- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Linkin1994 #32 üzenetére
Oké, azért is írtam, hogy ez nem a 10 Pro utódja, ahogy a neve is mutatja. A 10T-hez kell mérni.
Nekem tetszik a koncepció, a kraft legyen ott, a többi sallangért meg fizet az, aki akar. Fotózni továbbra se telefonnal fogok, és hiába is erőlködtek az elmúlt években, mindig is középszerű maradt a mutatvány, a bohóckodás árát viszont kifizettük... IP hitelesítés nálam ugyanebbe a sorba esik, kutyát nem érdekli. Ha másnak ezek fontosak, válasszon mást, rengeteg az alternatíva, olyan viszont kevés van, ahol bika a hardver, jó a support, és a szoftver se ótvar. Én pont ezt a kombót keresem.
Mondjuk ez a kamera sziget nyugodtan lemaradhatott volna, elég lett volna egy darab normális főkamera, és pont. Ez a brand soha nem a jó kameráról szólt (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nemzetközi premier ugyan csak szombaton esedékes, Kínában már hivatalosan is bemutatkozott a OnePlus új csúcsmodellje.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Formula-1
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest