bitcoin cimre a zsét és rá 2-órával prémium tag lettem és nem értem hogyan azonositottak be hogy én küldtem az összeget...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
butch3r #14782 üzenetére
Nah ez a kemény. Osztrákiában egy átlag user átlag számlával 0 bankköltség mellet! INGYEN utal SEPA-t. Itthon még a fogadása is majd 600Ft. Vicc.
Hihetetlen ami MO-n megy a bankoknál,(mindenféle költség téren) ilyen mértékű lehúzás nem tudom van e még egy országban mint nálunk. Ezen rengetegszer felhúzom magam...
Főleg azok alapján hogy látom mi megy kint. -
stefi76
aktív tag
válasz
butch3r #14688 üzenetére
"akkor tényleg mi? világosíts fel. nyilvánvalóan nincs btc-d, életedben enm posztoltál még ebbe a topicba mégis vetted a fáradtságot, hogy megkeresd és a hírt bemásold és belinkeld. gerinc van e arra, hogy megmond miért?"
Felvilágosítalak:
Sehol nem szükséges a világon az, hogy valaki egy netes topikban csak úgy írhat be, hogy rendelkezik a topik témáját érintő tárggyal/eszközzel, eszmével, stb-stb...
Eddig remélem érthető.És, hogy miért:
Mert - személy szerint - egy rohadt nagy piramisnak tartom az egészet.
És pajtás ott tartunk ma, hogy ennek a véleményemnek - neked akár tetszik akár nem - hangot is adhatok a megfelelő körülmények között.Érted, vagy jön még valami hülyeség?
Ez a világ, szokd meg, hogy vannak ellenvélemények, amik szembe jönnek veled a világban.
Na innen fussunk akkor neki még egyszer. -
stefi76
aktív tag
válasz
butch3r #14681 üzenetére
"nyilván azért jött ide, hogy legyen még 1-2 kommentje a következő ranghoz "
Hát ember...
40 évesen, mi más lehetne életcélom beírni péntek délután egy hírt egy topikba, ami nem is lehet más - mivel neked meg pár haverodnak nem tetszik - mind "rangnövelő hsz."
Ügyi vagy. -
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
butch3r #14558 üzenetére
Annyi, hogy a coinmarketcap nem számolja a koreai tőzsdéket, mivel akkora prémiummal kereskednek ott, hogy komolyan torzította a átlagos árfolyamokat.
https://themerkle.com/coinmarketcap-excludes-south-korean-prices-total-market-cap-drops-by-50bn/
Vicces, hogy csomó, koreai tőzsdén nem szereplő coin ára felment ennek hatására, mert az információban korlátozott befektetők elkezdték áttenni azokba a pénzüket a többi "zuhanó" altcoinból...
-
felhőváltás
kezdő
válasz
butch3r #14476 üzenetére
Még mindig nem értem.
Először elutalom a bitcoint, s aztán a tx számot beirtom a felső hosszú sorba?
De hol találom a tx számot ha az electrumból utalok? S milyen díjra érdemes állítani ha 24 órán belül elég?
És melyikre kell kattintani egész órakor?
"Submit for FREE" vagy "paid service"?
És mi történik, ha nem kerülök be az első százba?
Köszi -
csaba951
veterán
válasz
butch3r #14464 üzenetére
Coinmarketcap-on már 33% alá esett a BTC részesedése. Még a legnagyobb kapitalizációjú, de már nem ő diktálja a trendet. Szóval az én véleményem szerint hamarosan lesz flippering. Kivéve ha nagyon gyorsan bevezetésre kerül a lightning network és az atomic swap.
Egyébként furcsa, hogy még mindig a fiat -> BTC -> altcoin megy, miközben fiat -> ETH -> altcoin nemcsak olcsóbb, de gyorsabb is lenne. XRP csak azért nem, mert még nem csináltak rá közvetlen keresztárfolyamokat az exchange-ek.
-
-
andromedae
tag
válasz
butch3r #13426 üzenetére
Szia!
Tudnatok segiteni abban hogyan mukodik a coinbase.Az accountom ellenorizve van mar. Bankartyat nem adtam meg mert nem tartom biztonsagosnak, majd csinaltatok kulon erre a celra. Probakent 10 eurot utaltam oda es meg is jelent, viszont nem tudok vasarolni semmit sem.
A fooldalon ezt irja:
You've successfully linked a payment method and can start buying digital currency.ha mar vasarolni szeretnek akkor mar ezt:
Payment Method
You have no valid payment methods for this operation.Amugy neztem a bitpandat is, ott meg napok alatt sem sikerult ellenoriznem magam, a mick nevu app-al csak az idozito pereg de nem tortenik semmi. En csinalok valamit rosszul vagy ezek nem akarjak hogy hasznaljak az oldalt?
Az etoroval tudtam venni ethereumot paypallal. Elvileg ez nem igazi ethereum? Csak kereskedes? Azt meg ki kell talaljam hogyan szedem ki a penzt.
Mi a velemenyetek?
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
butch3r #13381 üzenetére
A bányászok szabadon választhatnak, hogy mely tranzakciókat rakják be a blokkba a mempoolból.
Nem vagyok gazdasági szakértő, de nekem úgy tűnik, hogy a piacok alapvetően törékenyek, és elég egy-két relatíve apró esemény, ami be tudja borítani az egészet.
Pl. a kínai bányászokkal kiesik a hashrate 81%-a. Ez azt jelenti, hogy 5x annyi idő alatt készül majd el a következő 2016 blokk (akkor lesz difficulty adjustment), ami 10 hét, plusz ki tudja mennyi idő, mire utána ledolgozzák kisebb difficulty-n a mempool-ban ragadt tranzakciókat. A tőzsdén ez tuti, hogy pánikeladást idézne elő, amitől leesne az árfolyam annyira, magasabb difficulty mellett meg sem érné kibányászni a maradék blokkokat (mert drágább az áram, mint a block reward), tovább tetézve a problémát.
A localbitcoins is csak azért működik, mert van elég ember, aki venni akar. Szerintem elképzelhető olyan esemény, ami hatására 99% eladni akar. Kérdés, a maradék 1% mennyi fiat-ot szán a többiek eladandó kriptopénzére.
-
kem
addikt
válasz
butch3r #13178 üzenetére
Aha. Figyu amikor pl az ugyfelnek disaster recovery plant csinalunk, akkor nem azt erdemes nezni az excell tablaban, hogy havi £2000 megy a levesbe, hanem azt, hogy amikor balhe van, akkor nem fog az ugyfol az o ugyfeleinek ugyanannyit kifizetni egyesevel, orankent kotberre. En halal nyugodtan nezem pl a BTC szarnyalasat, olyan mint ha a jovobe neznek. Pont azt mutatja, hogy a BCH egyszer hol lesz majd. A monero tiszta befuto egyedili indulokent a mufajaban, az ETH meg viszi a palmat a smart contractos temakban szoval nekem ez jo is alapnak
-
Verticoin
junior tag
válasz
butch3r #13162 üzenetére
"de én nem gondolom, hogy ennek a 0.005%-0,5% közötti mennyiségnek bármi köze lenne a bitcoin árfolyamához, annak "stabilitásához" stb. ennyi erővel a többi nemesfémet is kilehet számolgatni, becsülni amit esetleg még tartalmaznak a gépek. pontosan ugyan annyi értelme lenne. 0."
Próbálj meg korrodált csatlakozójú gépet használni s majd rájössz mekkora e jelentősége.
Abban viszont igazad van hogy más nemesfémet is számolgatni kell ha a teljes fedezetet akarjuk meghatározni, de még a kerámiát is - már ha kerámiás procit használunk, - de még a kábeleken levő műanyagot is, hisz közvetve a bányászgépek adják a bitcoin fedezetét így minden amiből felépülnek, a fedezet része.Ugyanakkor most, hogy bedőlt a bitcoin, javaslom térjünk át róla kriptomacska szaporításra. Ezt főleg neked mondom, Lacos001, mond meg a feleségednek, hogy inkább kriptomacskát fogsz szaporítani. Egy másfél hete indult macskás játék máris annyira népszerű lett, hogy lelassította az Ethereum nevű blokkláncot, a virtuális állatkák ára pedig az egekben van. A kártyaszerű cukiságok átlagosan 108 dollárért keltek el, “használtan” is legalább nyolc dollárt kérnek értük.
Mindegyik macska egy adott sorszámú generációhoz tartozik, két nulladik generációs macskától születhet egy első generációs, és így tovább. A született macskák öröklik a szüleik bizonyos tulajdonságait, így előre nem megjósolható kinézettel fognak rendelkezni. Minél egyedibb egy macska, annál többet ér.
Az egyébként teljesen haszontalan macskákért etherrel lehet csak fizetni, a szolgáltatás egy Chrome-ban és Mozillában is futtatható virtuális pénztárcával működik, ahol előbb át kell váltani a kívánt (létező) valután kriptopénzre, majd meg lehet venni az első macskát. A lehetőségek tárháza innentől kezdve végtelen, vehetünk egyet vagy többet, lehetünk macskakupecek és szaporíthatjuk őket napestig, várva, hogy valami igazán egyedi darab „készüljön”, vagy ülhetünk is rajta, a blockchain miatt a macska, amit veszünk, örökre a miénk (mármint amíg van internet).
A fejlesztőknek abból van bevétele, hogy a hálózat 15 percenként kiad egy nulladik generációs macskát, aminek a vételára egy az egyben a fejlesztőké. Minden további vásárlás esetén a tranzakció 3,75 százalékát veszik le maguknak.
-
mepet
addikt
válasz
butch3r #13162 üzenetére
Akkor esetleg maradjunk abban, ami az igazság: a bitcoin mögött 0 arany fedezet van. Aki nem hiszi, az keresse ki az aranyfedezet részt: whitepaper
Minden esetre jót mulattunk az ötleten.
Érdekesség: több aranyfedezetű coin létezik amúgy, pl. az egyiknek egy ph!-s arc is volt a fejlesztője (GoldReserve), bár úgy tudom hatalmas bukta volt (vagy talán scam volt eleve? btctalk alapján akár az is lehetett).
-
Verticoin
junior tag
válasz
butch3r #13159 üzenetére
Ennél több arany szerintem sincs mögötte, így komolyan gondolom, hogy ennél több arany nem áll fedezetként mögötte. De az írásod alapján ezt te magad is így gondolod.
Ráadásul 100%-os aranyfedezetről én magam se beszéltem.
Sőt, megjegyzem, hogy az emberiség ismert történelme során semmilyen más valuta mögött nem volt 100% aranyfedezet.
Ismételten fel kell hívnom a figyelmedet, hogy megint olyan érvet próbálsz felhozni ellenérvként, ami semmilyen más esetre se igaz -
Verticoin
junior tag
válasz
butch3r #13157 üzenetére
100.000...
Te súlyosan alábecsülöd a bányászgépek számát!"akkor is 3,6 tonna arany. ami kb 144 millió usd. btc piaci kapitalizációja pedig cirka 261 ezer millió usd. 0.0055172%-át fedezi."
a dollárnak se a 100%-át fedezte az arany amíg fedezte s ami most fedezi az se a 100%-át fedezi.
Max. az arányokon vitázhatnánk, csakhogy azt elismerem én is hogy nem egyezik meg az arány."pénznyomó berendezésben lévő arany által...." igen de ez az arany még kevesebb% mert sokkal kevesebb pénznyomó berendezés van mint bitcoin bányászgép, még akkor is ha egy komplett hangárnyi bitcoin bányász gépet 1 db tenyészgépnek tekintesz.
-
Scorpion
tag
válasz
butch3r #13105 üzenetére
Biztonsági kulcsra gondolsz amit én magam állítok be a e-walletnál? Vagy a 12 jegyű kódra amit a wallet generál? Ha nem erre gondolsz, akkor nem tudom mi az a privát kulcs.
Ha ez, akkor a privát kulcsot mikor kell majd használnom és hogyan?Egyébként az egyik asztali wallet a másik meg mobiltelefonon van.
A bányászásnál pl. ilyenre gondolok. Ismerősöm ebbe szállt bele.
http://bitclub.network/ Tehát részesedést vásárol a bányásztársaságnál. Én magamnak nem rakok össze ilyen gépet. -
YASKATIR
senior tag
válasz
butch3r #13058 üzenetére
"vagy akár olyan (kisebb) tőzsdén, ahol van annyi likviditás, hogy enyni elmenjen és nincs / gyenge az ügyfél azonosításuk"
Tudsz is ilyet mutatni, vagy csak feltetelezed, hogy van ilyen?
(#13061) r3dsnake: En a gdax-et javaslom. Tudsz eladni es venni mindenfele fee nelkul, akar percenkent ha ugy tartja kedved
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- PS Plus előfizetések
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest