- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nyilván 3v3 is. Csak azért mert pve mapok vannak 4 személyesek (bár abból is eltudok képzelni 6-8 személyest is).
Van ötleted miért ez a drágulás a marketen? Egyes cuccok akár 25%-t is drágultak az elmult 2-3 hétben? Kari szerinted olcsóbb lesz minden (feltételezve, hogy sokan ezt a játékot kapják karácsonyra)?
-
Gyuri27
félisten
Akkor ok. Csak nem írtál, mondom megkérdezem mi a szitu.
Thx a boltot.Viszont megint tanácsot kérnék. Juice tank mennyire használható (mind pve-ben, mind pvp-ben)?
Ill crusade expert ötleteket tanácsokat várok. Lejebb írtam a paklimat ugyan az maradt csak került hozzá egy mo.
-
World
csendes tag
Thx a válaszokat. Akkor sztem neki állok és csinlok paypal accountot. Kb ilyenre gondoltam. Akkor nature-ben gondolkodok T1-ben későbbiekben meg replayek. Még egy gyors kérdés: azonnal megkapom a kulcsot ha paypallal fizetek? Nem tudom vettetek-e kulcsot az akció keretében ahogy látom nagyon megéri BFP/Ft arányban.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Hát olyan lapot nem tudok adni ami annyit ér. Kissebeket igen + ráfizetés.
Lenne itt, hurricane, frost mage, skyelf temlar, shaman, coldsnap (kettő), asbone pyro, skyfrire drake, fire dragon, white ranger.Pakli:
T1: windweavers (II), werebeast (II), shaman (I), spearmen (II), surge of light (I), tunnel (I).
T2: burrower (I), mauler (I), ghostspear (I), coldsnap (I), aggressor, curse of oink (I), breeding grounds (II), ray of light, creeping paralysis.
T3: drones (I), tremor (I), swamp drake (I).
T4: giant wrym (II), colossus. -
Gyuri27
félisten
Jó lenne, ha megnéznéd a paklimat egyszer.
Akkor a living kilőve, burrowert már beszereztem ahogy mondtad. Home soil is van, de azt még nem használtam.
Mo ügyben majd rakok össze egy paklit megnézed és eggyeztetünk mi az ami érdekes lehet neked és árban eggyeztetünk. Természetesen bfp-t ráfizetek.
A verseny nekem már nem megy. A kiírás előtt 2 nappal szintet léptem.D1Rect: a piros orb becsempészése nem megy. T4 megy mikor hogy, colossus esetleg a giant szokott bent lenni. Több nekem sem.
-
Gyuri27
félisten
Hát a deepcoil majd tripla annyi. A magma piros így nem jöhet szóba.
Mondom mi a gondom. T3-ban van a tremor amit imádok és ki nem venném (az upokat összerakom és kiválló egység). Meg van a swamp ami szintén a szivem csücske. Én ide sorolom az agrresort. Hiába 2 orbos, ára képességei miatt simán elmenne 3 orbosnak (meg ugye két zöld orb után hívok egy kéket). Szóval pvp-re ez a három egységem van és hiányzik még egy érzésem szerint. -
DeckardCain
senior tag
-
ChromeX
addikt
én már nem jelentkezhetek mi?
versenyen kívüli indulo? vagy zsűri is szívesen leszek, esetleg beszállok a bfp díjazásba is egy kis plusszal hogy vonzóbb legyen.
ja szerintem a pálya választás nem a legjobb mert itt többnyire azért idő limitre kell dolgozni, jobb lenne egy soultree ahol tényleg rajtad mulik milyen gyors vagy, bár mondjuk itt is lehet trükökzni, de azért sokat nem.
-
pachito
őstag
Azt mondta, bizonyíték kell, hogy nem akarom átverni, ezért adtam neki hármat, azt mondta ok, adjam neki a negyediket, mert már elküldte a cuccot mailen, mielőtt szóltam, hogy gyerünk direct trade-be...utólag visszagondolva szörnyű rossz duma, még egyszer nem forduln elő, de már kicsit késő sírni. Mindegy, ez az "így jártam" eset.
-
pachito
őstag
Még ha ajándékba adtam is, készült a kártyákról replay, amin lejátszom őket, én adtam a kártyákat, ő nem adott semmit, tehát ha visszaveszik tőle, senkit nem ér semmiféle kár. Ha nem hiszik el, hogy voltak nálam olyan kártyák, ott az eset előtt 5 perccel készült replay. Egyébként egy mindweaver,grimvinet,fathom lordot és fire wormot nyúlt le.
-
pachito
őstag
Igen, én is
Azért itt is lehetne egy wow-szintű gm service, ahol az ellopott cuccokat 1 éjszaka alatt visszaküldik mail formájában az ilyen idiótáknak, mint én, és teljes precizitással követik végig az eseményeket. Hiszen azért nem egy kezdő cégről beszélünk. Na mindegy, majd beszámolok a történésekről. Ha meg nem sikerül visszaszereznem a cuccokat, végtelenül elkeserítő lesz számomra, bármennyire az én hibámból történt, szerintem ez lenne a support feladata, hogy igazságot tegyenek, és részemről befejeztem, akkor már inkább a wow
A maradék cuccaimat meg átadom az első jelentkezőnek. Persze, azért ne rohanjunk ennyire előre, hátha jól jövök ki belőle
-
Gyuri27
félisten
Tokenes megoldás? Adna victory-t, battle-t és honor-t?
Az is jó lenne, ha valami kupont (nevezzük bárhogy) adna. Azt gyűjtögetnénk. Utánna a megfelelő helyen egy upgradéra be lehetne váltani.A promo szót ne emlisd. Promo firedanceres arc kicsit eldádázott. De revansot vettem és két orbot engedtem neki. Aztán kapott a német arca (nagyon sok német van fönn).
-
ChromeX
addikt
na ja, ilyen se sürün lesz mostantól igyekeztem kihasználni
többiek lehet kapkodni hogy behozzatok
és baszus tényleg viszont remélem a csökkenő játékidővel megnő a szerencsém, de amugy megint ugye amikor a Nightmares Endet lenyomtam experten és elsőre beadja ami kell.. már irtam hogy ez igy van nálam amit jo lenne farmolni ott bead elsőre..
-
ChromeX
addikt
nekem az egész szombatom de nem vicc az egész semmit nem dobott szombaton..
ja és nekem 107es a main deckem
a fire meg 92es
amugy gondolkoztam, ha nem ig ylenne a loot akkor mindenkinek relative hamar meglenne minden és már nem lenne olyan nagy szám a magas deck lvl. lehet hogy igy nem jo de nehéz ezen változtatni
-
Morgomirhun
csendes tag
Az ocean változat avagy nature affinitásu van nekem.A map az Encounters with Twilight,a taktika a következő:
-Az elején addig játsz,amíg a 2 íjász+ az erősítést lenem győzöd,majd várj egy kicsit.Aztán AFK(én pl fórumot olvasgatok),a power wellekből jól megszedtem magamat,egy rohammal ellehet pusztítani minendt akár a 3. orbig.Ott azonnal lehozol 2 tremort,és ha ügyes vagy,oinkal lelehet bénítani az egész csapatot lenti barakknál,és kiszedni azt.Akkor nemjön több Bloodvide(asszem így hívják)és Whisperer,ami nagyban megkönyníti a dolgod.Szedj ki mindent,kivéve a légvédelmi épületet.Ez nagyon fontos.Aztán várj,építs védelmet.Ha készen állsz powerrel,intézd el a megmaradt épületet.Én ilyenkor lehívok 7-8-9 Swamp Drake-t,és épület legyak,heal és így tovább egészen addig az épületig amiből smapnolnak a Hulk duók.Aztán tisztogatás,a Swampok leszednek mindent a bal oldalról(a sárkány közelébe se menjetek,esélyük sincs).Amii stone,a megmaradtakat simán viszsalehet verni,a sárkány pedig a falra támad,a Drake-ek hátbatámadják észre sem veszi.Onnantól sétagalopp,a spiritek ellen a thornbark kíválló,ha 7-el próbálkozol 1 se értheti el a wrathgazert.
Replayt nemtok adni,az összes előző patchos xD
-
ChromeX
addikt
jah én kb 3percet voltam benne ingame és ott jött a colossus és bebuktuk.
mostmá kezd elegem lenni a soultreeből vagy millioszor csináltam már és most a standardon mindent dobott már csak a resource boostert ami még nincs meg az az egy... de már nagyon unom. experten is farmoltam meg advon is már áá
-
ChromeX
addikt
najo de ugye a guns-ot ki is probáltam már olvastam is rola hogy milyen, replayt még nem láttam, de a forumon is olvastam hogy talán a legnehezebb expert. a ravens endet meg el tudom képzelni ilyen lehet experten
biztos nagyon egyszerű
este akkor guns exp gold farmolás?jah meg még mondtad is régebben hogy ott sokat dob. tényleg
-
Gyuri27
félisten
Mondjuk annyit Mo-t sem adnék. Deepcoil meg tényleg drága.
A problémám az, hogy venni csak az 5000 rongyos chestet tudnám, mivel sajna "dombor" bankkártyával nem rendelkezem. Pedig ott 5 euró 500bfp és aprádonként (alkalmanként) 1375-t kifizetnék.
De félek ettől a boostertől is. Mert ha csupa olyasmi van benne ami nem kell, mert nem akarom használni vagy rossz azzal mit csinálnék?
Így egyesével vagy kettesével lenne jó összevásárolni a lapokat, de megmondom a tutit kicsit kapitalisták az árak. -
Depression
veterán
-
ChromeX
addikt
Neeee és ilyenekről lemaradunk
ez mekkora
Mo szerintem meg kicsit tul olcso is most. a deepcoilomat még 650körül adtam el és egy alkalmi vétel keretében 500ért vettem. cseréltem Mo-ra akkor még nem volt enlightment, de Mo tényleg eszméletlenül hasznos, ne felejtsük el hogy tudja magát 50powerért akár full Hpra healeni meg a töbi egységünket is 25% erősithetjük egy rövid ideig. modnju ka healt inkább használom meg a stampadeet.
-
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
az igazság az hogy tulajdonképpen azért nekem is dobja a dolgokat. a tresure fleet experten különösen nagy mákom volt eddig, na de a baj azzal van hogy uge mostmár az expert mapokat kéne farmolnom, de itt szrakodok a standardon ahol se gold se xp és még up sem..
tehát experten van mákom ahol több értelme lenne játszanimeg a standard unalmas is
-
ChromeX
addikt
ja a primal def 3, meg talán a spearman de az nem fontos, ma csináltam egész délelöt standard mapokat, meg ezt az egy expertet. és nem dobott semmit, csináltam 1xnightmares end, 2xtresurefleet, 2xsoultree, és semmi
a nightmares endről 5 shadowbol 3 kellett volna és egyet nem kaptam -
ChromeX
addikt
Insane God-ra lehet nálam jelentkezni
aztán ha megcsináltuk nekem kéne experten is, advon nagyon egyszerű, expert replayt is láttam már és csak egy hajszállal kell jobban figyelni és ugyeskedni.
Morgomirhun:a Ravenheartot remélem nem vetted. annyibol colossut vagy grimvine-t is tudsz ami ezerszer jobb.
-
ChromeX
addikt
Néztem, Badharvest expert replayt és megkéne probálni majd. nem tünt annyira nagyon nehéznek, a grinder ugye hamar jön fenn de azt szét kell CCzni és a p1 segitette a p3-p4et. ha meg megvan a root network akkor annak mind1 mi jön
de nem jön más csak grinder, meg késöbb az a stoneskin magmafiend. de nem para, lenttre meg rakok egy kukacot, az bármit megeszik. amugy ugy csinálták hogy a p4 miután kitakaritott lenn, odament a honnan jönnek a stoneskinek a wagonhoz a letni kijárathoz betömörült oda és ennyi. worldbreaker meg ilyenek. sok sárkány, a p1 meg a p2 dolga szinte annyival nehezebb hogy egy kicsit erősebbek a banditok meg stoneskinekel jön grinder az orbokra, de aztán öket tudja segiteni a p3 p4. majd megkéne probálni, nem ma mert ma már nem játszom de majd.
vagy probáld ki és akkor már tudjuk neked megy e
-
Gyuri27
félisten
-
ChromeX
addikt
nem nagyon lehet mit csinálni a promo harvi ellen. 2orbon nagyon imba pvp-re, amugy pont ez volt 2v2tünk egyet a sráccal a Nobodies-el és besorsolt két legend!!! rangos mellé, a legend az azoknak van akik a lista elején vannak tehát amikor a hosszukás pajzs és alatta kb 3-4 pont arany szinnel tehát a legmagasabb vagy annak közelében van, gőzöm nincs hogy jött ez ki a gépnek hogy minket öszerakjon velük...
ja a replay hasznos? neked mondjuk nincs shadow kukacod
-
ChromeX
addikt
nem valami nagy taktika, csak annyi hogy a mortar towerrel meg a makeshift towerrel meg a blaster canonnan tök jol be lehet védeni fenn, aztán lenn meg Motk és nem jön több támadás., ha nem ölöd meg az ijászokat 1 orbon vagyok ennyit tudok csinálni a társam meg elkezd pucolni közben még fenn is védelmet épített, worldbreaker gun elég jo ide.
a bal szélső falhol elég 3 makeshift mert ott csak ijászok jönnek, ö még egy motk is rakott a fal elé. atán bal középen kellenek az ijszáok a falra mortar meg makeshift ott ilyen bogarak jönnek, aztán jobb középen repólökkel 2blaster canon tök jol elbánik, jobb szélső, ott meg ijász és makesft meg mortar. nem egy nagy találmány
a társam még rakott stone of trournamenteket, meg a végén ő védte be a fent orbok körül egyik köré nagyon sok hammerfal meg canon tower, másik köré meg volt 2worldbreaker gun. én mág teletüzdeltem makeshiftekkel amik az erősebb támadások miatt nem sokat értek de mind1 akkor már ő neki nagyon erős védelme volt.
-
ChromeX
addikt
ja akár, tényleg erre nem is gondoltam kitudja öket healelni? tudni kéne mennyi hpjük megy le. de amugy azt a csajt már csak elvből nem teszem a paklimba
amugy igen anature a legerősebb pve-re, nature/fire nature/frost vagy akár pure nature, az enlightenment kicsit imba. de még anélkül is erős nagyon
-
Hmm... Ha nem vagyok Orb hátrányban, akkor elég jól tudom kezelni az ellent, még így 0-1-es upgradekkel is. Habár tegnap kikaptam tremoroktól, nem igazán tudtam mivel kezeljem.
Btw: A shadow Mage-et hogy kell használni? Eddig nem találtam rá a hatásos használatra.(#972) krómX: Mit játszol shadow-ban?
-
Depression
veterán
Megszállotja voltam régebben egy másik MMO-nak (már a nevére sem emlékszem), ahol a PvE részen mindenen túl voltam több karakterrel is, az újak nem jelentettek semmi kihívást, a PvP-t pedig nem bírtam követni anyagilag. (voltak jópáran, akik többszáz dollárt költöttek rá havonta). Értelmetlenné vált az egész, és azóta rá sem néztem, nem is fogok.
Előbb-utóbb ennek is ez lesz a sorsa nálam, igaz most inkább elkeseredett vagyok, a sorozatos sikertelenségem miatt. -
ChromeX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest