- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
válasz
GoodSpeed #238 üzenetére
Én úgy olvastam valahol hogy Google Play-rendszerfrissités-el ha valami nagyon kockázatos hiba van akkor azzal is szokott frissítés érkezni. meg ugye Miui-n a rendszerappok is frissülnek. Emlékszem hogy Android 10-en is volt valam nagy biztonsági rés és ezzel jött rá a frissítés ami befoltozta a hibát ha nem is jött rá már havi security patch. Meg v5-s kernelen találtak valami nagy biztonsági rést amire már jött patch de pl. az enyém v4-es használ meg szeritem 11 lite is.
-
dilajoska1
őstag
válasz
GoodSpeed #236 üzenetére
Hát az még nagyon messze van hogy pl 11 vagy 12-es Androidon ne tudd frissíteni az alkalmazásokat
. Android 9-től még szinte minden új alkalmazás telepíthető (újabb játékok is) de még Android 6-7-től is a legnépszerűbb programok frissíthetőek max az újabb, hardverigényesebb játékok nem futnak rajta.
-
nfsu17
veterán
válasz
GoodSpeed #186 üzenetére
szoftveresen nem fog kapni 3 Android főverziót,
Addig jó.
Úgyis csak egyre jobban elcseszik, hogy vegyél új telót.
A Galaxy telefonjaim, amiket a maga idejében örömmel használtam és csúcstelók voltak, most kb használhatatlan sebességűek és alig lettek jobbak attól a pár frissítéstől, amit kaptak.
A Mi 9T telómon A10 verzión vagyok, pedig ez most már egy 4 éves teló lesz idén, szvsz már rég nem támogatott...és? Minden működik, tökéletes, ez a Poco lenne helyette az egyetlen értelmes választás ilyen ársávban, még a soktízezerrel drágább telókban is mindig találok vmi hiányosságot a mostanimhoz képest.
250k+ nem fogok telóért adni, ami ugyan úgy elavult lesz 3 év múlva. akár frissítik, akár nem.Onnantól kezdve baj a frissítés, ha majd az app nyüszög, hogy régi az android verzió és nem lehet telepíteni majd...ezért kellett lecserélnem a galaxyt is anno, mert már a gmail nem akart menni, aztán a fotók app, aztán drive és szép lassan már semmi se.
Amíg nem rinyál ezért a teló, engem nem érdekel a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest