Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
A koponyák száma a rendelkezésre álló információk alapján való küldetés-nehézség meghatározásról szól.
Ezt mondjuk jó tudni, így később már nem érnek meglepetések. Bár a tegnapi utolsótól eltekintve eddig csak örültem neki, ha eltérés volt. Ott sem lenne baj, ha véletlenül nem aktiváltam volna az enemyt és nem a puszta közepén állna az egész csapatom. Általában az ilyen bázisfoglalós küldetéseknél szépen bepakolok mindenkit egy magaslatra, a Firestarter aktivál és fedezékbe húzódik, aztán jöhet a céllövészet. Na ez itt most fordítva működött: az enemy jött ez erdőből én meg lettem a céltábla.
Ha más nem újrakezdem a küldetést, csak az autosave a pálya elé dob vissza és akkor újra is sorsol mindent. És én szeretném azt a Griffint
Az Arano Restoration-al viszonylag hamar Allied-be kerülsz, szóval velük érdemes kezdeni a grindelést.
Szerintem ők még nincsenek is meg... Tegnap bő öt óra alatt nem jutottam el az Argo-ig
Pedig már féltávon azt mondtam, hogy a következő küldetés az lesz. Csak olyankor vagy jól fizető küldetést dob fel vagy assassinate-et. Utóbbinál a célpont szinte mindig mediumban ül és lassan időszerű lenne lecserélni a Firestartert valami nagyobbra. Bár a lángszóró továbbra is jó móka... Nagyobb mecheknél van esetleg olyan, amire szintén rá lehet dobni 6 flamert?
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig már féltávon azt mondtam, hogy a következő küldetés az lesz. Csak olyankor vagy jól fizető küldetést dob fel vagy assassinate-et. Utóbbinál a célpont szinte mindig mediumban ül és lassan időszerű lenne lecserélni a Firestartert valami nagyobbra. Bár a lángszóró továbbra is jó móka... Nagyobb mecheknél van esetleg olyan, amire szintén rá lehet dobni 6 flamert?