- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
Preview-ban megnyitva pl. egy PDF, de közben Files-ban kotorászhatsz másik dokumentumban is.
Új design: Apple képei alapján nekem vannak fenntartásaim napi használatban, hogy átlátszó üveglapokon fehér (!) betűvel pl. egy értesítés. Az egész kicsit bazári, lock screen nyújtott óra 3D effektek, izeg-mozog, UI alatt a tartalom és blur, tartalom felett lebegő gombok, színváltós gomb Safariban is weblap szerint, sok feltűnő elem és distraction. Nem biztos jó ennyire összemosni a tartalmat és UI elemeket. CC-t előhozod kit érdekel mi van alatta, cserébe zavaros. Lesz majd sok glitch is. Legalább Photos-ban jó alulra visszakerült a kereső. Új ikonokat is majd szokni kell pl. óra.
Olyan érzésem van figyelemelterelés az egész: bukta lett AI és Siri ígéret, iOS 18 változások negatív, nosza valamit villantani kell elővettek 15-20 éve látott trend üveges, aqua, átlátszó, fluent, blur irányokat. Nekem jobban bejött a minimalista flat design, persze következő évek finomításával ebből a liquid glass korszakból is lehet majd talán valami jó. -
mAtThEw0319
senior tag
-
Imi1981
veterán
Frissítettem végül. Eddig tetszik. A zavaró elemek elrejtése funkció nagyon tetszik safariban ! A süti ablakot eltüntetni kiváló. Kár nincs ilyen süti ablak eltüntetés automatikusan. A sötét mód sajna nem minden ikont változtat sötétre. Még próbálgatom.
Az hogy hány százalékig töltse maximum az csak iPhone 15 -től elérhető? Azt hittem ios 18 mindegyik telón elérhetővé teszi.
-
-
SharpSA
veterán
Siri érzékelés nálam is ki van kapcsolva, a diktálás viszont nagyon jó, azt használom. Na és ezért is nem értem, hogy miért nincs normális magyar billentyűzet, stb, amikor a diktálást tökéletesen érti magyarul. No de sebaj, állítólag több alap app mellett a billentyűzetet is le lehet majd cserélni hamarosan arra, amelyik jobban tetszik.
-
tuzpenge
őstag
Lehet....de szerintem az új verzió, ahol a sor végén volt a hívás gomb sokkal de sokkal jobb és logikusabb megoldás volt, főleg hogy ha a kontaktra kattintottál (akár véletlenül is) akkor azt hozta be mint most az "i" betű a sor végén. Sokkal logikusabb, de persze lehet hogy nem mertek újítani (mint tavaly mikor a hívás vége gombot az egyik bétában áttették a jobb alsó sarokba (ezzel is elkerülve a véletlen hívásokat), a sok őskövület egyből panaszkodott, hogy ez így nem jó mert nincs megszokva nekik
.
Na mind1 nincs mit tenni, küldök megint egy feedbacket, hátha.... -
tuzpenge
őstag
Ugyan ezt írtam, de ha nem akarjátok érteni nekem úgyis jó....szerintem aki bétázik az egy picit legyen már tisztában vele mit csinál...kb 5 éve csinálom és küldöm a feedbackeket tudom hogy működik és mikor vált. Ha az utolsó béta száma (ami a kedvedért RC, de ugyan úgy még béta mivel a nem béta felhasználóknak nem elérhető -> ergó béta) megegyezik azzal amit kb 1 hét után a nagyközönség számára is kiad az apple mint nyilvános ios, akkor nem fogja neked felajánlani a frissítés lehetőségét, ez tuti!
-
Zsolt,72
senior tag
-
-
captainnemo
aktív tag
-
captainnemo
aktív tag
Én 2 éve egy 13-asra váltottam a droidról, kizárólag azért mert ár/érték arányban a szolgáltatói részletre vásárolható készülékek között magasan, a legjobb fényképezési tulajdonságokat produkálta és ez nekem elsődleges szempont volt. Nem igazán akartam az ios-t, mert nagyon zavart annak zártsága, és pár bosszantó hiányossága, mint pl. a T9 tárcsázás hiánya (ami úgy tűnik végre a 18-ba benne lesz). Két év után nagyon megszerettem, mert sok év droid után az ios hozzá képest, atomstabil. Soha nem kellett újraindítanom, és minden működik rajta, gyors nem melegszik stb. Az élet úgy hozta kaptam céges telefont egy pixel 7-et. Tudtam brutálisan jó a fényképező képessége. Ez igaz is, jobb, mint a 13-asé, de valóságban mindennapi használat során azt kell mondanom mindkét telefonnal alapvetően nagyon jó képeket lehet csinálni. Nagy örömmel váltottam vissza, de aztán jöttek a problémák. Szembesültem azzal, hogy a faceid mennyire jó, az újjlenyomat olvasással szemben. Nagyon idegesító amikor fel akarom oldani a telefont, az nem mindig sikerül. Itt is van face feloldás, de nem működik jól, és nem azonosít bionikusan. Az iphone faceid az ultimate, minden módon működik, nem tudom úgy tartani ne oldjon fel, akár sötétben, akár világosban. A kegyelem döfést az adta meg, a bankom nem támogatja a google wallet-et, így próbálkoztam kerülő megoldással, de abból gondok adódtak, nekem meg az nfc fizetés mindennapos fontos használat. Szóval váltottam vissza. Az AOD hiányzott csak és ezért gondoltam a 13-as megy ajándékba a lányomnak és váltok 15 pro-ra. Persze a jobb kamera is motivált, meg a 120Hz, de az aod csalódás, mert nem úgy működik ahogy droidon. Viszont összességében az iphone egy sokkal jobb rendszer mint a droidos megoldások.
-
nVIPER
senior tag
+1 Sajnos ki kell mondani, hogy S sorozatú Samsung sok esetben stabilabb, a beállításokról nem is beszélve , + normálisabb tárcsázó és billentyűzet. Egy baj van a Samuval, aki nem akar féltéglát venni, annak csak az S24 jut, ami exynos hányadék procival jött megint, és ennek tetejében egy nagyon gyenge kameraszettje van az Iphone-hoz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest