Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecosrac
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Este amikor vezeték nélküli töltőre teszem a telefont elforgatva és előhívom az éjszakai órát/dátumot, akkor a időt több óra eltolódással mutatja. A dátum rendben van.
Időzónát checkoltam, Bp van beállítva. Restart is volt, de semmi nem segített.
Mi lehet a megoldás? -
Roland861010
veterán
Ennyit tud egy 15 pro max ...
-
BaLee
addikt
válasz Roland861010 #1428 üzenetére
Nekem is XS-em van, de én nem vettem észre lassulást a 17-es verzióban, ugyanúgy működik mint korábban. Instagram nálam csak 3% az akksifogyasztásnál.
-
Gubu0101
veterán
Itt van mar a teszt,igaz meg csak a 15-rol. [link]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Snoop27
őstag
Nekem meg a 11 PM akadozik, fagy be pár mp-et, volt restart is de hiába, mintha direkt csinálnák, hogy rávegyenek a cserére.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Tiger.
nagyúr
Az Instagram a 15-ket is nyirbalja úgy tudom.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Roland861010
veterán
válasz Hallosz #1420 üzenetére
Mióta megjelentek ezek a vackok és kijött a béta 17.0.2 majd most a 17.1 azóta az xs amit használok munkában olyan mint a titanic..
Hónapok óta használóm a 17-es fejlesztői bétát semmi baja nem volt.
Megjöttek az új telefonok és az új dev vezriók az xs szinte használhatatlan és ténylegesen az Instagram eszi a legjobban az akkumulátort.
Valami nem kerek most az iOS körül meg a fejlesztők appjai között.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz werszomjas #1426 üzenetére
Igen, nagyon ritkán van ilyen. Ha sűrűn előfordul akkor nem ez lesz a hiba oka.
-
werszomjas
addikt
Ezt a beragadást úgy kell elképzelni, hogy akkor is beragad, ha lentről felhúzom a képernyőt, ott tartom picit, előjönnek a futó alkalmazások, ott bezárom őket és utána is tud futni az alkalmazás?
üdv
-
Hallosz
senior tag
Nem vagyok fent instán, only Fb. Az újraindítás után nem volt melegedés ok.
Sokkal inkább aggaszt, hogy alig 7 óra alatt 93%-ról, 3%-ra merült, úgy hogy leginkább telefonáltam.[ Szerkesztve ]
-
Hallosz
senior tag
15prót használok bő egy hete, ma kissé meglepődtem. Fél 10-kor 93% volt az akku töltöttség amikor levettem a töltőről. Fél négykor 3%-ra csökkent. Kapott enni, 28%-ig ment bele delej, majd mentem a dolgomra. 15 perc múlva azt tapasztaltam, hogy nagyon meleg a készülék, olyannyira, hogy kellemetlen volt fogni, még tokban is. Kikapcsoltam visszakapcsoltam, utána normál hőmérséklete volt.
Ugyan úgy használtam mint az előző napokban, de ez a zuhanómerülés és a melegedés kissé elgondolkodtató jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
válasz torrente777 #1411 üzenetére
Üdv!
Gyere át az iPhone-topikba: [link] , kapni fogsz segítséget.
-
aktív tag
válasz hardver1985 #1413 üzenetére
Szia! Ez alapján mehet az .mkv is: [kép]
-
hardver1985
tag
Sziasztok.
Itt még mindig csak mp4 video filmek másolhatok a telefonra? Vagy mkv is lehet már másolni?Megbízhatóságom: 281 pozitív...
-
torrente777
tag
Üdv segítsetek légyszi most váltottam android ról 15 pro ra. Sajna nem tudom mi a legegyszerűbb módja a fényképeim szinkronizálàsára.Androidon mappákba van rendezve és ezeket felraktam számítógépre (windows) hogyan tovább?
-
joey04
titán
válasz BoneDragon #1402 üzenetére
Ahhoz érteni és cipelni kell. Ja és megvenni külön.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz Flashback #1407 üzenetére
Passz... Én is csak ennyit tudok. Utolsó sor.
-
-
Gubu0101
veterán
Epp volt a yettelnel 15PM feher/256Gb- os verzio,le is csaptam egyre Szin ugy is mindegy,mert veszek ra skint
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Dare2Live
félisten
válasz autotaxmo #1371 üzenetére
Életszerű egy hete készült. Ahogy távolodok egy digitális zoom paca látszik belőlem. Ha elejére, végére tekersz akkor meg látszok. [link]
Hiába van sok fény meg jó a kamera, sw (pixel 6) a ~24mm ennyit tud.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
greyslay
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen black fridayre érdemes lenne várni még, némi ár csökkenés érdekében, vagy nem valószínű hogy esni fog idén a (15 pro) ára?
"embertelen ember munka"
-
-
Drakmusz
addikt
A fenti képek négyszeres optikai zoommal készültek.
Ha esetleg a Super Res Zoomra gondoltál, az egészen más.
Ott lényegében a digitális nagyítási szintek vannak feljavítva az AI segítségével.
De szerintem hasonló megoldás már mindegyik gyártónál van.
De ez itt nagyon off, legyen valami releváns tartalom is ha már szóba került a fotózás.
[link]https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Tiger.
nagyúr
válasz Drakmusz #1380 üzenetére
Ez a super zoomjuk?
Durván jó.
Ehhez képest az Apple a béka segge alatt van.
Illő lett volna ennyi idő után akár már 25zoomal készült képeket jobbra csinálni.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Amikor kameazol gondolom feltunt, hogy a szemedhez képest a kamera távolabb lát, amikor zoomolsz akkor van közelebb.
-
doooo
veterán
válasz autotaxmo #1365 üzenetére
Én a 10x zoomot is rendszeresen használom (most is használtam, fél órája). Ugyanúgy, ahogy fényképezőgépnél is teleobjektívet. Mindent le lehet vele fényképezni (nem csak a távoli dolgokat, amik "elérésére" értelemszerűen ez az egyetlen opció), a lényeg, hogy más perspektívát nyújt. Elég logikus, nem igaz?
Próbálj meg egy virágot lefényképezni a főkamerával meg egyet mondjuk a te telefonodon levő 3x zoomal. Nem lesz egyforma. -
Flashback
addikt
Lesz a PH-n teszt?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
rizso
addikt
válasz autotaxmo #1365 üzenetére
Megválaszoltad magadnak a kérdést. Távolabbi témát közelebb tudsz hozni, sokkal több részlet mellett, mintha normál kamerával fotóznál. Egyik legjobb kamerás fejlesztés a mobiltelefonokban a minél nagyobb zoom-átfogás.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
gattolino
senior tag
válasz autotaxmo #1371 üzenetére
Igazából erre pont az új Playstation játékokat lehet felhozni példának, amiket már mobilon is lehet majd játszani, így az Apple megint elindít egy divathullámot. Fejlesztésnek és technológiai fejlődésnek hívják
Vagy neked elég lenne egy sima Nokia 3310 is?Vivo X90 Pro Plus
-
autotaxmo
őstag
Amugy jo a peldad az autos topiccal kapcsolatban, mert pont ugyanezt kerdeznem hogy egy 500 loeros autot hol es mikent tudod eletszeruen kihasznalni, ahogy az A17 proci kepessegeit sem fogod soha kiaknazni ergo nem gondolom hulye kerdesnek csak erdeklodonek
[ Szerkesztve ]
-
-
autotaxmo
őstag
Arulja mar el valaki, hogy ez az 5x zoom miert ilyen nagy sztori, ez azt akarna jelenteni, hogy messzirol gyonyoru szepen le tudsz valamit reszletgazdagon fotozni??? Egy eletszeru peldat vagy fenykepet is tud valaki mutatni, mondani hogy ezt milyen korulmenyek kozott hasznalja az ember ki
-
xhege
veterán
Ha ez valóban így valósulna meg, az számomra tökéletes mutatvány lenne. A Pro Max jelenleg számomra nagynak tűnik, a Pro meg már nem elég nagy. Ráadásul ha igazak a pletykák jövőre a Pro is megkapja az 5x zoomot. Most el is gondolkodtam, hogy maradjon a 14 Pro addig és most kihagyjak egy szériát...
-
-
Dare2Live
félisten
válasz autotaxmo #1354 üzenetére
Az aksi kb annak gond aki rengeteget nyomogatja, azon sorozatozik, játszik.... és ők pont ezért pro maxot vesznek. Ami aksiban hozza a 10h SOTot. Az meg, hogy naponta tölteni kell na bumm. Ettől még ha lenne megoldás rá akkor meglépnék de ezért nagyon-nagyon kevesen cserélnének.
Én anno a VRtől vártam többet. Nagy flash, hogy a 3hs buszúton a fejemre húztam a sisakot és nem a 6"on ami "3fok" néztem a sorozatot, filmet hanem "100"on ami ~teljesen beterítette a látószögem. Anno sokat buszoztam eléggé bejött meg pár játék is. Ez szerintem tényleg forradalmi volt. Persze voltak gyermekbetegségek pl pixelesség de még az első iterációjában is baromi nagy élmény volt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
autotaxmo
őstag
Miert is lenne flame komment egy olyan dolog ami privat velemenyt nyilvanit ki? Nem ertem kivancsisagbol megneztem a topicban irt posztjaidat amiben velemenyt nyilvanitasz hogy csalodott vagy es hogy apple igy meg ugy nem nagyon fejlodott kameraban meg stb. Ha ez neked flame akkor udv a klubban
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
válasz autotaxmo #1354 üzenetére
Nincs jelen pillanatban olyan projektor a piacon, amit nappal, nyílt téren használni lehetne. Hába a több 10.000 ANSI Lumen a nap fényerejével nem tudják felvenni a versenyt, és ezek 60kg + méretű eszközök.
Tehát ezt egy 160x76x8mm kis kütyütől elvárni elég irreális. A kisebb ultra kicsi projektorok kb 70 ANSI lument tudnak, és legalább 20x nagyobbak mint 1 iPhone , úgy, hogy nekik csak 1 feladatuk van, az USB-n, vagy HDMI-n érkező képet kivetíteni.
Ezen kívül volna még 1 pár megoldandó technikai kérdés:
Pontosan hova is férne el az optika, amin keresztül vetítene a telefon? Mi lenne a hőtermeléssel? stb...
Tehát ez eléggé felejtős.Az aksi technológia fejlődik minden évben szerintem, és az 1mm3-re jutó mAh száma is nő, csak hát a teljesítmény is nő, ezáltal a fogyasztás is, ezért annyira nem látványos.
Akkor lehetne igazán ezt az akku fejlődést érezni, ha a mostani akkukat raknánk a régi telefonokba pl iPhone 6-ba, akkor szerintem többszörösét bírnák az eredeti akkuidejüknek.[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
A fejlesztest, innovaciot el tudnam kepzelni akksi teren ( minimum laza 2-3 napos uzemido kb.10 ora SOT wifi es net vegyesen), ez sem egetvero dolog lenne, lehetne belerakni kivetites lehetoseget falra ami oriasi dobas lenne es siman megoldhato ahogy mar a piacot is elleptek a hordozhato kis meretu mini kivetitok. Nem egy egetvero dolog, de annal nagyobb huzas lenne.
Hanyszor van az a pelda, hogy apple tv vagy airplay tv hianyaban nem tudod kinyomni nagy kepernyore a megjelenitett tartalmakat egy tarsasagban amikor elmenybeszamolot tartasz vagy csak szimplan meg akarsz mutatni valamit. Erre fogod magad es egy falra (az mindig van) ha csak nem szabadeg alatt vagy a pusztaban es kinyomod a falra a vetitett tartalmat. Boom, lehetne etetni a népet ezzel az innovacioval es lepni még nagyobbat elore. A technologia adott de valahogy mindig a kamera hype megy evek ota, -
Zizi123
senior tag
válasz autotaxmo #1349 üzenetére
Most éppen a kamera a sláger.
Évekkel ezelőtt a kijelző méretben versenyeztek a gyártók, amikor az elérte (vagy meg is haladta) az észszerű határt, akkor jött a kijelző felbontás.
Amikor már ebben is elérték 6.5"-on 4K felbontást rájöttek, hogy ebből többet nem lehet kihozni, így kerestek valami újat.
Képernyő frissítés: 120Hz. Kinek kell ennél több??? Kerestek megint újat.
Ez most a kamera.
Ez szerintem tovább fog tartani, mert ennek nincs olyan konkrét értelmezhető határa pl használhatóság szempontjából, mint a kijelző méretnek, vagy felbontásnak, frissítésnek.
A kameránál csak a hardver szinten el lehet játszani a szenzor méretével, a felbontásával, a fénybeeresztés mértékével, a zoommal, stb...
Ezek után pedig jön a kamera szoftveres része pl:
Évről évre jobb éjszakai képeket / videókat csinálnak a telefonok, és ez minimális részben köszönhető a hardvernek
Az AI egyre nagyobb szerepet kap, amihez viszont CPU kell...Szerintem a telefonokban már nagy lehetőség nincs hardver szinten, én maximum azt várom, hogy mikor jönnek a hologram -os kijelzők, kivetítve tudjam olvasni a leveleimet, és hadonászva tudjam lapozgatni Olyan Minority report stílusban.
-
Dare2Live
félisten
válasz autotaxmo #1349 üzenetére
Milyen innovációkra gondolsz?
Az egész iparág forradalmi újat akar mert az eladások esnek mert átlag 99%nak nincs miért évente vagy akár kétévente cserélni. Sött ott tartunk, hogy 3-4évente se. De nem jön össze. Így aztán az átlag vásárló megrántja a vállát és használja tovább az IPhone 12öt vagy akár egy budget 5éves Poco F1et. Ahol jelenleg a fő gond, hogy aksi gyengélkedik estére lemerül meg sw support nincs.
Gyártók baromira szeretnék ha cserélne az átlag de nem tudnak mi újat adni.Van ami van. Kamerában próbálnak előre menni mert az a vásárlók egy jelentős részének fontos. Aksiban évek óta minimális az előrelépés. Kijelzőben nem kell több. Teljesítményben nem kell több. Hajlítható mobil rétegigény. VR jó lenne de rétegigény. 120hz megvan. gyorstöltéssel kb apple/samsung tartozik amúgy általános. Az van ami a pc piacon 10éve. Nincs értelme 2évente cserélni nem lesz gyorsabb a chrome meg az excel. Max raktak bele ssdt meg +8gb ramot. Játék rétegigény. A piacot ott is a notit csak a covid pörgette meg most újra zuhan. Pedig a gyártók örülnének ha kidobnánk a 10éves desktopot és vennénk egy újat... csak átlag 90%+ minek cseréljen? Ja a TSM. Rohadj meg MS.
szerk: Az amúgy nagyon fain, hogy androidon is 5-6év suppport van/lesz még ha a végén csak security is és EU kötelezővé teszi, hogy tudjonátlaghalandó aksit cserélni. Onnan aztán a jelenlegi nincs értelme cserélni méginkább kitolódik. És ez szerintem nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Hat igen, de szemely szerint mar nagyon unalmas ez az evrol evre szinte csak a kamera rendszer fejlesztgetese csiszolgatasa mintha egy fenykepezo akarna lenni az egesz mobiltelefon uzletag. Lenne helye tobb innovacionak is a mobiltelefonok teren mint ez a kamera orulet. Mintha mindenki fenykepezo szakkorre jarna egesz eleteben es mindenben csak ezt keresi hogy jobbnal jobb fenykepeket csinalhasson. Valami nagyon felresiklott de ez a privat velemenyem csak
-
addikt
válasz autotaxmo #1347 üzenetére
Hát a fotózáshoz fény kell hogy előrébb tudjanak lépni ahhoz nagyobb lencsék kellenek, minél nagyobb a lencse annál távolabb kell lennie az érzékelőktől
ha megállnának akkor meg menne a hőbörgés, hogy semmivel nem jobb mint a tavalyi[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
autotaxmo
őstag
Miert kell az apple-nek evrol evre ezeket a kamerakat egyre nagyobbra es nagyobbra csinalni hogy aztan mar olyan szinten kialljon a keszulekhazbol mint egy elburjanzott szemolcs amibol 3 is van. Lassan a keszulek hatlapja egy egesz kameraszigetbol all.
-
aktív tag
válasz juhaszroli #1300 üzenetére
1 hete használom a ProMax-t, semmilyen melegedést nem tapasztaltam.
Kivétel mikor töltöm, de az sem melegebb, mint amilyen szokott lenni. -
rizso
addikt
Ma végre meg tudtam nézni élőben a natúrt meg a kéket a 15PM-ból, eddig nagyon natúrra mentem volna, de most elkezdtem agyalni, hogy inkább kék vagy fekete, élőben a kék elég vagány, a natúr kicsit olyan unalmas (feleségem pont fordítva gondolja ).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
xhege
veterán
válasz Roland861010 #1321 üzenetére
Vársz egy évet és jövőre már benn lesz a sima Proban is. Igaz ahogy előttem írták az valószínűleg nőni fog méretben.
-
autotaxmo
őstag
A Pro max autos tartok nem torik kette a szellozo racsokat? Azert a jo magyar utakon a razos utak elegge a hatarait feszegetheti annak a szellozonek.
-
Ricardo
titán
válasz zsoltyyy #1333 üzenetére
"De a hüvelykujja az üveget nyomta."
Ahogy mindegyik tesztjénél. A készülékek egy jó része mégsem törik így.
Ez a teszt nem hivatalos méréseken alapszik, így igazából csak egy jól felépített, látványos megpróbáltatások sora. De mindegyik telefonnak ezeken a megpróbáltatásokon kell átesni. Pontos adatok nincsenek, de azért az látszik, melyik telefon lett gyengébb, és melyik erősebb.
-
Gubu0101
veterán
válasz autotaxmo #1329 üzenetére
Nekem sincs nagy kezem,amugy meg azert van 2 keze az embernek,hogy hasznalja Repper nadragot se hordok Otthon meg nem nyomkodom a telefont,arra ott az ipad,azert vettem,hogy ne a telefont nyuzzam,meg sokkal jobb azon olvasni,videot nezni stb.
-
nagyúr
ESR autós tartó, kb. úgy kell kalapáccsal leverni róla, annyira fogja: [link]
Én teljesen elvagyok, nem hordok bő nadrágokat, mert szerintem ronda, de a zsebben elfér (olyan nadrágaim vannak, aminek a zsebe elég mély, mégsem bő, kövér nem vagyok sőt..), cipőt kötni, egyebek miatt meg kiveszem, ennyi.
Gicz: +1, kb. ugyanígy vagyok vele én is, órával szintén. Annyi különbséggel, hogy én még 170 cm sem vagyok. Sportolok, rühellem a bő nadrágokat, mint írtam, de nem ismétlem önmagam.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
185 cm vagyok, nem lapátkezű. Amióta van plus, meg max szeria, csak azt veszem. Általában "slim fit" farmerban vagyok, tokeletesen elfér az elso zsebekben semmi baj vele. Autoban egy magsafe tartot hasznalok. El sem tudom kepzelni, hogy kisebb telot vegyek, örülnék ha 6.9" lenne jövőre.
Sokkal jobb ezen youtubozni, forumozni, a nagyobb kijelzo miatt nagyobb pl a billenytyuzet is, nekem ez sokkal kenyelmesebb.
Watch Ultrát hordok, imádom h vegre nem ilyen női méret, nagyobb ház, nagyobb kijelző, nagyobb akku. Mostantól órából is csak az ultra játszik. Szerintem egyáltalán nem nagy a kezemen.
[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Tegnap megnyomkodtam az uj 15 szeriat es ez a Pro Max k*basz*tt nagy es már már inkabb kis tabletnek mondanam. Teljesen alkalmatlan zsebben hordasra vagy konnyed telefonbeszelgetesre kezben tartva. En nem tudom hogy azok akik teljesen meg vannak elegedve a meretevel hordozhatosag teren azok milyen ruhakat, nadragokat hordanak a mindennapokban vagy milyen autos tartokat hasznalnak ami meg is tartja a jo magyar utakon de el tudom kepzelni hogy otthon kitamasztva vagy kenyelmesen ket kezben utazva a vonaton, metron akarhol filmet nez, jatszik, olvasgat rajta, de az megint nem a hordozhatosagat jellemzi hanem csak a felhasznalasi modjat. Ergo, peklapatu kezek, ormotlanul nagy XXL meretu gatyat hordok extra nagy zsebbel siman tudjak kezelni ezt a meretet, de a nagy atlag szerintem elverzik az elso oraban
-
joey04
titán
válasz Roland861010 #1327 üzenetére
pedig a pletykák szerint jövőre nőni fog a pro meg a max is. 6.3 és 6.9-re.
-
Roland861010
veterán
válasz Joachim21 #1322 üzenetére
14Pro max van az asszonynak.. szinte kopra ugyan akkorák. Nem a fogása a baj hanem a tárolása.
a 13 pro-t hibátlanul megtudja tartani a vezeték nélküli töltő a kocsiba a maxot már nem.
Zseben már megint csak kényelmes a pro de a max nem.
Anno ezért nem vettem az S23ultrát sem mert marha kényelmetlen de teljesen más szempontból. -
atirag
őstag
válasz juhaszroli #1319 üzenetére
Igen én is így gondolkozom. Bár még a sima 15 is képben volt/van mert nagyjából hozza a 14pro-t. 120hz nincs,de az annyira nem is érdekel.
-
Dare2Live
félisten
Én fordítva meg szerintem az átlag is. A 77mm sokkal hasznosabb mint a 120. Persze rakat esetbe jobb a 120 de amikor akkor inkább min 150 vagy 200 kellene.
-
Joachim21
őstag
Sokkal kisebbnek érződik kézben mint az elődök, nem biztos hogy nem kényelmes, vagy fogtad már?
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Roland861010
veterán
Jó nagy buzi amúgy az Apple ezzel a ku. 5* nagyítással hogy csak a max kapta meg. Erre várok már mióta erre most vegyek egy olyan telefont ami számomra nem kényelmes..
Vicc. -
Tiger.
nagyúr
válasz zsoltyyy #1318 üzenetére
Sztem nem, mivel a keret tartja össze a telefont, ha az megtud hajolni, az üveg nem tud ellenalni. Ráadásul abban az irányban minden tárgy ellenalobb, mivel nem lapján van. De ez csak az én véleményem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz juhaszroli #1303 üzenetére
A vicc az egészben az, hogy az apple azért maradt a titánnál mert, hogy az erősebb, ha valóban az lenne nem tudna meghajolni és akkor nem tudna törni sem az üveg ugye bár, valami nagyon félresiklott itt.
-
Navaren
aktív tag
válasz kchris78 #1313 üzenetére
Én egyébként ezért nem bírom, hogy ezek a techtuber geek-ek újabban autókat tesztelnek.
Minden tiszteletem a srácoké, mert van 1-2 aki abszolút vállalható, tisztességes kontentet kreál (én special Arun-t szeretem leginkább), de én egész életemben autókkal foglalkoztam, és amikor ezek a srácok ahogy és amit a kocsitesztek alatt mondanak review cím alatt, attól rendszeresen nevethetnékem lesz és mindig elgondolkodtat, hogy vajon a telefontesztjeik is hasonló szakmaisággal születnek-e.Hogy ül-e egy kanapén valahol egy Dieter Bohn, egy Orlin Milinov, vagy éppen egy Bog, évtizedek óta a szakmában, aki röhögőgörcsöt kap, mert egy ilyen önjelölt youtube sztár teszter halálos komolysággal mond abszolút érdektelen hülyeségeket a kamerába, telefon teszt címszó alatt, néha abszolút összekeverve ok-okozati összefüggéseket, vagy épp rosszul felmérve bizonyos faktorok relevanciáját.
De hát mindegy, gondolom ez is a vonzata annak, hogy az autó is egy nagy, drága, kerekeken guruló okosmotyó lett állítható, csinos kis lámpácskákkal, egy mechanikos gépszörny helyett.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
kchris78
veterán
Nagyon veszélyes ez az influenszerkedéses alapokon nyugvó tesztelés. Hozzá nem értő megismételhetetlen, egzaktul nem mért, empirikus alapokon nyugvó "tesztekkel" ("nagyon melegedik") behülyítenek millió embereket aztán a másik mondja hogy nem is úgy van mert ő nem tapasztalta . Már az pozitívum ha egyáltalán hőkamerás felvételek születnek. Még azt sem lehet egzaktul megállapítani hogy pont amikor pl. töltötte akkor nem dolgozott rá a proci valami indexelésre vagy bármire. Egyre több és több lehetősége van az appoknak a háttérben tevékenykedni. Törésteszt dettó, dobálgatják a betonra.. Vagy érzetre mondja hogy most "erősen" kellett feszítenem hogy elrepedjen. Nem lenne egy nagy tudomány valamilyen erőmérőt alkalmazni, de az túl technológiai lenne az embereknek. Szerintem az fogja meg a legtöbb embert hogy egy ember kézzel zúzza a telefonokat. (az iphone6 alu gate óta biztos kimérik a gyárban a konstrukciót hogy ténylegesen mit bír szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz autotaxmo #1308 üzenetére
A hálózatkezeléssel nem lenne problémája.
Arra ügyelj, hogy kizárólag eSIM-képes, tehát járj utána, hogy a szolgáltatód elérhetővé teszi-e (Telekom havidíjas és Yettel feltöltős előfizetés mellé biztos, hogy kérheted).
A jótállással kapcsolatban érdemes figyelembe venni, hogy a tengeren túli gyártmányok más alkatrészeket tartalmaznak, mint európai társaik (például eltérő az 5G antenna), ezért nem valószínű, hogy egy itteni szerviz hozzá fog tudni nyúlni. Ezen kívül ez is egy figyelemre méltó bejegyzés: [kép] .
Forrása: [link] -
nagyúr
Esetlegesen jó hír lehet a későbbiekre nézve, aki az Apple webshopból rendelte: nekem eredetileg okt. 3-11 között jött volna, ma kaptam értesítést, hogy feladta az Apple, hétfőn érkezik (okt. 2). A pénzt már most hétfőn levonta érte.
-
autotaxmo
őstag
Van ertelme kint venni Iphone 15 Pro-t? Ott 400 ezerert mai arfolyamon szamolva meg lehet venni. Kb. 1080 dollar adoval egyutt. Van barmi fele hatranya az amerikai piacos Iphone-nak ha itthon hasznalod? Nem nekem lenne hanem csaladtagnak.
-
sdd2
veterán
3-ik napja használom a sima pro-t, mikor átvitte az adatokat akkor melegedett kicsit, azóta semmi.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Navaren
aktív tag
- Ahol a 15 Pro törik, ott jó eséllyel a 14 Pro is törne.
A videóban pedig, amelyik a bogarat a füledbe ültette, a Pro Max törött, nem a sima Pro.- Töltés közben változó, kinek mennyire melegedik, gyanítom azzal lehet összefüggésben, hogy épp milyen háttérfolyamatok futnak a telefonon (iCloud szinkronizálás, App frissítések, stb.).
Egyébként azóta, hogy a melegedésparával komolyabban foglalkozik a geek közösség, azóta kiderült, hogy a régebbi, de iOS 17-et futtató telefonok közül is több melegedik, mint tette iOS 16-on, így gyanítható, hogy valami szoftveres blama (is) lehet.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
MODERÁTOR
válasz juhaszroli #1303 üzenetére
Vegyél rá egy spigen rugged armor tokot.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
Én már a 15 prót venném. Nem tapasztaltam melegedést, könnyű hátlaptörés nem tudom miből jönne mert tokban hordom, nem kell dobálni
De ha találsz még új 14 prót jó áron akkor vedd meg.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Thewent12
aktív tag
Én nem tudom, hogy ez a melegedés mánia honnan jön Első töltésnél valóban melegedett, azóta viszont semmi. Ha meg nem akarod kettétörni, akkor nem fogod széttörni olyan könnyen. Nyílván jobb telefon a 15 pro, mint a 14 pro, így nem kérdés, hogy melyiket érdemes venned. Az már csak hab a tortán, hogy 13-14 pro között nagyjából nulla értékelhető különbség van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest