Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaelStorm
csendes tag
Sziasztok, kollégák !
Nagy segítséget szeretnék kérni és reményem szerint tőletek kapok is !

A gond : lenne egy Asus P4SE / U2 -es alaplap, aminek a BIOS-a firmwarefrissités közben elszállt.. ( sajnos buta mód újraindítottam..). Az eset nem mai, kb. fél éve történt, azóta nemis használtam nagyon (nemis tudtam), helyette egy előző alaplapot használtam, ami elég régi, egy Abit KT7A Raid-ot, amely kiszolgál rendesen, viszont most picivel több időm van foglalkozni az Asus-os lapkával is. Nézegettem mind a gyártó oldalait, mind egyéb forrásokat, talán ha nagyot nem tévedek egy Phoenixes BIOSról lenne szó, amihez az 1008as .ROM illik a legjobban.. A gubanc itt kezdődik, ugyanis sose volt dolgom alaplapi BIOS recoveryvel, szóval örök hála lenne, ha valaki egy NAGYON EGYSZERŰ gyorstalpalót tartana, mit tehetek..
Tünetek : bekapcsolás után fekete képernyő (ezt több helyen is olvastam, mint tünet), viszont szerencsémre(?) felpörgeti a két optikai meghajtót.. Floppyt nem.
Kicsit körülményes a dolog, ugyanis a gépet (mivel egy ház van) folyton szét és össze kell szerelni (kábeldzsungel..), tehát örülnék, ha sokat már nem kéne

Bármi infót nem adtam meg, ami esetleg kellhet, szóljatok !

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő