- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezért is írtam, hogy point&shoot üzemmódban kellene jól teljesítenie, nem profi módban, pláne nem egy utólag felhegesztett applikációval.
Tök jó, hogy emellett vannak ilyen extra opciók azoknak, akik szeretnek bíbelődni ilyesmivel, de átlag user nem fog gcam konfig fájlokkal hákolni, meg várni félévet, hogy minden kamerával menjen a szoftver. Ha már a mobilfotózás az instant akcióról, a könnyed használhatóságról szól elsősorban , akkor az számít egy készülék képességeinek megítélésekor, hogy mit tud a dobozból kivéve. Szerintem. Részemről mondjuk teljesen mindegy, tőlem le is hagyhatnák az összes kamerát, a front kamera száműzését még meg is tapsolnám. -
válasz
gattolino #83 üzenetére
Az se lett volna baj, ha normális fotós kezébe adják ezeket a cuccokat, mert ultra sz@r portrékat lőtt. Na sebaj, ezért a képminőségért nem kár, és ez mindháromra vonatkozott! ;-D
Olyan, mintha kicsit kispórolták volna a kontrasztot a 11 képeiből. Mindig mondom, hogy aki OP-t kamera miatt vesz, az fordítva ül a döglött lovon. Úgy látom, idén se kell majd változtatnom a véleményemen. Nem vagyok iphone hívő (nagyon nem
), de egy alma ennél bármikor jobb képeket és videókat lő point&shoot módban. Sebaj, engem a teljesítménye érdekel majd, illetve a kijelző minősége, remélem, abban nem lesz hiba.
-
Közben hivatalosan ia EoL lett a 7 / 7T sorozqt. Ugyanakkor, az idén megjelenő modellekre 4+1 év frissítést vállal a cég. Most szerintem sokan fogunk váltani 7 Próról is, security patch-ek nélkül ma már nem érdemes semmit használni, a ROM hákolást meg nem mindenki szereti (én se már, öregszem).
-
Egyébként a cikk tartalmaz egy hibát, a global launch az oldal szerint február hetedikén lesz, tehát nem most szombaton.
AliceWake,ránézel erre?
-
Nem írnak sehol ilyet, de gyári, és nem bumper kivitelű (tehát a készülék alja és teteje fedetlen) karbon / homokkő hátlapot én már a 8T/9/10 Pro trióra se láttam. Olyan, mintha a klasszik hátlap helyett már csak bumpert forgalmazna az OP.
@pecsimunkas: 7 Próra már 11 ezer volt, ha jól emlékszem ! :) És nekem az összes gyári sandstone elrepedt rajta a sarkánál, ütés nélkül is. Egyet ki is cserélt nekem a OnePlus ingyen.
-
válasz
7Heads Drago #50 üzenetére
Hát ja, csak az a baj ezzel a homokkővel, hogy kopik, és undorító foltos egy idő után (bár a tokok elég jól bírták, szó se róla, a többség hamarabb tört el, mint lett volna nagyon gány). Marad a zöld (annak meg a színe nem tetszik!
), és szerzek rá majd hátlapot, úgyis rakok rá mindig valamit. Apropó, nagyon kár, hogy leálltak a hátlap gyártással, a karbon végig kísérte a OnePlus készülékeimet, imádtam, és imádom most is. De ha jól látom, egy ideje már nincs semmilyen gyári hátlap, csak bumper, az meg nem jön be.
-
válasz
pècsimunkás #44 üzenetére
Elvileg igen, én legalábbis nem olvastam sehol, hogy ez változott volna, Ahogyan a 14 napos díjmentes visszaküldés lehetősége is adott a kezdetek óta (vagy legalábbis a 3-as óta biztosan).
-
válasz
Linkin1994 #40 üzenetére
Hosszú még ez az év!
-
válasz
Linkin1994 #38 üzenetére
Tök jó, de nálam nem elsődleges a dolog. Gyorsan tölt, erős, van alert slider, az OS még mindig szerethető (bár ez véleményes), és 2 év háztól-házig gari. Csak ne lenne ilyen ocsmány hátulról, de majd túlélem.
Ha valaki tudja, hogy a Pro kijelző alatti szelfikamerával jön, vagy netán hajlítható kijelzős lesz, az most szóljon!
-
válasz
Linkin1994 #32 üzenetére
Oké, azért is írtam, hogy ez nem a 10 Pro utódja, ahogy a neve is mutatja. A 10T-hez kell mérni.
Nekem tetszik a koncepció, a kraft legyen ott, a többi sallangért meg fizet az, aki akar. Fotózni továbbra se telefonnal fogok, és hiába is erőlködtek az elmúlt években, mindig is középszerű maradt a mutatvány, a bohóckodás árát viszont kifizettük... IP hitelesítés nálam ugyanebbe a sorba esik, kutyát nem érdekli. Ha másnak ezek fontosak, válasszon mást, rengeteg az alternatíva, olyan viszont kevés van, ahol bika a hardver, jó a support, és a szoftver se ótvar. Én pont ezt a kombót keresem.
Mondjuk ez a kamera sziget nyugodtan lemaradhatott volna, elég lett volna egy darab normális főkamera, és pont. Ez a brand soha nem a jó kameráról szólt (szerintem).
-
Ez nem a Pro, azt ne felejtsük el, az szerintem tavasszal jön majd szokás szerint. Ha tényleg befér itthon is 300 alá, én váltok végre 7 Próról. Qi töltés nem hiányzik, volt a Lumia 920 /930 idején, kábé kétszer használtam, pedig volt itthon töltő állvány hozzá, gyári.
Egy bajom van, undorítóan néz ki a hátlap. De a sandstone miatt lehet, azt is megbocsátom neki.
Erős vas, csak a szükséges funkciók, korrekt ár; ezért váltottam anno a 3-ra is, pedig akkor kábé alig ismertük itthon ezt a márkát páran, így bizalmatlan is voltam. Szerintem ez igazi OP lett, erre vártunk sokan. Reméljük, a teszt nem fed majd fel hiányosságokat. Bár, tök mindegy, 14 nap ingyen visszaküldés elég biztosíték.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nemzetközi premier ugyan csak szombaton esedékes, Kínában már hivatalosan is bemutatkozott a OnePlus új csúcsmodellje.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest