Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Köszi. Én is pont Mi 9T-ről jönnék.
Ami amúgy hibátlan, csak az akksija gyengélkedik..de még használható.Fotózás nekem sem annyira létszükség, egy gcam még segíthet is kicsit rajta, 4k30-at ez a telóm is tud, azért lett volna a pro, hogy legyen 4k60 már akkor.
Játszani én sem játszom, így a melegedés talán nem lesz gond.
Jack nekem nem hiányozna, hangszóróra sem vagyok háklis.
Böngészés, YT, pár app, néha videó, fotó, jó akksi.
Mi 9T sincs nyüstölve, teszi a dolgát, ennek megfelelően keresném az utódját, ezért jutottam ehhez a telóhoz.
Pixel 7 volt még látómezőben, de közben lassan jövök rá, hogy szűz droid ide-oda, nekem inkább hátrány lenne...a keresősávot sem lehet eltávolítani gyári launcheren.
A54 Samu is még tervben volt, de tesztek alapján ennek is kérdéses a fürgesége. Volt már Samum, elvoltam vele (S2, S4, S5), de a Mi 9T csúcsteló ezekhez képest (persze, mert újabb is). Annyira nem vágyom vissza, a hosszú update sem vonz, előbb utóbb úgyis mindig elcseszik a jól működő rendszert, hogy vegyél újat.Pá
Megfontolom. Csak jönne már hozzánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- World of Tanks - MMO
- hcl: Amúgy mi a terv?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2410M I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest