Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gattolino
senior tag
Na, van már teszt vagy mi ez.
[link] -
Ezért is írtam, hogy point&shoot üzemmódban kellene jól teljesítenie, nem profi módban, pláne nem egy utólag felhegesztett applikációval.
Tök jó, hogy emellett vannak ilyen extra opciók azoknak, akik szeretnek bíbelődni ilyesmivel, de átlag user nem fog gcam konfig fájlokkal hákolni, meg várni félévet, hogy minden kamerával menjen a szoftver. Ha már a mobilfotózás az instant akcióról, a könnyed használhatóságról szól elsősorban , akkor az számít egy készülék képességeinek megítélésekor, hogy mit tud a dobozból kivéve. Szerintem. Részemről mondjuk teljesen mindegy, tőlem le is hagyhatnák az összes kamerát, a front kamera száműzését még meg is tapsolnám. -
gattolino
senior tag
válasz
Linkin1994 #88 üzenetére
Az iPhone max videóban éllovas. Fotózásban már nem hinném, hogy csúcs
-
gattolino
senior tag
válasz
Linkin1994 #86 üzenetére
Olyan Oneplus minőségű
-
válasz
gattolino #83 üzenetére
Az se lett volna baj, ha normális fotós kezébe adják ezeket a cuccokat, mert ultra sz@r portrékat lőtt. Na sebaj, ezért a képminőségért nem kár, és ez mindháromra vonatkozott! ;-D
Olyan, mintha kicsit kispórolták volna a kontrasztot a 11 képeiből. Mindig mondom, hogy aki OP-t kamera miatt vesz, az fordítva ül a döglött lovon. Úgy látom, idén se kell majd változtatnom a véleményemen. Nem vagyok iphone hívő (nagyon nem
), de egy alma ennél bármikor jobb képeket és videókat lő point&shoot módban. Sebaj, engem a teljesítménye érdekel majd, illetve a kijelző minősége, remélem, abban nem lesz hiba.
-
gattolino
senior tag
Van már kamera összehasonlítás.
[link]
-
realist
őstag
válasz
Linkin1994 #75 üzenetére
10 pro - időnként már - 700 eur alatt is kifogható amazon-on. Szerintem jobban megéri. Igaz a 11 elviekben 4 android főverziót és 5 év biztonsági frissítést kaphat, ami nem mellékes tényező.
-
joey04
titán
válasz
kriszkoczi #78 üzenetére
A második kivételével az összes.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
kriszkoczi #78 üzenetére
Pár hete, 1-2 hónapja, kipróbáltam, a Samsung A50- em mennyire vízálló.
Csap alá tettem, de úgy rendesen.
Többször megforgatva a csap alatt, úgy, hogy kapjanak vizet a csatlakozók is.
Azóta is rendben működik, semmi baja nem lett.
Mèg sosem volt vízálló telefonom, de eddig nem is hiányzott.
A Samsung saját teszt alapján, nem is kell aggódnom, ha véletlenül kap pár csepp esőt a telefon. -
Linkin1994
senior tag
válasz
kriszkoczi #78 üzenetére
Inkább csak a biztonságérzet miatt jó.Másik oldalról a vízállóság nem tart örökké akkor az mikor kiveszed a dobozból.De ahogy használod érik hatások folyamatosan romlik a vízállósága.Nem hiába nincs rá garancia.
-
kriszkoczi
csendes tag
Sziasztok!
A hozzászólások kapcsán fogalmazódott meg bennem (több teszt során is olvasva), hogy miért akkora probléma az IP védettség hiánya sokaknál?
- Fürdőkádban fog telefonozni és fél hogy beleejti?
- Zuhany alatt is telefont kell használnia?
- Szakadó esőben, bőrig ázva is telefont nyomogat?
- Strandon, vízparton is a vízben telefont babrál, víz alatt akar fényképezni egy telefonnal?
- Nem tud jó insta fotót készíteni rommá ázva, mert a telefon nem vízálló?Tudom egy kicsit troll hozzászólás volt és mindenkinek más az igénye, de egy telefon ezért kap egyesektől negatív értékelést az számomra érdekes.
-
Közben hivatalosan ia EoL lett a 7 / 7T sorozqt. Ugyanakkor, az idén megjelenő modellekre 4+1 év frissítést vállal a cég. Most szerintem sokan fogunk váltani 7 Próról is, security patch-ek nélkül ma már nem érdemes semmit használni, a ROM hákolást meg nem mindenki szereti (én se már, öregszem).
-
tomp
félisten
válasz
Linkin1994 #75 üzenetére
800euróért talán még beleférne ez a hiány...
-
tomp
félisten
válasz
Linkin1994 #73 üzenetére
Indiában a 9Pro eleve úgy jelent meg, hogy nem ment benne a vezeték nélküli töltés. Utólag aktiválták egy frissítéssel.
Persze cserébe a vezeték nélküli töltés gyors de most csak rárakom a töltőpadra és annyi. Nem kell dugdosni. A töltőpad 0-24-ben be van dugva. Töltés alatt pedig még hűti is a telefont. -
tomp
félisten
válasz
Linkin1994 #71 üzenetére
Inkább lenne 100 helyett 65W a drótos töltés cserébe a vezeték nélküli töltés beleférne..
-
-
-
janeszgol
félisten
Gusztustalan az a hátlap. Viszont a kijelző várhatóan patent lesz (Samsung LTPO 3.0). S22 minőségű kijelzővel bestbuy lehet.
-
Méltó kenne a realme GT2 PRO után.
-
RIC5I
tag
a cikk elején úgy voltam nem rosz nem rosz de valami hiányzik jobb kamera rendszer vagy valami amitől elkapna az " ez kell" érzés
majd eljutottam az aljára meg láttam az árát és ez kell , a mai világba amikor fél millió egy értelmes telefon ennyi pénzért egy ilyen felszereltségü telefon ajándék
ha 300 alatt marad az ára mire eljutt a csömöri tescoba én lehet veszek 2db ot és meg van oldva a telefon kérdésem a kövi 8 évre tekintve hogy meg nézem az s23 ultrát és nem érzem valami elavult használhatatlannak a note10+ omat pláne a jelenlegi árakat látva
-
Egyébként a cikk tartalmaz egy hibát, a global launch az oldal szerint február hetedikén lesz, tehát nem most szombaton.
AliceWake,ránézel erre?
-
gattolino
senior tag
[link]
Itt már lehet is majd rendelni. -
Nem írnak sehol ilyet, de gyári, és nem bumper kivitelű (tehát a készülék alja és teteje fedetlen) karbon / homokkő hátlapot én már a 8T/9/10 Pro trióra se láttam. Olyan, mintha a klasszik hátlap helyett már csak bumpert forgalmazna az OP.
@pecsimunkas: 7 Próra már 11 ezer volt, ha jól emlékszem ! :) És nekem az összes gyári sandstone elrepedt rajta a sarkánál, ütés nélkül is. Egyet ki is cserélt nekem a OnePlus ingyen.
-
válasz
7Heads Drago #50 üzenetére
Hát ja, csak az a baj ezzel a homokkővel, hogy kopik, és undorító foltos egy idő után (bár a tokok elég jól bírták, szó se róla, a többség hamarabb tört el, mint lett volna nagyon gány). Marad a zöld (annak meg a színe nem tetszik!
), és szerzek rá majd hátlapot, úgyis rakok rá mindig valamit. Apropó, nagyon kár, hogy leálltak a hátlap gyártással, a karbon végig kísérte a OnePlus készülékeimet, imádtam, és imádom most is. De ha jól látom, egy ideje már nincs semmilyen gyári hátlap, csak bumper, az meg nem jön be.
-
pècsimunkás
addikt
Köszönöm
.
Azon gondolkodtam, hogy lehet, megy a háztól a GT2 pro. Meglátom...
-
Linkin1994
senior tag
válasz
pècsimunkás #44 üzenetére
Igen abban semmi nem változott.
-
válasz
pècsimunkás #44 üzenetére
Elvileg igen, én legalábbis nem olvastam sehol, hogy ez változott volna, Ahogyan a 14 napos díjmentes visszaküldés lehetősége is adott a kezdetek óta (vagy legalábbis a 3-as óta biztosan).
-
realist
őstag
válasz
Linkin1994 #40 üzenetére
A cikk alapján sem egyértelmű, hogy lesz-e végül pro vagy sem.
Persze lehet esetleg 11T, plus, ultra, pro+, racing, FE stb. -
válasz
Linkin1994 #40 üzenetére
Hosszú még ez az év!
-
kbyte1024
veterán
válasz
hallerlaller #41 üzenetére
Erre nem írok semmit.
-
válasz
Linkin1994 #38 üzenetére
Tök jó, de nálam nem elsődleges a dolog. Gyorsan tölt, erős, van alert slider, az OS még mindig szerethető (bár ez véleményes), és 2 év háztól-házig gari. Csak ne lenne ilyen ocsmány hátulról, de majd túlélem.
Ha valaki tudja, hogy a Pro kijelző alatti szelfikamerával jön, vagy netán hajlítható kijelzős lesz, az most szóljon!
-
-
válasz
7Heads Drago #31 üzenetére
"És még mindig 2.0 USB-c."
Inkább megintmert a 7 Pro-n is már 3.0-s volt
Mondjuk én évente kb. 1x használom a kábelt, wifin tolom a fájlokat.
-
válasz
Linkin1994 #32 üzenetére
Oké, azért is írtam, hogy ez nem a 10 Pro utódja, ahogy a neve is mutatja. A 10T-hez kell mérni.
Nekem tetszik a koncepció, a kraft legyen ott, a többi sallangért meg fizet az, aki akar. Fotózni továbbra se telefonnal fogok, és hiába is erőlködtek az elmúlt években, mindig is középszerű maradt a mutatvány, a bohóckodás árát viszont kifizettük... IP hitelesítés nálam ugyanebbe a sorba esik, kutyát nem érdekli. Ha másnak ezek fontosak, válasszon mást, rengeteg az alternatíva, olyan viszont kevés van, ahol bika a hardver, jó a support, és a szoftver se ótvar. Én pont ezt a kombót keresem.
Mondjuk ez a kamera sziget nyugodtan lemaradhatott volna, elég lett volna egy darab normális főkamera, és pont. Ez a brand soha nem a jó kameráról szólt (szerintem).
-
gattolino
senior tag
válasz
Linkin1994 #32 üzenetére
Magyarul a kamera is marad középszerű.
Na nembaj, majd a Vivo -
7Heads Drago
veterán
Fontos infók kimaradtak a cikkből:
163.1mm
74.1mm
8.53mm
súly: 205 g
És még mindig 2.0 USB-c.
És -20 C fokon is tölthető a készülék. Na ilyent egy iPhone se tud. -
Ez nem a Pro, azt ne felejtsük el, az szerintem tavasszal jön majd szokás szerint. Ha tényleg befér itthon is 300 alá, én váltok végre 7 Próról. Qi töltés nem hiányzik, volt a Lumia 920 /930 idején, kábé kétszer használtam, pedig volt itthon töltő állvány hozzá, gyári.
Egy bajom van, undorítóan néz ki a hátlap. De a sandstone miatt lehet, azt is megbocsátom neki.
Erős vas, csak a szükséges funkciók, korrekt ár; ezért váltottam anno a 3-ra is, pedig akkor kábé alig ismertük itthon ezt a márkát páran, így bizalmatlan is voltam. Szerintem ez igazi OP lett, erre vártunk sokan. Reméljük, a teszt nem fed majd fel hiányosságokat. Bár, tök mindegy, 14 nap ingyen visszaküldés elég biztosíték.
-
Carter85
újonc
Pont a cikk első mondata ellenében lett a tervezés. Semmiből nincs benne az iparági csúcs, kezdve a panellal E6(LTPO 4.0) helyett E4.. stb.. de korrektül be lett árazva. Oneplus szoftverét nem ismerem, csak felületeses rálátásom volt,nem győzött meg. Ha a szoftver nem rossz, ez a hardver lehetne egy erős középkategóriás néptelefon.
-
Frozen
addikt
A vezeték nélküli töltést hianyolom mar régebben is hianyoltam bizonyos szeriaknal meg az s7 vagy s8 pluszaim is tudták... Pozitiv a 100W Toltes es a tolto fej melleklete az ufs 4.0 is bar szerintem ezt hetkoznapi ember nagyon nem erez belole semmit.
Tovabbi furcsasag kezd lenni most a legtöbb gyarto az 50Mpx.kamera iranyaba mozdul.... * holott a damsung iden mar 200 al all elő és olyan zomal ami ténylég már az előző generácioban is nagyon ott volt.
Szoval amennyibe ez a telefon kerulni fog annyiba szerintem is nagyon le van maradva.Nekem ma krepalt be a 7 es drabokra szedtem( ahoz kepest,hogy nem vizzalo erdekesen le van mindenhol ragasztoval es gumival tomitve..,gondolom mikor a furdokadba vegezte ezert is nem volt semmi baja,csak a minositest nem kapta meg mert az tobbe lett volna.)
-
realist
őstag
Mint nem pro model a 9-es utódjának tekinthető, így megfelelő ajánlat.
Remélhetőleg érkezik pro verzió is idén, IMX989 fő kamerával. Ez esetben érdemes lesz váltani, addig is marad a 10 pro -
Somoskői
csendes tag
Biztos sokaknak nem fog tetszeni....de ez egy nagyon alsó kategóriás gagyi kinézet....egyre csúnyábbak ingyen sem kellene...
-
mrThomi
addikt
-
-
Egzee
őstag
3 modell használata alatt, látva a szoftver folyamatos gyengülését inkább átpártoltam xiaomira...
-
mrThomi
addikt
Ha 217 ezer~550 eurón nyit az alap 12/256-os EU-ba is, akkor 4 et veszek... Sőt még a szomszéd kutyájának is
-
-
Persie12
aktív tag
- A töltés szerintem még így is bőven jó.
- Rejtett előlapinak meg sok értelme nincs, amúgy is kevesen építettek be ilyen technológiát , plusz minőségre is hagy még maga után kívánnivalót, szóval ez nem feltétlen hátrány.
- IP védettség oké, ebben igazat adok.
- Sima vagy kettes victus is oly mindegy szerintem, törni ugyan úgy fog törni és karcolódni is mint az előző gen. Ha igazi védelmet akarsz akkor kerámia vagy zafír. Az meg árnövelő tényező. -
kbyte1024
veterán
Látom sokan fikázzák,ugy hogy teszt még a kanyarba sincs. Talán addig nem kéne okosnak lenni. A support az egyik legjobb. Nyilván vannak hiányosság de szerintem ütős lett.
-
odani
tag
WiFi 6E?
Vezeték nélküli töltés?
120+ W-os töltés?
GG Victus 2?
IP minősítés?
Rejtett szelfilyuk?"A OnePlus ismét összeszedte az elérhető legjobb komponenseket és formába öntötte."
Tehát innoválni nem innovált most sem.
Kötelező kör, leendő felejthető készülék.
-
gattolino
senior tag
6120 CNY-el startolt el a Vivo X90 Pro Plus Kínában. Az ennél mindenben jobb. Sajnos a Oneplus már nem valami kiemelt ajánlat
-
Persie12
aktív tag
Oké az nincs benne, de az talán az előzőben sem volt, bár lehet tévedek, a vezetéknélküli töltésre nem szoktam figyelni. Szóval ez a vezetéknélküli töltés hiánya most hátrány vagy sem, az szerintem szubjektív. Persze nem baj ha van benne, de lehet élni nélküle. Nekem pl sosem volt szempont, úgyhogy nem visszalépés vagy hiány számomra, de ez mind egyéni preferencia és nézőpont kérdése. Ha úgy nézzük hogy sokan tesznek vezetéknélküli töltést, elterjedt technológia, akkor igen, igaz a megállapítás.
-
joey04
titán
hiányzik a pro nagyon
-
-
Nagyon gyenge, ismét kevesebb lett. Beszánthatnák már ez egész OnePlus részleget, és inkább a Vivo nyisson az EU felé. Annak a márkának vannak érdekes modelljei.
-
roli543
őstag
A design tetszik, a hàtlap főleg, számomra egyedi lett. De úgy érzem vannak bakik. A zoom lehetne inkább háromszoros, a kétszeres zoomot szenzorzoommal is simán lehet csinálni. Nincs vezetékmentes töltés sem… Visszatérhetne az OOS is rá, sokan azért szerették igazán.
Az ára így nagyon baba, de mire elér az euba sokkal több lesz, amiért nem biztos, hogy már megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nemzetközi premier ugyan csak szombaton esedékes, Kínában már hivatalosan is bemutatkozott a OnePlus új csúcsmodellje.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest