- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
robika03
csendes tag
Helo ! A napokban szerettem volna "húzni" a processzoromat a BIOS-ban de mikor be akartam lépni le volt jelszavazva ... (a gép volt újítva gondolom ők jelszavazták le ,hogy ne tudjak kontárkodni és a garit érvényesítenem kelljen
) szóval próbáltam minden jelszót ami az enyém volt próbáltam azt ami a gép oldalára van ragasztva próbáltam a netről azokat az úgynevezett "joker" jelszavakat de nem működtek
Egyik haverom ajánlotta a BIOS reset-et nagy örömmel hazamentem szétkaptam a gépet alaplapomat ölbe vettem és szomorodva láttam hogy nincsenek jumperek (dzsámperek (azthiszem így kell leírni
)) így nemtudok BIOS resetet sem tolni rajta
végső lehetőségként ajánlották nekem a BIOS frissítést de én ebbe már nem akarok belebonyolodni főleg ,hogy nemtudom hogyan kell
ha valaki tudja mit tudnék evvel kezdeni kérem írja meg fontos lenne 
Üdv : Robi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) szóval próbáltam minden jelszót ami az enyém volt próbáltam azt ami a gép oldalára van ragasztva próbáltam a netről azokat az úgynevezett "joker" jelszavakat de nem működtek
Egyik haverom ajánlotta a BIOS reset-et nagy örömmel hazamentem szétkaptam a gépet alaplapomat ölbe vettem és szomorodva láttam hogy nincsenek jumperek (dzsámperek (azthiszem így kell leírni
)) így nemtudok BIOS resetet sem tolni rajta