Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #113299 üzenetére
Lilikének be kéne rakni...
a facebook profilját a csoportba
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #113296 üzenetére
Te bent vagy a csoportban?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Lacielvtárs #113296 üzenetére
Én napokban éltem át hasonló dolgot, nekem már shemmi sem furcsa... viszont a képemet szerintem jól elbacctam a ki-kicsodában, egy nagy dodófej van, de nem tudom hogy kell lekicsinyíteni.
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Elég érdekes dolgok látnak napvilágot Csibéről a fészbukon
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #113290 üzenetére
Most igaz a mondás higy a szarnak is lehet örülni ))
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #113285 üzenetére
Én nem tudom mi meg már azon versenyezünk ,hogy mit nem szeretünk ugyna úg yvagy nem csináljuk egy időben stb. elmúlt hetekben nem másodpercre hanem pont egyszerre hívtuk egymást úgy ,hogy rányomtam a hívás gombra és abban a pillanatban tárcsáz a telefonom ,de neki meg akkro érkezett a hviás,hogy felveszem vagy sem és össze akadt a 2 telefon. ez már 10-20. ilyen. meg kb olyanok ,hogy Elindulunk Én a 3. kerületből Ő meg Sóskútról. aztán semmi megbeszélés útközbe felhívjuk egymást egyszerre megint erre jó akkor majd valahogy az auchannal megvárjuk egymást erre tökre egy időbe ahogy én a M0 átmegeyk felhajtok felérek az M0-ra pont akkor ér mellém. Szóval hja elég érdekes sztorik,de ez csak két dolog volt a 100-ból. Szóval kb.-ra már.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #113285 üzenetére
+999
Ejnye...a buta NVidia.........kár hogy nem Abu írta a cikket.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #113283 üzenetére
is... de volt más is.. pl. szokása, hogy melltartóba jár, kell, még itthon is. Új szabályzás jött, itthon nincs melltartó, mert úgy sokkal jobb fogdosni!
Ilyen egy normális kapcsolat szerintem, kicsit barát, kicsit szerető, kicsit kuva, kicsit feleség, kicsit anya.. ez ha megvan nagy baj nem lehet. Kell néha bele egy kis vita, meg egy kis szívatás is.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
#Morcosmedve
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #113278 üzenetére
Így kell ezt
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #113279 üzenetére
Lehet testvérek, csak nem tudnak róla...
Ne is mond... mi már olyan szintre is eljutottunk, hogy fogadtunk, hogy melyikünknek van igaza!!! Eddig kb 10:1 re vezetek... Persze ilyenkor valami faccágot kérünk egymástól. Pl. az az egy amit én buktam az az volt, hogy egy hónapig én mosok... (shimán belementem, a mosógép kimos helyettem, teregetni meg már nem vagyok lusta).
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #113277 üzenetére
menj el 7700k -ért és add el a 6600k-t
Jakuskacsa: ha ez megnyugtat szétment a kabátom januárban és mondoma páromnak veszek egy kabátot februárban . Erre Ő " feburárban kabátot?" Vita ON!!!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Habugi #113277 üzenetére
Mi kihagyjuk ezt az ünnepet, nálunk minden nap valentin van kivéve, ha nem! De olyankor általában olyanokon vitázunk, ami tiszta gáz. Pár hete úgy összevesztünk azon, hogy a cipőmet tavasszal, vagy ősszel vettem, hogy nem beszéltünk vagy 15 percig egymással. ... nálunk egész komoly viták alakulnak ki ilyen és hasonló helyzetekből. Addig jó viszont míg csak ilyenek vannak. Aztán jön az összebújás, meg az unga bunga.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #113268 üzenetére
-
Habugi
addikt
Mára kiégtem, köszi-hello-bye..[link]
..és az a két eredeti kép a cikkben.., ez a figura teljesen készen van..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
Például havernak van egy ilyene.: Acer travelMate X3 ezen van thunderbolt. akkor,ha Ő vesz egy VGA dockot akkor megy?
-
Whysperer
addikt
Ugyan Ti már menőbb vállakozó szelleműek lehettek. Mondjátok már el ,hog ye gyiylen céghez mi kell:? [link] Mert ez valaki vicc és működik rendesen. Szerintetek? Komolyan szeretnék már magán lenni céget csinálni,de az ilyenbe nem vagyok otthon nagyon szóval tanácsot elfogadnék 8)
----
Msik kérdés. Veszel egy Thunderboltos laptopot. tegyük fel veszek egy olyan laptopos amiben skylake i3 i5 van és azon ugye létezik thunderbolt . szerzek eg yilyen boxot és belerakom a gtx 1060-t és akko rmáris dolgozhatok vga-val ezerrel. [link]
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #113268 üzenetére
Dízel-füstölt kolbászból.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #113266 üzenetére
Itt szepen sut a nap :|
-
válasz Jakuskacsa #113265 üzenetére
Mondd velem az idojosoknak :
Hiszi a piszi, aki elhisziDe tény hogy ilyen instabil előre jelzést en is tudok koperalni
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Lacielvtárs #113263 üzenetére
Ne is mond, napjában 3x nézek rá az időjárásra, annyiszor mást hoz. Pedig jó lenne már kitalálniuk mi lesz, mert mi meg nem merünk napok óta megint folyadékot küldeni, mert megfagy. Kiindulva abból, hogy mára napsütést és 6 fokot írtak Szolnokra, helyette meg van szürkeség meg -2 fok... nem is tudom mit mondjak már rájuk...
Habugi: Nem csoda, kicsit átlátszó volt ez... Meg szerintem az én általam említett emberke volt újra...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Jakuskacsa #113262 üzenetére
Te még hiszel nekik, az idojosoknak?
Már lassan azt sem hiszem el nekik, amit a tegnapi időjárásról mondanak"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Jakuskacsa
senior tag
Reggelt! Nem süt a nap, pedig azt mondták, hogy fog...
Zöld ufó: Kár, hogy nem készült több debil filmje ennek a gumiarcúnak, tegnap néztem meg a dumb és dumber to-t... egész rendben volt.
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #113217 üzenetére
Reggelt. 8))
pár % hjeee.. Na idén akkor karácsonyra meg is van az ajándékom. kék vagy piros nem nagyon számít (győzzön a jobbik).. bár megnézem kihasználom-e 8)
[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz MrM94 #113255 üzenetére
Tőlem csorta ezt a szöveget lopós kis gané
BF1-ben mikorkecske b*szóval vagyakarom mondani az Ottoman Empire (Oszmán Birodalom) csapattal vagy, és dobálod a gránátokat, ezt mondja.They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
jó reggelt népség
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
bandi0000
nagyúr
Gyerekek, van köztetek pesti?
Iponba kellene beugrani prociért és elküldeni, mert kiszállítást csak jövőhétre vállaljákXbox One: bandymnc
-
MrM94
addikt
válasz #Morcosmedve #113228 üzenetére
4.5ghz @ i7 4770K
1600as ramjaim vannak.betudom lőni őket 2400ra ha jól emlékszem,valahol le vannak írva az időzítéseim.GTA-ztam vele havernál én nem dobtam magam hátra tőle az az igazság..
(#113226) LaciCRM
Hogy törne el a széked!Mi a hab ez a bombagidion nálad he?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nagyon ráfüggtem erre a BF1-re
bombagidion
-
inspiroyhome
senior tag
válasz norbert1998 #113215 üzenetére
Nekem is tetszett. Legutóbb moziban az Összetörve című filmet néztem, az is szórakoztató volt, bár a vége kicsit vontatott lett.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #113248 üzenetére
jó nagy farok vagyok.
Megnéztem már, mikor vettem...
2015 március. Akkor írtam itt róla, és 73,5-be fájt, nem 64-be. Mire emlékeztem én?
Mondjuk arra emlékszem, hogy akkor ezek 80-90 között mentek simán.na jóccakát
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stratova
veterán
válasz bandi0000 #113239 üzenetére
Ez a legközelebb a számítógép architektúrákhoz állhat, ott mi gyakorlaton Z80-nal foglalkoztunk, ez talán már frissebb, de szerintem ami ennél komplexebb azt önszorgalomból fogod megtanulni. Egyik oskolatársunk rágyúrt az SSE-re és realtime képjavító és módosító effekteket programozott le SSE2 gyorsítással, ami nagy sikert aratott TDK-n. Ha jól rémlik később a Cisco-nál helyezkedett el.
-
mackosajt
addikt
ránéztem már apróra, csak kíváncsiságból
létezik, hogy amikor megvettem a 290X-et, akkor eléggé nyomott áron sikerült, pár éve, használtan?
Még mindig 50e körül mozog.
Én postával fizettem érte 64-et.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
bandi0000
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #113242 üzenetére
nem tudom sajnos elismételni szó szerint, de gyakorlatilag procit fogunk építeni, legalább is gagyit, meg valamit programozunk ami elég fasza dolog de nem tudom a nevét
én is olvasgattam, igazából annyi zavar hogy nem adnak hozzá vagy csak cseh számlát, mondjuk procinál nem lenne gáz, engem csak izgatna hogy mit csinálnának vele meg mennyi idő alatt ha baja lenne
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
#Morcosmedve
veterán
-
bandi0000
nagyúr
válasz #81556480 #113240 üzenetére
köszönöm, beírom majd a facebook csoportba is, ha már ennyire nagy iránta az érdeklődés
Más:
szerintetek meg merjem venni innen a procit? nagyon fosok tőle hogy szar a bolt, mármint ha baja lenne a procinak akkor húznák vonnák a dolgot
amúgy készlethiány van ebből a szarból
-
bandi0000
nagyúr
Ma volt az első nap a suliban...
Kiderült számomra, hogy a nekem még most értelmetlen tárgyakat útálom, és nem is megy, mert ellenkezik az agyam, de pl microproszesszor rendszertechnikám is van, és olyan dolgokat is tanulunk ami sokat ér, tehát önszorgalommal még akár abba is el helyezkedhetek, meg maga a tárgy is tetszik...
-
stratova
veterán
válasz #Morcosmedve #113235 üzenetére
Jajj
-
válasz norbert1998 #113236 üzenetére
+1
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #113235 üzenetére
Az avatarod tökéletesen passzol ehhez a képhez
-
#Morcosmedve
veterán
© asszongya'hogy
-
bandi0000
nagyúr
Túl szép is lett volna...
-
bandi0000
nagyúr
Alaplap életképes proci nélkül leg a biosba belépésig?
-
xatos3
senior tag
mivanhogymitmibekeveredtembelefészbúkonmivanitt?
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #113223 üzenetére
Ha igaz akkor frankó. Ha bug-mentes lesz minden akkor ki lehet jelenteni hogy újra versenyben az AMD.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #113217 üzenetére
Én is kuváncsi vagyok milyen lesz. Egy bíztos, ha gyenge volna az Intel nem szarná most a processzorokat hanem csöndben mosolyogva csücsilülne. Nekik már több kész példány ott hever az asztalon letesztelve.
De....azért ha a 16 szálas processzorokat küldenek 8 szálasok és 12 szálas a 4 szálas ellen az is mond valamit. Meet lehet Cine tesztekben szép és jó a 12 szálas R5 de ha játékban még mindig az izmmos 4 szálas kell....
-
HSM
félisten
válasz #Morcosmedve #113176 üzenetére
Mivel alapvetően a szivattyú vagyis inkább pumpa kopásához köthető a jelenség, így gondolom egy megelőző jellegű csere segíthet megelőzni az esetleges bajt.
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #113202 üzenetére
Félek belekérdezni, mert számok tekintetében (leak ár/benchek..) egyre inkább tetszetős a Ryzen, viszont ezek szerint lapul ott vahahol egy "de"..
Btw..
Olyan szinten f*ssa az Intel 1151-be a CPU-kat, már a refresht is refresheli, hogy kezdem máknak érezni h nem kaptam anno 6700K-t, mert a második félévben akár még 8as széria is lehet belőle..
(#113208) Whysperer:
Kb 1-5% esélye van annak hogy ez valós, gyakorlatilag rávágható hogy nem, ki van zárva.. de ott a pár százalék a csodának..
(#113051) CJ4567:
Az szép..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
norbert1998
nagyúr
Megnéztük:
Nem rossz. A korrupció és a rosszakarás, szerencsétlen ember szarbarántása, pedig épp csak 155 ember életét mentette meg...
Tetszett na -
hackeeeee
Jómunkásember
-
MrM94
addikt
Valamikor jövök egy RX480 CF teszttel beszéltem tegnap két haverrel akiknek RX 480uk van és beleegyeztek hoy majd lehozzák hozzám s tesztelgetem őket.Miket futtassak nektek majd le? Van rá igény?
És ha a másik haver is megveszi akkor Pedig 3x CF RX480at is csinálokAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek egy 2 magos pentium elég netezésre? Csak mert ha a mostani E3300 ból indulok ki akkor nem
G4560 proci meg tetszik, de alza.hu meg a merlin árulja, alzáról nem hallottam, félek is tőlükXbox One: bandymnc
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #113182 üzenetére
Kaby refrresh vagy skylake (refresh)2.
Mondtam már régebben hogy a Zintel lépni fog. Félti a piacát amin kényelmesen csücsült.
Ha nem csak egy olcsó színjáték a kartell miatt, ők meg jókat röhögnek. Tudok pár infót amit sajnos nyilvánosan nem oszthatok meg...de körvonalazódik egy kis cirkusz a'la intel&AMD.
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #113159 üzenetére
Nekem erről oszlik a véleményem.Van néhány ország ahol támogatást kapsz az eutól ha termelő vagy ezért olyan olcsó pl a hablatyi által spanyolból behozott eper,mert még így is megéri nekik és nyereséges ha összevissza elviszik bárhova az euban,csóró magyar parasztbácsi pedig egyszerűen még nullára se tudja kihozni,és nem tud versenyezni ezekkel az árakkal. Erősebb kutya b#szik íze van az egésznek.Néha pedig tényleg finomabb egy import mint bármilyen hazai...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest