Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 5G - ez lenne az ász?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
“lassan ott tartunk, hogy jobban megéri az előző évi csúcs kategóriából választani, akár használt piacról is.”
Ez most is így van.
Apple vonalon a 13 Pro(Max) jobb vétel mint a 14 Pro(Max), Samunál is szinte nulla különbség van az idei és a tavalyi modellek között (ha egyik vonalon se nézzük az új SoC-okat).
Egy év lemaradással éri meg ilyen árak mellett csúcsot venni.
És ilyen középkategóriás árak mellett meg főleg megérik a tavalyi csúcs mobilok. Ez röhej.(Tudom, tudom, 14 Pro-m van, de nulla többletet ad a 13 Pro-hoz képest. Egy gyenge pillanatomban váltottam…)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Megérkeztek a Samsung legnépszerűbb mobiljainak új változatai a hivatalos magyar árakkal együtt.
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest