- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
Scorpion #13106 üzenetére
"Nézzük egy tipikus bitcoin címet:
1Mw3boMo9hNa4rt3fbEdpouBQBmAKUKHPe
Ez egy bitcoin cím, ezzel találkozol a leggyakrabban. 1 -essel kezdődik és általában 34 karakter hosszú (de más hossz is lehetséges). Hívják még publikus kulcsnak is (bár ez nem pontos).
Ez pedig a fenti bitcoin címhez tartozó privát kulcs:
5JaLboxZvWhkHitH3huM5s9GsLoPbGDXJfY8BnJBZVUrCY91LHi"
12 jegyű kód alatt 12 szót értesz akkor igen az a 12 szó generálja az xpriv kulcsodat (ami ugyan úgy privát kulcs)
mielőtt belemegyünk hogyan, tisztázzuk, renlekztél bitcoinnal ezen a címen az előző hsz-emben említett idő előtt? ha nem felesleges mert nem kaptál forkolt coint.
bányásztársaságosdiban én magam részéről nem hiszek, de ez egy szubjektív vélemény
anélkül, hogy elmélyültem volna a részesedés feltételeiben és a kodníciókban. lehet, hogy még akár jó is lehet, majd más nyilatkozik
-
butch3r
senior tag
válasz
Scorpion #13103 üzenetére
BTC Hard fork után hogy jutok hozzá az új valutához? Csak úgy megkapom? JAXX és Exodus walletom van. Kell valamit tennem, vagy egyszer csak majd azt látom, hogy lesz új tokenem. Ilyen témában sehol sem találtam infót
pedig sokszor volt róla szó. de a lényeg akkor kapsz ha a fork előtt volt btc-d. preferáltan saját tárcán aminek a privát kulcsával rendelkezel. ha online tárca vagy tőzsde akkor a tárca szolgáltatótól / tőszdétől függ megkapod e.
gold esetében okt 24-én volt, ha 491407-es blokk előtt volt btc-d akkor jár.
A másik kérdésem az, hogy érdemes bányásztársaságba beruházni? Tud esetleg valaki olyat ajánlani, ami tényleg jó? (Ha egyáltalán érdemes)
mmint bánnyászni vagy ilyne cloud miningra gondolsz?
A harmadik, hogy még most sem késő bitcoint venni érzésetek szerint. Láttam, hogy ma szárnyalt, szóval akinek már sok van benne, annak jó
Kérdés, hogy kezdőként is érdemes-e, vagy inkább altcoinokkal próbálkozzak, mert az várhatóan nagyobbat nőhet?
ezt senki nem tudja neked megjósolni
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest