Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
robika03
csendes tag
Helo ! A napokban szerettem volna "húzni" a processzoromat a BIOS-ban de mikor be akartam lépni le volt jelszavazva ... (a gép volt újítva gondolom ők jelszavazták le ,hogy ne tudjak kontárkodni és a garit érvényesítenem kelljen
) szóval próbáltam minden jelszót ami az enyém volt próbáltam azt ami a gép oldalára van ragasztva próbáltam a netről azokat az úgynevezett "joker" jelszavakat de nem működtek
Egyik haverom ajánlotta a BIOS reset-et nagy örömmel hazamentem szétkaptam a gépet alaplapomat ölbe vettem és szomorodva láttam hogy nincsenek jumperek (dzsámperek (azthiszem így kell leírni
)) így nemtudok BIOS resetet sem tolni rajta
végső lehetőségként ajánlották nekem a BIOS frissítést de én ebbe már nem akarok belebonyolodni főleg ,hogy nemtudom hogyan kell
ha valaki tudja mit tudnék evvel kezdeni kérem írja meg fontos lenne 
Üdv : Robi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- UPDATE 12.31. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 6000MHz
- MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) szóval próbáltam minden jelszót ami az enyém volt próbáltam azt ami a gép oldalára van ragasztva próbáltam a netről azokat az úgynevezett "joker" jelszavakat de nem működtek
Egyik haverom ajánlotta a BIOS reset-et nagy örömmel hazamentem szétkaptam a gépet alaplapomat ölbe vettem és szomorodva láttam hogy nincsenek jumperek (dzsámperek (azthiszem így kell leírni
)) így nemtudok BIOS resetet sem tolni rajta