Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janez0085
tag
válasz Ricardo #1166 üzenetére
Így van , nem az érték határozza meg hanem , hogy mire használja . Ezért kérdeztem, hogy az milyen felhasználónak számít akinek a szokásait egy 150.000ft-os eszköz is röhögve kielégítené de 500.000ért vesz eszközt .
Hozzáteszem én is használhatnék fele ekkora értékű eszközt a jelenleginél de mégsem teszem, szóval kicsit magamtól is kérdezem.
[ Szerkesztve ]
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
Janez0085
tag
válasz icecave #1165 üzenetére
Nem az volt a kérdésem , hogy mi történik mert az látom meg a video is tök jó köszi , hanem , hogy miért ?
De akkor ezen logika mentén az átlagfelhasználónak kvantumfizikának hat a Ray Tracing, usb 2.0 vagy 3.0, zoom, FPS stb.
Értek én mindent csak ne nevezzük átlagfelhasználónak azt aki ennyiért vesz telefont mert nem az.
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
Janez0085
tag
válasz icecave #1163 üzenetére
Nyilván nem arról beszélek , hogy minek mi határozza meg az értékét, ez már közgazdaságtan . Nem említettem, hogy az Apple mit ad mennyiért, nem is érdekel .
Hanem engem csak az érdekel , hogy az áldozatok árán megvásárolt fél millás mobiltelefon tulajdonsági, hogy hogy nem érdekli az "átlagfelhasználót" ha már ennyit költ rá ?
Most ez kb olyan, hogy én nem járok horgászni nem is értek hozzá szóval tuti olyan botot vennék amit egy vérbeli horgász nem venne meg. De ha meg elkezdek drága felszereléseket vásárolni akkor valószínűleg rákaptam és érdekel viszont akkor már nem vagyok átlag hisz az átlag nem is horgászik.
Szerintem az átlagfelhasználó ahogy mondod bemegy a szolgáltatóhoz meg se nézi a 0ft-ért kapott telefonját és megy a dolgára. Szerintem ez az átlagfelhasználó.
Szóval továbbra is keresem a címkét arra aki 500.000ért vesz mobiltelefont de nincs tisztában a tulajdonságaival
-
Janez0085
tag
válasz icecave #1159 üzenetére
Én ezt értem de ez a telefon árát nem befolyásolja olyan szignifikánsan. Attól még, hogy előfizetéses attól még rohadt drága . Ha az amerikai árakat néznénk akkor is 350.000 lenne ami a Magyar illetve ezen térség átlagfizetése felett van . Nekem az a véleményem , hogy aki ennyiért, a fizetését meghaladó összegért vesz telefont az nekem nem számít átlagfelhasználónak.
De akkor máshogy teszem fel a kérdést . Vesz valaki 500.000ftért egy eszközt amit nagy valószínűséggel egyösszegben soha nem tudna kifizetni (szerintem ez validálja az állításom, hogy nem átlag mert áldozatot hoz azért , hogy birtokolja az eszközt, akkor az nem lehet átlag vágy ) és ennek ellenére nem tudja/érdekli mik az eszköz tulajdonságai ?
Én elhiszem hogy akkor ezek szerint ez van , de nekem az a véleményem , hogy akkor ez gáz. Legalábbis nekem , nyilván ez az én individuális véleményem.
-
Janez0085
tag
-
Janez0085
tag
+1
Elképesztően jó, irtózatosan, brutális, hatalmas élmény , hihetetlenül prémium és ezen szavak végtelen permutaciójából áll a mondandója kivétel nélkül minden videójában. Ellenben legalább olyan az Angol kiejtése mintha egy Angol anyanyelvű saját magát paródizálná ki.
-
Janez0085
tag
válasz kchris78 #798 üzenetére
Én magára arra a panelra, Apple esetében flex kábelre gondoltam amire ráépül maga a port. Az biztos, hogy nem ugyanaz, nem lehet ugyanaz, nem létezik két Apple mobil amiben ugyanaz lenne.
-
Janez0085
tag
válasz User64476 #384 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam, hogy az, hogy 2.0-ás usb legyen egy top eszközben az valószínűleg komoly mérnöki munkát igényelt
Így nézték 2022ben a technikusok a paksamétát, hogy miket kell megoldani jövőre a sima 15-ben. Dynamic island oké... A16 proci oké... matt hàtlap oké... usb 2.0 oké...usb 2.0 ???!!! mi ???!!! Honnan szerezzünk 2.0-ás paneleket ??? Megvan ! Raboljunk ki egy afganisztáni GSM boltot !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sok hibát javít az új Arc meghajtó
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mozilla Firefox
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- PlayStation 5
- DIGI kábel TV
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest