- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cshabee
csendes tag
Szia! Nekem is pont ez a problémám, céges és magán számom is Telekomos, életemben először tettem fel bétát (mindig csak az iPadre szoktam), erre nem megy az iMessage, és visszaállni sem tudok már iOS 18ra, mert készítettem backupot a 26-os verzión (gondolom, felülírja…), szóval várakozok, hátha megjavul, de ezek szerint lehet T-s a probléma?
üdv:
Csaba -
-
tuzpenge
őstag
Az mondjuk pont a google sara lesz, de van még idejük megcsinálni szeptemberig....
Ami az apple sara az pl a notes...elég idegesítő egy gyári appnál ilyen szintű bug...senki nem teszteli ott a gyári appokat, legalább a legalapabb megjelölésére / funkciókra?? Értem hogy béta, jelzem is nekik folyamatosan, de jeleztem már a béta 1-nél is, de baszták javítani...ez nem olyan hogy a szaturáció eltér a lock screen meg a home screen között ugyan annál a háttérnél és azt 2 főverzió óta nem javítják..... -
ronin79
addikt
Én ma raktam fel. Beta 1-et csak iPaden próbáltam. Némi lag van a beta2-ben is de elenyésző, pl. témaváltás után. iMessage, banki appok minden okés.
Egy dolog ami nem tetszik a CC. iPaden nem értettem miért van ennyi panasz rá, de most iPhone-on már kapis
Wi-fi, BT így egyesével kirakva randaTöbbi megszokható, az elnyúlt kapcsolók a beállításokban, nem szép de ott úgysem turkálok napi szinten
Ezen még jót nevettem, úgy látszik erős akcentusom lehet
-
Zsolt,72
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest