- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janez0085
tag
válasz
icecave #1163 üzenetére
Nyilván nem arról beszélek , hogy minek mi határozza meg az értékét, ez már közgazdaságtan . Nem említettem, hogy az Apple mit ad mennyiért, nem is érdekel .
Hanem engem csak az érdekel , hogy az áldozatok árán megvásárolt fél millás mobiltelefon tulajdonsági, hogy hogy nem érdekli az "átlagfelhasználót" ha már ennyit költ rá ?
Most ez kb olyan, hogy én nem járok horgászni nem is értek hozzá szóval tuti olyan botot vennék amit egy vérbeli horgász nem venne meg. De ha meg elkezdek drága felszereléseket vásárolni akkor valószínűleg rákaptam és érdekel viszont akkor már nem vagyok átlag hisz az átlag nem is horgászik.
Szerintem az átlagfelhasználó ahogy mondod bemegy a szolgáltatóhoz meg se nézi a 0ft-ért kapott telefonját és megy a dolgára. Szerintem ez az átlagfelhasználó.
Szóval továbbra is keresem a címkét arra aki 500.000ért vesz mobiltelefont de nincs tisztában a tulajdonságaival
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest