- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12749 üzenetére
lostal a negation ezeszer durvább meg úgy általába is firének legalább nicsn bp-je, na de egy lsot játékosnak akik nagyűltalába várják a t3-at building protect mellet illetce h darkelf,crawler kb mindent ki tud védeni emellé még van reaver is.
lyrish és egyebekről ne beszéljünk persze van még cc-jük is.persze a lost se lost mivel a reaveren,griigorin kívül semmi mást nem használnak.
fire shadownak még midnig nincs cc-je legalább.
nincs igazi nasty egysége se.
igaz ott van más de egy frost,shadow sokkalta több variációval és sokkalta jobb védelemmel rendelkezik.h a giant slayer baromi erős azzal nem mondasz újat.
kb ugyna az mint a deep one t2.
a megölésébe invesztált power töredékért fehealeli és ezt addig csinálja amíg nem borul a well.
ez se egy nagyon skilles dolog ahogy az se amikor 3 színes agyon supportált ashbone-al operálnak vagy mikor vigillel lövi a kezdőjétől a kezdődet szint. -
fantom922
aktív tag
-
IHyoutonI
csendes tag
válasz
Gyuri27 #12469 üzenetére
oké oké de most az a baj hogy már aztsem tudom mit rakjak be és mit vegyek ki a deckemből akkor fogjuk rá hogy t1 az megvan mert Dryad Windveawers amazon vagy swiftclaw és shaman, de akkor a t2 hogyan legyen szval Crystal fiend aggressor és még a stonetempest a lyrish knight stoneshards spirit hunters t3ba aztsem tudom mit rakjak mert egyszerüen nem férek el, a spelleket nem is emlitem
-
kovsol
titán
válasz
Gyuri27 #12327 üzenetére
örülök, mert most már van annyi lapom, hogy advanced térképeknek is neki merek majd látni, és most már több decket is össze tudok rakni, oké nem olyan jó mint amihez ti hozzá vagytok szokva, de én örülök nagyon
szóval köszönök minden segítséget, sajnos a múltkori vihar elég nagy kárt csinált az eper ültetvényen így nem tudok szerintem kb egy hónapon át venni pontokat, de jó látni, hogy azért vannak még jólelkű segítőkész emberek, de ahogy eddig tapasztaltam erre a fórumra nagyon sok jó ember jár és elég jó közösség alakult ki
-
kovsol
titán
válasz
Gyuri27 #12325 üzenetére
tucat számra kaptam minden féle színhez common lapokat azt nem írom le, ebben most bent lesz az is amit esetleg te adtá és OnSeT is küldött egy jó csokornyi common lapot
UC: Makeshift Tower, Shaman, Darkelf Assasins, Furnace of Flesh, Corpse Explosion, Kobold Laboratory, Coldsnap, Razorshard, Living Tower, Stone Huler, Tower of Flames, Infernal Machine, Aura of Pain, Dying Breed, Bandit Lancer, Unstable Demon, Kobold Engineer, Armored Tower, Retreating Circle, Stone Warrior, Thornbark, Healing Gardens, Thunerstorm, Fire Dragon, Bloodthirst, Necrofury, Maelsrom, Grimvine, Gemeye (itt van amiből egy van amiből 5 is van)Rare: War Eagle, Spikeroot, Virtuoso, Inferno, Soulshatter, Battleship, Colossus
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12265 üzenetére
hát nem tudom stoxx mióta játszik és mióta ismert de feagul még a ranglisáts idő előtt is ismert volt.
Linekiller:ha befagy akkor várhatod h betölt
amúgy igaz ez a mentalitás sajnos:S én is ilyen vagyok bár néha én még ha győzelmi sorozatba vagyok akkor is leállok:X
legtöbbször azé mert unalmas h mindig ugyan az jön.egy idő után ha még tudod is counterelni a vileplayereket akkor is unalmassá válik.
frost ellen meg majdhogynem biztos lose nekem.az a sok proteck meg ice shild, ráadásnak a war eagle ezeket támadásnál gyakorlatilag nem tudom h hogy is lehetne beütni,védekezésnél még renbe de támadásnál a dazed miatt elég kilátástalan,guardot meg nem akarok használni továbbra se.
amúgy ami nekem a leginkább a problémát okozza az a well huzogatás, az első még jó is emg amíg megvan a 2.orb de utánna én ráálok támadni meg spamelem az ua,t még ha oinjkos akkor is wellt meg nem tudok húzni rendesen.
aztán általába ő elhúz és jön a t3-amitől én külön rettegek.
nagyon nem vagyok ráálva h t3-at húzzak volt amikor 2 lapom volt csak rá, msot több van de még midnig élvezetesebbnek tartom a t2-es harcot. -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #12209 üzenetére
Jaja Gyuri, jól használható lap mert olcsó, viszont a sebzése magas. Aztán ne feledjük el, hogy még upgéd-ok is jönnek gondolom hp-t kap. Robbantásnál silverwind jobb, mert több a hp-ja. Amúgy fogható, a nagy gond ha az 5 helyre egyszerre küldenek ilyet amit védened kéne. De szerintem T2-es unitokkal is megfogható.
Nem vettem meg, de amikor a legelején free lett én közvetlen utána jelentkeztem. Olyan magyarokat ismertem akiket ti nem, nagyon jókat
Pl. Szike Oltári jó mate volt 2v2-ban.
Kár, hogy most alig ismerek valakit...
2-en tuti ölik a Fathom lordot, mert nagy a sebzésük... persze, ha a Fathom nem használja a speckó képességét, mert akkor agyonvágja őket
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #12188 üzenetére
egy kapcsolóval váltható a képessége mint ghostnál az s/m bónusz
egyik módban távolsági támadást blokkol másikban spec képességet.
dancert counterelni sztem nagyon jó, swift + m bónusz a block mellé, és csak 60 power a 70el szemben.lancer elég vicces ebben a formában , szólóban egy lovas, de legalább csak 60 power.
össze kéne rá dobni egy lámulos decket
lovassal berohan aztán sandstorm, s egy bázisnak annyi, de mivel olcsó így egyszerre lehet 2 bázist támadni, s ahol nincs védelem ott mehet a spell ^^slayerrel szokták ezt csinálni, aki viszont erre épiti a taktikáját az lancerst fog használni mivel egy 20assal olcsóbb
nature lesz a legrosszabb helyzetben a 100+os t3as unitjai miatt.
shard elég gyengének tűnik.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12127 üzenetére
mivel lényegébe 2 szín kombó eleve egymsára lett kitalálva kb mint a pure worm és az enlighment esete...
4 p mapok meg nem hiába 4 p-sek amúgy kings of giant esete a mana wingekkel vagy a nighmare sahdr eleje kb nincs rá védelem a mapon.de én őp,l mikor lementem pár expert 1 p mapot megse fordult a fejembe h újra nekimenjek más színnel is akár mert olyan szinten unalmas ai nélkül.
rá van az ember kényszerítve bizonyos dolgokra amik mindig ugyan úgy fognak megtörténni.
már itt halott a pve.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #12087 üzenetére
Ajánlom is!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
phanze
Nincs egy ismerősödse a környéken akinél fennvan a játék? ha megkéred csakfelmehetsz 10 percet játszani xD(márha nagyon kell az ajándék) ennél jobbat nemtok neked mondani -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12037 üzenetére
Hihetetlen de pl megnézed a deepfanot,bandit lancert...meg még pár egységet nem hiába van eggyik színből 2.
a soulnál még adott is mert undead.....
másik emg így a anture a leginkáűbb fájó a sok cc meg heallel, 2 shadow orbnál a fire lehetőségek is lecsökkennének shadow buffokat meg ígyis úgyis megkapja tudja kapni, vna benne logika, de mint modtam a soul is azé jött ki mint a deep one lámulni....
mint a vigil,grigori....etcmásik msot akár lehet 2 nauter orb,shadow és fire orb de még frost is, úgy csak shdawo dupla lenne elérhető......ez a lényege.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12025 üzenetére
egyik modinak van egy szép avatarja egy shadow skinnelt promo swapmdrakeről, na az kijöhetne shadowba átskinnel unit néven, kiváltképp az nem lenne egy elcsépelt dolog és a shadwoba még a sárkány meg repülő unit amúgy sincs, az jó lenne(persze erre reális esély nincs csak megjegyzeztem)
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #12025 üzenetére
Esetleg Brannoc?[link] am nemhinném h promo swampot kapnánk,tuti valami legendary lényt osztanak, márha osztanak hogy mindenkinek jólegyen
de am ezt nemlehet tudni, csak szentem ezlesz.Egyébként én ürölnék a swampnak is mivel nature vagyok, de a többiek? válogatásra szerintem semmi esély
Én queek quuek nak örülnék az olyan jól néz ki xD de nem valami erős, csak riktán használják
mo mellet pedig tök jól mutatna nekem.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #12018 üzenetére
hát énis erre gondoltam shadow széjjelszedi ha marad egységed ott a shadow mage széjjelkapja mint a huzat meg az ashbone pyro
jah a spellekkel énis megpróbáltam ráraktam a ravage-t a life weavinget, az unholy powert a vidiben ami feljebb van megis öltem volna mindketőt a grindert meg a giorgit is de bebugolt és csak ott rángatózott a soulom aztán elkapta a giorgi és nemjutott eszembe semmi elleene nasty épp nemvolt nálam meg utólag még gondolkozttam hogy ügyesen talán kiszedte volna a nether warp de nembiztos
erről a vidimről beszélek [Vidi]
olyan 9:30 körül
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #12015 üzenetére
Hát ezaz ép elég hogy én azzal futkorászok meg szegény már nerfelve van :-(
Egyerüen bekéne rakni ultra rare ba aztán maradna drága.
Különben meg mindig az sír akit elgyepál a soul meg egyebek pedig sok kis egység simán leszedné.
Vagy ott van a coca meg a fagyasztó meg a paralize is.
Egyik egységet se lehetetlen leszedni.
Enyi erővel énmeg a batarielt nerfelném mer 150 bf ért a piros rohadt erős ha vki letudja hozni pvpbe -
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11931 üzenetére
igen, ezt írta is spinache.
engem a frost t1 aránya lepett meg.
ill hogy nincs kizárólag pure fire player a top20-ban. egy van de ő csillagos ( más paklival is játszik rankeden. )Twilight meg egy az egyben hiányzik, ez valszeg a sorozatos nerfek hatása (vile, lava..) az hogy Fire/Frost nincs a top 20ban még érthető, mivel oda még nincsenek dual orbos lapok.
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11917 üzenetére
nem mondtam hogy shadow t1 gyenge.
frost még a guardian nerf ellenére is erős t1en, ezért húznak + welleket a frost játékosok ahelyett hogy gyorsan t2re mennének.
anno néztem egy freemka vs dekka mecset , frost t1 küzdött DO-k ellen ráadásul egész hosszan. freemka csak akkor ment t2re mikor dekka már t3at húzta.
swift egyáltalán nem hiányzik frost t1re szvsz.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11913 üzenetére
Nme arról van szó ki mivel játszik, nem arról h melyik olcsóbb, nem arról h ebbe van iylen abba nincs olyan...messze nem erről szól.
Hanem arról h nem veszed észre azt mennyire irreleváns baromságokat írsz mindig felhozva ezeket a teljesen összefüggéstelen helyzeteket.
erre írtam én a t4-es mondatot,épp erre utaltam vele, látom nem jött le.
"lefordítom"magyarűn annyi köze volt az én t4-es ékeskedésemnek a témához mint amikor te hozod azokat h mert a shadow t1 olcsóbb....etc.A fentebb lévő 2 mondatodat se nagyon vetted észre mennyire ütik egymást nem gond kell szelektálni....
könnyítésnek, te álítod h hát persze a nox 50+(25) ami 75 simán kiüt minden 80-as egységet és hát hogy persze az a 25 power az rögtön visszatérül mekkora előny ez meg miegyéb, de a spirit huntersnek már álítod h persze az a 10mp-ig tartó 30dps passzív hatása kell neki mert csak 192-es alapsebzése van....
szted mért olyan kicsi?Ismételten azt nem nézed h passzívan sebez biztos 300-at több célponton is alkalmazható és minden hittel újra indul a timer.Tehát léynegébe te fogtad és a nox trooper pozotív részét beálítod egy hajj mekkora előnynek míg a spirit hunterst beálítod egy átlagos egyébként gyenge egységnek ami a képessége nem előny.
Szted a nox a képessége nélkül mennyire lenne hasznos az iylen 80 pwoeres egységek ellen?Mert ilyen alapon én is mondhatnám ezt mert te a spirit huntersnél kb így álítod be, de kb az összes többi nature egységnél erre a végeredményre jutsz. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11913 üzenetére
shadow népszerűsége onnan ered hogy anno az volt a legolcsóbb szín (lost souls előtt)
+ abban a kiadásban a shadow/forst lapok sikerültek a legerősebbre így az ismét növelte népszerűségét.frost t1 erősebb a shadow t1nél de jóval nehezebb játszani, ezért kezd a LS játékosok döntő többsége shadowwal.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11901 üzenetére
nem pont hogy nem.
"A spirit igazából azzal sebez. Mert a 192 dmg 70 powerért elég kajla."
"A nox-t meg ne úgy számold, hogy 75 power. Mert simán hazavág egy 80 poweres unitot úgy, hogy neked megmarad a nox. A képességére költött 25 powert ami nem sok 100%-ig visszakapod."erre még mindig várom a választ.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #11903 üzenetére
ha támadóoldalon vagy pure naturrel, akkor t2-ként elég a DO+shaman+support, t3-on meg bejön hozzá a drake, és könnyen fel lehet menni 4. orbra, főleg, ha alsó támadó vagy
alsó védőt nem tudom, az soha nem voltam, de a felső védő pozíciót mindig buffolt batariellel csináltam, bár épphogy elég volt az elején a power, és az még az olcsóbb enlivel volt, nem tudom most lehet-e még azzal (a church/WB nekem abban a pozícióban sose működött rendesen ^^')
-
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11885 üzenetére
mint írtam ferdítesz és ferdítesz folyamatosan felesleges bármit írni neked mert nem érted.
leírsz akkora baromságot...pl
"A spirit igazából azzal sebez. Mert a 192 dmg 70 powerért elég kajla."
"A nox-t meg ne úgy számold, hogy 75 power. Mert simán hazavág egy 80 poweres unitot úgy, hogy neked megmarad a nox. A képességére költött 25 powert ami nem sok 100%-ig visszakapod."ezt a 2 modnatod állítsd szembe ha ebből nem jössz rá mire gondolok akkor feladom,mert h mondod a magadét akkor mondhatok bármit ez átmegy értelmetlenségi szintre
Naturénak van a legerősebb t4-e a játékba ennyi.
de ezt is elferdíted valahogy.... -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11882 üzenetére
te szokás szerint kiferdítesz mindent akkor a spirit hunters meg 30 passzív dps is mi már...
de ha a hurricán mondjunk nem fújna szét mindent a root+ww nem gyalázna le komplett seregeke....stbstbitt nem más kell nézni komplett tényt l egységeket van a firénél t1-en,lostnál t2-n,twilightnál t2,naturénél t2-n
legolcsóbb és legerősebb a do+mellé a spam heal.
nem tudom hogy jön ide a mage, de pl a stone tempest ami szintén l és még kiszedni is a lehetetlen közelébe van a sok supportal vagy az aggressor ami l-t is knockol...a deep one még így is túlerős és olcsó a többi l-hez képest az h pure lett marhára nem változtat semmin.
A nox képessége nevetséges. 25 power és dögre lő egy 60 poweres m unitot. Nevetséges.
A másik a warp. A harvi mellé nagyon kellett az a lap. Sok esetben 50-75 powerért húzol falat. Amiben áll a power.
nox képességell eggyüt 75 power vagyis nem olcsóbb, ellenbe ott van neked a driád vagy a www-k amik szint úgy felháborítóak ha ezt az álláspontot nézzük vagy a lámulás netovábbjáról a treespiritekről ne ejtsünk szót.
Ha nem húzol falat nem lesz ilyen probléma nem?
kb ilyen szinten van ez amit mondasz. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11837 üzenetére
Dokumentumok > BattleForge > Diag és ott a bs_log.txt fájlban van az infó.
indításkor automatikusan frissít az aktuális értékre és felülre teszi a mappában a fájlt.(#11838) phanzetomox ha hajnalban vagy egy patch után közvetlen lépsz fel akkor tényleg csak pár 100-an vannak.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11829 üzenetére
parasite és spirit?
el kell dönteni hogy átvenni vagy leszedni akarod.35 power az már majdnem egy oink, dobj egy cc-t a drakre mielőtt sebezne majd mehet az átvétel.
az említett egységek mindegyike 70 power (kiv. enforcer az 60 de azt nem fogják az s unitjaidra küldeni.)
spirit és ghost ellen inkább scythe fog indulni az meg 100 power a 70 el szemben.
ill ha vki valóban be akarja támadni bázisod akkor ott banner is lesz ami további 50 lekötött power. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11801 üzenetére
miért húztatok mindketten instant t2-t?
amint nézem miklóskával ugyanazt az elvet követjük, "ha már az enyém nem lehet akkor a tied se lesz"
első körben nem volt elég powere leszedni a parasitet ezért leölte scythet.
másodszorra már volt kellő mennyiség, így 50 power + ráfordítással végzett vele 2 erupttal.bár ha az eruptionok között jött volna egy heal akkor az átvétel simán megtörténik (feltéve ha nincs tartalék egy 3. dd-re) és problémás lett volna a védelem a feleslegesen elköltött 150p miatt.
ezért írtam hogy parasitát irtani kockázatos ^^
ahhoz képest hogy sommal toltátok elég nehezen jött össze a győzelem. bár ha nem megy át segíteni hozzád miklóska akkor a sárga hamarabb behalt volna
az viszont jó hír hogy elég gyakran kerül össze az ember noobokkal akik ellen Moont használni lehet, lásd. Sihifyre tremorjának kivégzése. ^^
a falat miért nem bontottad le? 50 power feleslegesen állt benne.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11799 üzenetére
ha zBloodWorkz a noob kategóriába tartozik akkor megnyugodtam, mert ez azt jelenti hogy az esetek többségében Moon hatásos lesz
gladon kívül más nem lő légit a földi unitok közül.
naturénál is van földi unit ami olcsóbb mint scythe ( buri, spirit, ghostspears)
vagy annyiba vannak mint glad ( bur, ghost)sky és a swamp egál
nat-nak 50 powert kell tartalékolni átvételre, firesnek 75-t eruptra.
vajon melyik lesz meg hamarabb?nem olyan rossz a helyzet nature vonalon mint amilyennek beállítod.
miklóskától nagy valószínűséggel azért nem tudtál draket átvenni mert már jelentős power előnye volt.
a videóm második felében már nekem is 500-600 on állt a számláló, ilyenkor már nem kell spórolni powerrel. ( kezdőbázisnál pl. egy spiritet 2eruptal öltem le ^^ )
de meccs elején nem mondhatom az ellenfélnek hogy várj már egy kicsit parasitevel hogy legyen elég powerem kivédeni ^^
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #11803 üzenetére
Ez mindig igaz nem csak cc van mint support lap, ott a building protect, frost bite, nether warp, aoc, dd.
Kb 20-25 power pluszal üt be bármilyen L unit-ot viszont marad egy moonod tehát bőven költséghatékony.Nekem az az egyetlen L counterem a deckemben és tökéletes bármilyen szín ellen csak tudni kell használni működik.
alvesss: nézz replayeket és gyakorolj, minden embernek saját stílusa van ezt nem lehet tanítani. Ha gondod van bizonyos lapok leverésében abban szívesen segítek de megtanítani pvp-ézni senkit nem lehet.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11793 üzenetére
Nyilván nem az a lényeg, hogy mennyi power.
akkor hívj le minden drakre 2 parasitat, egyikkel biztosan át tudod venni.
hisz te mondtad a power nem számít.glad meg értelmetlen pure nature ellen, L egység ellen Moon jobb, légi unitnak meg csak parasite van nature oldalon t2n, de azt támadni kockázatos, mivel ha a 6os csoportból egy életben marad ugyanúgy át veszi bármelyik egységem.
ha már t1en power hátrányba kerülsz elhiszem hogy nem megy az átvétel, de ez esetben nem drake a legnagyobb probléma.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11755 üzenetére
7végén kirakom, előbb nem lesz alkalmam felvételt készíteni.
itt egy korábbi pure fire vs pure frost videóm: [link]
a teendő ugyanez csak jobb mikróval ^^
eagle+ templar area ice shielddel ill. t3on tremor ward-al ami veszélyes.
ha akarsz t3ra xl-t akkor northland drake, azt nem bántja a slayer, s ha olyan a map akkor jugger se. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11742 üzenetére
komolyan itt nem arról van szó h a naturénak mije nincs.....
arról van szó h tök uygan az a képesség ami a driádnak passzív képesség,minden egységre hat és t1-en lehozható olcsón,,, míg az eliminator aktíív képesség(tehát nem használható summon sickness alatt),külön 50power csak 2 típusú egységre hat amiből nem sok hasznos van és mindez t2-n.
de ilyen h ennek ez annak az nincs dolgot én is tudnék milliót mondani. Nem értem mért midnig ezzel jössz, mivel ezeknek közük nincs egymáshoz és eggyes frakciókank különböző képességeik stílusuk van?
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11738 üzenetére
valóban , mint ahogy a többi színben is van rengeteg képesség ami nem fizetős.
azért hoztam fel kizárólag natures példákat, mivel te csak firest írtál.mi kell még a dancerhez? semmi. nem is írtam hogy kéne.
a felhozott példákkal csak arra kívántam rávilágítani hogy értelmetlen/logikátlan fizetőssé tenni a "képességét"tudod hogy történik a parasites átvétel?
orb mellet lehív + insatant átvesz vagy cc + átvétel.
és ilyenkor vagy végignézem ahogy átveszi vagy leölöm az unitom, majd utána olcsó unittal támadok amit nem éri meg neki átvenni.pl glad+ erupt parasite ellen ( hátrányok: erupt szétknockolja őket, glad meg egyesével szedi le.)
b verzió nem foglalkozok parasitevel és támadok enforcer+ dancer párossal.(#11736) mikloska007 legalább pörög a topic
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11734 üzenetére
cc, heal ugyanúgy nyomja a voidot.
és akkor lenne 100 power egy-egy dancerrel való támadás ?
a probléma csak az hogy dancernek van kemény 500 hp-ja ami igen karcsú.
légit nem lő, egységre bónusz nincs.fire stalker képessége egyébként ugyanúgy ingyen van. kisebb siege viszont L bónusz.
wr nek van m bónusza, légit is lő és közel 1000 hpja van, szal ott nem gond a fizetős képesség.
de akkor legyen már a mauler ranged bénítása is fizetős, meg a som aktiválás is, ill. tehetnénk a motk-ra is időlimitet + powerkostot (mer milyen már hogy felhúzás után folyamatosan blokkolja a spelleket) , dryad ingyen cc-jére + a 25% sebződés mérséklésére szintén ki lehetne írni powerköltséget.
és még sorolhatnám
shieldelt draket vettek át tőlem.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11724 üzenetére
"Vagy ittvan ez a sunken. Hát valami nevetséges. Pvp-ben 120 powerért épület? Az a baj, hogy közben az ellen nem fülest olvasgat. Másrészt s unit. Megint?
Fire, shadow és frost is rommá knockolja. Annak az épületnek nem lett volna szabad 50 powernál többe kerülni. Kiváncsi vagyok ki az a hülye aki bfp-t ad érte."Rommá max a frost knockol a fire is elvileg de az nem üthetetlen mint a frost.shadow meg nem igen knockol t1-en a nox az lófax főleg h aktív képességet amit 6mp-ig tölt-el lehet csak...
Másrészt meg ott van a eliminator esete az legalább ennyire felesleges és használhatatlanul gyenge pure shadowra mint a shunken még jobb is ha ezt nézzük.
de a decomposert is lehet használni pedig korai t1-be azt is csak arrébb kell kerülni vagy leütöd mert bele kell pazarolni 50 powert csak 50-et mégis bukhatsz rajta."A frostól ne sajnáld a home soilt. Se t1-n, se t2-n nincs swift unit. Sok mapon ez pedig nem kicsi hátrány."
minek swift mire odaér addigra már lesz egy fellált sereged, nem feltétlen előny egy 100 poweres well, meg a frost amilyen lapokkal van t1-en hát....mindne s egységet szimpal 60 powerért 0 mikróval counterellő mage,pajzs,1000
-os tank,........amúgy meg csak halkan mondom h a lassú nature kezdés többet ér mint swift vagy amazon.
ww,shaman,spear mire beérsz már van egy felépített sereged ezt meg gyakorlatilag lehetetlen beütni, a heal miatt.
hurricanal meg rootsal azt csinálsz amit akarsz.
ha az ellenfelednek még wellje is van akkor már lényegébe vége is... -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11727 üzenetére
swampba az a vicces hogy ha a 6os csoportból egyszem életben marad minimális hpval ugyanúgy átveszi az egységet.
és ugye azt is érdemes beleszámolni hogy a drake átvétel 1:1 power aránnyal megoldható. viszont az átvett drake leszedése a firesnek + power.
Nem sajnálom a zöld dis-t senkitől, a juggert se. A stampede viszont 100 powerért túl erős. Nem áll arányban azzal, mire egy campet felhuzól. Mint amennyiért az lerombolod.
ha a stampede a probléma akkor miért dist akarod nerfeltetni?
egyébként stampedehez kell még egy 220as egység + support is.grigori desintegrálás 100 powerért kb ugyan ez a kategória.
a 3. fire orb csak a jugger miatt lényeges, ha slyerrrel vagy reaverrel akarok támadni jobban járok ha t3 nature, akkor van cc + heal is a dd mellé.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11723 üzenetére
mentem márt hunter ellen párszor. ha nincs nature support üthető.
a problémát az jelenti hogy spamameli rá a surget ( healt miért is lehet spammelni? jah persze valszeg azért mint a dd-t
) majd cc-t nyom a slayerjeimre és alájuk rak egy akna mezőt.
és itt jön be a dis hátránya hogy nem hat területre. és ezért kéne több spell cc ellen.
mert nekem van egyszem dis amit használhatok 1! unitra 20 mp-ként szemben nature orb esetén van min 3 cc amit leeht egymás után hívni
az meg engem nem vigasztal hogy a 2 cc hatása 2 mpel hamarabb véget ér mint korábban ha arra behalnak az egységeim.láttam videóit, és nem a bázist támadta vele.
az látható benne amiről beszéltem, unittal minden probléma nélkül kikerülhető.
egyébként drága. dancer hatékonyabb ha már bázisrombolás a cél.. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11717 üzenetére
na akkor vegyük sorban.
mo 130 powerrel drágább mint jugger, de ált. pure naturesok használják így a somnak köszönhetően ez az eltérés elenyésző. cserébe van cc és heal support.
nincs lánc cc? dehogy nincs. lehet hogy csökkent a hatásuk de t3on így is elég időt biztosítanak. emlékezz csak arra a meccsedre mikor a dis nélküli juggert szedted le.
ha nem működne a lánc cc akkor a shadow affos dis is elég lenne jugger mellé (hisz az negyed áron van), de mivel mindenki nature affossal tolja ez bizonyítja hogy működik a cc sorozat. (egyébként t2-n harvit is be lehet ütni stoneikn lánc cc-vel mielőtt akár egy kutat is kiütne.)
de vissza dis + jugerre. vázolom a szituációt ami most megy a shadow affos dissel
jugger - cc 50ért - dis 80ért - fathom lord ability 20 ért - jugger halott.tehát elhiszem hogy ez jó móka lenne, pure fire t3 esetén automatice win a nature félnek.
hova csökkenjen még a dd ereje, mikor már nerffel felezték a sebzést lavanal?
és egy 120 poweres lapról beszélünk nem egy 50 poweres cc-ről.épület védelmem szted nekem van? az a frost sajátja
pajzs ellen semmi? na neee akkor a cc mi? a leghatékonyabb counter.azt én mondhatom hogy nincs semmim pajzs ellen. area ice shield, egy seregre dob pajzsot, melyeknek a sebzés elnyelése nagyobb mint az egységeim alap hp-ja.
660 at ad pajzsba, drakenek meg 450 a hpja. nevetséges.skyfirés témára mit írjak még? már átbeszéltük korábban.
wind átvétele egyértelműen parasitevel.
drake ha pajzs van rajta vagy ravenge szintén. egyébként meg elintézi a spirit.és igen még mindig megéri átvenni mivel nem áll benne powered. és egy ravengelt drake és a parasite + átvétel is 150-150 power.
de egy kérdés a végére. ha nerfelik dist ( már mennek kint a javaslatok hogy távolítsák el az immunitást róla) akkor szted mi értelme lesz t3nak is fire orbot választani?
sztem egy ilyen lépéssel megölik a pure fire felállást.
de várom az érved. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11716 üzenetére
Onset: soulhunter? LOL Nevetséges. Dis, rev és még egyébb shadow buffok. Leverhetetlen.
A grigori, satanael fogható. A soul nem a buffok miatt.van rengeteg cc-d a buff ellen. igen, jó ellene, csak amíg cc-z ve van nem kell támadni akkor nem old fel és lejár a buff.
pure fireben az egyetlen lap buff ellen a dis, aminek a nerfjét nagyban támogatod.
szal ha te nem tudod fogni, akkor más se tudja, értem.a soul nem a buffok miatt nem fogható, hanem a cc és heal miatt mikor behozzák a nature orbot is mellé. az üres orbot kéne beszínezni és nincs probléma.
érdekes hogy a soulshatteres, sandstormos megoldásokra nem írsz semmit.
stranglehold 60 powerért nem elég jó nature t1 torony?
wildfire meg nem hiába pure. egy kis mikróval simán ki lehet kerülni, mivel nincs rootsom hogy rögzített egységekre küldjem. lavat meg most nerfelték.szal a dd spam már nem érv.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11716 üzenetére
a swap az nem controll.
az affinitásos baromságok meg csak lustaság miatt lettek meg de azok nem azt jelentik h teljes mértékű elemet effektet adnak egyik másik színek hanem csak irányzék fél értékűt.persze h jobb lenen affok nélkül szerintem baromság és felesleges.
az h ki mivel van az nem azt jelenti h melyik jobb hanem melyikkel könynebb.az h vki pure shadowlla tolja az azért tolja vele mert a harverster+mage+aoc lapokkal könnyebb mint mondjuk mással pl.
vagy a nature t1 nehéz ezért nicns kedve azzal elkezdeni játszani hanem inkább a könnyebb módot választják.
de nicsn ezzel baj ez mindenbe így van csak így sírnak a játékosok mert szerintük az láma mert nem akar sokáig szívni mire rendesen belejön....
ezért lenne jó ha minden lap ellen lenne minden színbe 1 counter ami jó ellene -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11717 üzenetére
erre meg akkor ha a sogot megölték öljék meg a somot is.
meg amúgy érdekes mert a som nagyobb power előnyt biztosít mint az rb, annak még angy hátránya is van ennek nicns...valahogy ha az ellen sírtál ez ellen mért is nem?frsot is mi?
amilyen lapokat kap t1-re azért nem fair.
ott a frost mage nem elég h s egységet nem lehet ellenük használni de már van tömeg buff szaros 40 powerért, van védelmük is ami nem baj.
csak sok akkor a home soil vegyék ki más tierre és hagyják ott 40 powrért a védő lapot annak több értelme lenne.diesenchant meg 1-2 lapra éri meg csak ott a probléma.
gondolom gladiatrixokat nem diselnek ha leoinkozta az ellen. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11711 üzenetére
már számtalanszor írtam somal 1v1ben nincs gond , de 2v2ben nagyon imba,
nemhiába áll fel a legtöbb csapat úgy a toplista elején hogy az egyik fél pure nature.összvissz annyi módosítás kéne rá hogy ne hasson a társra.
stempede van mo-n, bloodhornon is, drágábbak ugyan mint jugger, de több support is van hozzájuk.
egy juggeres stempede meg 400-500 power minimum, ennyi powerből meg minden szín tud bázist ütni. ( soulshatteres, sandstormos megoldások pl.)
mert az korrekt hogy sorozatba megy a cc a juggerre?
kéne még pár cc eltávolító lap firebe ( természetesen területre hatással és cc árban)
akkor nem hiányozna a green dis immunitása.dist ha nagyon módosítani akarják tegyék pure lappá, banditban már van helyette új lap többiben meg van cc,
slayer meg amint cc-t kap oda a rage.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11711 üzenetére
fail mert a naturének pont nem power manipulátr lap kell hanem element.
de power generátornak meg túl erős effectje van.de amúgy marhára nem arról van szó h a nox milyen meg a stampade...etc.
állandóan más egységekkel jössz, nem értem miért mert nem sok közük van egymáshoz.
ennyi erővel ott a legjobb íjász ami szarrá rapelhet bármekkora sereget, instant heal ami azzal h létszámot is gyógyít nagyon nagy előnybe kerül de...de még lehetne folytatni ami ott a naturéba és mennyire nem fair egy másik színre nézve....a Somnak heal képesség kell global effectel az illik a naturéhoz nem a power manipulálás, főleg h messze a nature a legerősebb egységeket nézve.
a jugger stampja az igaz h nagyon nem fair és az nem szabadna h több épületet is letaroljon.
a giant slayeren a charge ami a probléma azzal tényleg kicsit erős.de itt nem erről van szó, hanem h a som alapjaiba rosszul van kivitelezve nem a megfelelő effectel ellátva.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11699 üzenetére
a leidézett egységek statját+képességét is nézd meg,
és mivel az épület képességével kerülnek leivásra nem áll bennük a power.
szvsz elég jó lapnak tűnik.a frost spell hamar népszerű lesz, knockolhatatlan master archers spam...
spearment xl bónusszal kellett volna kiadni. m ellen ott a crawler banditban
eliminator: ez az aff jobb lesz, harvi/ripper mellé
viszont azt nem tudom megérteni hogy shadowba és firebe miért nem adnak ki új lapokat.
ahelyett hogy duplán adják ki ugyanazt a kártyát (mindkét affal.)
(witchclaws, eliminator, warlock) -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11696 üzenetére
a 4 új lap közül 3nak már fent van a fordítása ~fél éve.
(igaz csak előzetes infók szerint, majd frissítem őket ill. felteszem 4.et is 7végén)Sunken Temple: (shadow aff) t2 pure nature,
Tainted Plague
Aktiválva előhív két csapat Pest Creeper-t. A kis állatokat ( s/s )a játékos vezérelheti. A megidézett lények gyors mozgásra képesek, valamint körülveszi őket egy mérgező felhő, mely az ellenségnek 15 hp veszteséget okoz mp-ként, abban az esetben, ha 6mre megközelíti ezeket az egységeket. 30 mp-ként lehet lehívni az egységeket 80 powerért.Wintertide (fire aff)
t1 frost: 20mes körben a szövetséges egységek 20%al kevésbé sebződnek ill. nem lehet knockolni őket, 250et sebződik az az egység ami mégis megpróbálja ^^ , 15 mpig tart, 20 mpként használható.Bandit Spearmen: (frost aff) t2 bandit (mily meglepő ^^)
Blessed Partisans
Bekapcsolva 30%-al több kárt fog okozni közelharci ellenfeleknek, viszont 30%-al kevesebbet a távolsági támadással rendelkezőknek. A megtámadott célpont csak séta sebességgel fog tudni közlekedni 10 mp-ig. Kikapcsolásig tart.Life Stealer
Az okozott sebzés 15%-val növekszik az egység életereje.Eliminator (frost aff) t2 splash shadow
Blessed Taming
Támogat minden szövetséges démon és undead egységet a 20 m-es körzetében. Az érintett egységek képesek lesznek a jobb összpontosításra a védekezés során, ezáltal 25%-al kevesebb sebzést fognak elszenvedni, viszont mp-ként 10 hp-t vesztenek. 15 mp-ig tart és 30 mp-ként használható. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11679 üzenetére
nem hiába 160 power, viszont csak földi célpontot lő így légi unittal üthető.
bár akik a vigilre építik a taktikát gravityt is raknak be mellé ^^de ha van cc-d akkor a gravity sem jelent problémát, még akkor sem ha csak légi unitokkal támadsz, mivel ha gravitizzák az egyik unitod akkor azzal ground pesilencet is kapsz így lehet lődözni a cc-t /dd-t a vigilekre.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11643 üzenetére
de tényleg ennyire nem érted?
megtöri a játékmechanikát.
mi is az?
a lapok orbokra vannak be szintezve.
pl egy pve mapon 3 ahol 3 orbod van ott 3 orbra van oda balancolva az ellenfél.
konkrétan egy ilyen játékba ahol a tiereknek ilyen fontos szerepe van és van 1 lap ami megtöri az alap mechanikát és t4-et is leenged hívni az csalás és mint írtam mechanika megtörő.itt enm arról van szó h mi milyen erős az adott tieren.
pl a harvester elhet h t3-as stattja van de le van gnegítve t2-re.
a church se véletlen 2 shadow orbos, illetve a dezintgráció egy olyan mechanika a játékba ami több lapnál is van míg a wish az csak azért h az legyen az űber lap ami ezer bpf-ért megy.itt enm arról van szó h mennyire erős micsoda mert a mind controll t4-en is a te értelmezésed szeritn az lenne mivel mindent át lehet vele venni, de az t4.
ha t3-on lenne akkor az is enli kategória lenne.guns of lírt meg nem értem enlivel hozol egy rakat shadow wormot meg healt építesz köré.
Régebben is ezzel csinálták meg vagy razorokkal. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11635 üzenetére
nagyon fárasztó néha amilyen hülyeségeket tudsz írni az általad annyira szeretett lapokkal kapcsolatba.
Ez tény meg dirket is olyan nem azért mert kellene vagy beelillene bárhova is.
Másik meg igen a játék mechanikáját töri meg, másrész eleve ultra magas árra lett generálva.
Másik a wog esete pl az se lenne olyan drága ha csak egy lehetne lenn belőle.
vagy nem lehetne stackolni, mivel ugye nagyon más nicns is a játékba aminek a képessége stackolható.
ergó ez is direkt lett ilyen mint sok nature lény,nature+frost a legerősebb szín volt már az elejétől a pve-re.
És amíg sok kis trükköt nem ismertek a játékosok addig egyszerűbb volt azzal.Eleve egy gyűjtögetős játéknak készült, ettől várták h sikeres lesz és ahhoz kiadni majd új editionokat.
Meg ha feloldották volna a boosterek ahogy vannnak feleslegesek lettek volna.
így lehetett volna a legjobban lehúzni az embert de nem lett elég sikeres."Free-nek kellett volna lenni előtte is. Én is akkor jöttem. Meg sokan mások. Mivel ez a játék csak 2 szerveren játszható, online. Nyilván nem adok ki egy valag pénz olyan dologért amiről azt se tudom, hogy mi."
mivel nem hallottál róla pedig lehett volna értesülni felőle.
de ez a marketing hibája, amikor free lett már tényleg nem lehetett komoly dolgokat elvárni, és lám íme itt az eredmény.
kb 3 hónapig volt úgy igazi potenciális lehetőség amikor free lett látszik h semmi újításr 2 év alatt nem történt csak a játékosok fogynak el.
Ami itt az Aminál kibontakozott az nem ide vezethető vissza. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11624 üzenetére
a mikrotranzakciós rendszerrel szúrták el a dolgot.
eleve nem ilyen formában kellett volna megcsinálni.sikeresebb lett volna, ha az alapjáték megvásárlásával (eredeti áron 12k) fel lehetne oldani mind a 200 lapot. (viszont eladni az így feloldott lapokat nem lehet ) , majd akinek charge kell az vesz "feltöltőkártyát" és AH-zik. standard fokozatra elég az alap pakli, aki nehezebb fokozaton akar menni és kell neki egy két lapra charge az meg vesz + bfp-t.
a renegade és lost editionnál szintén ez kellett volna. mérsékeltebb áron (kiegészítőknél 8k szokott lenni EA-nal) elérhetővé tenni az editiononkénti 120 lapot, a fentebb említett megkötéssel.
én alapvetően ebben látom a problémát, hogy a legtöbb játékos egy-két deckel játszik, majd ha megunja itt hagyja a játékot, mivel körülményesen lehet csak váltani a decket másik frakcióra. ( törlődik az up ha leveszed a kártyádról, s utána az új lapokhoz is upokat kell gyűjteni az elég ... upgrade rendszerben ( meglévő upot többször is dob míg hiányzót egyszer sem) , vagy tokent kell farmolni.
bár utóbbi problémát kb. egy egydélutános melóval meg tudnák oldani:
1. ha levesszük az upot egy lapról az ne törlődjön véglegesen.
így egy kis ah-zással megoldható a deck csere, s ha mégsem jön be az új deck és vissza akarunk térni az eredetire akkor csak a lapokat kell beszerezni ismét , mivel az upokat nem kell ismét begyűjteni.2. adjanak ki egy elementet amivel 150bfp-ért egy hétig egy kiválasztott deck lvl120as lesz. így upgrade vadászat ill. token farm nélkül is ki lehet próbálni egy új frakciót vmelyik pve- map expert fokozatán ill. ranked pvp-n. tehát csak a szükséges lapokat kellene megvenni.
természetesen a claim és charge upgrade csak virtuális lenne, s az aktivált deckből nem lehetne lapokat eladni és kártyát cserélni benne.ill ha idő előtt ráunna vki akkor a tome mintájára ez is feloldható. (de ez esetben az adott element megsemmisül)
egy-egy pve map teljesen más játékélményt nyújt ha pl egy pure vagy ha egy duál orbos frakcióval teljesíted. ( más játékstílus, más taktika kell)
és elég sok felállás létezik, 4 pure, 4 duál orb, 2 még hiányzó duál orb, ill a 3 és 4 különböző színű paklik. szal én azt mondom a fentebb javasolt elementtel még új pve mapok nélkül is maradásra / visszatérésre lehetne bírni sok játékost. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11624 üzenetére
Nem érted
Eleve gyenge volt a hype szinte semmi főleg egy EA-hoz képest.
Meg ott a legtöbben már 1-2 hónap után elunták és kiszáltak a nem támogatottság miatt, ami azért volt mert gyengék voltak az eladások.Azt ne felejtsük el h a játék eleve egy script tanya csak szal egy idő után nem nagy a kihívás másrészt a pvp unalmas megint egy idő után.Főleg akkor mert csak 1 kiadás volt.
a lapértéktelenítés abszurd dollog pl az enli ha nem törné meg totálisan a játékmenetet nem lenne olyan drága és még pár lap amivel easy mod-ig süllyednek a dolgok.
ergó mikor free eltt lemodntak róla csak a maradékot akarják kiszipoylozni belőle, aztán itt már a vég van.
nem hiszem h egy nem siekrese és bukott játéknak aminek még a tábora is elenyésző készítenének 2. részt, főleg ha már a copy paste editioniokat se tudják kiadni.
a watchlist-ek si ezért tartanak ennyi ideig h még itt tartsák a játékosokat és h valamilyen szintnen bízzanak valamibe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 1 / 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest