- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #14689 üzenetére
de csak korlátozott ideig lesznek bent gémben nem?
vagy gondolom megvárják a visszajelzéseket/ tapasztalatokat, aztán ha feltámad a tome pvp akkor marad.ez az új rendszer jobbnak tűnik, bár én jobban örültem volna ha egy új elementet hoznak ki hasonló funkcióval. ( a kollekcióból összedobott decket upolja fel 120sra, vagy 80 ra, az is elég) de természetesen ez esetben nem törlődnének a lapok 2 hét után xD
a szerverek összevonását jó hogy meglépték, már rég meg kellett volna tenni.
-
Darkzbane
tag
válasz
Murder3 #14411 üzenetére
nem a semmit gyűjti,ez a taktika elég sokszor használatos PvE ben
beaktiválod embalmert(hogy sok sok corpse legyen)
soul splicernek két tulajdonsága van
-beaktiválod a corpse szórást, az ugye megy a furnace of fleshbe és teljesen kiüríti a voidot
-amíg ez történik beaktiválod saját magára a coprse gyűjtést is,saját maga által szórt corpseket be tudja gyűjteniígy a végén a void full üres + a soul splicer tele lesz állandóan corspevel. olcsó és gyors void ürítés
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #14370 üzenetére
a poweres rész nem fog működni, unit által megidézett unitból nem fog power jönni,
de még sowal se jó, mert az csak akkor dobja powert ha az ellen unitja pusztul el.bár ha koc hatása alatt vannak,meglehet átdobja sow a powert, ezt tesztelni kellene
de a többi nem rossz
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #14336 üzenetére
A church-re sem hat a bandit lancer képessége, a többit még nem néztem meg.
Amúgy a bandit sorceress-t teszteltétek már, hogy működik-e a tulajdonsága az épületeken? Mert ha igen, akkor a phase tower-rel elegyítve elég durva lehet, mikor csak úgy odaugrasz az ellenfélhez vele és különböző buffok nélkül is +20% sebzést kapnak a mellette lévő egységek.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #14311 üzenetére
Én bakiztam már nagyobbat is (pl. anno mikor még karatéztam volt olyan, hogy rákérdeztek mennyi idős vagyok és nem tudtam válaszolni, annyira zavarba jöttem), csak gondoltam tisztázom a dolgokat
Egyébként Te nem mentettél rep-et erről a meccsről? Szívesen megnézném ezt is (ha nem, de ez volt az utolsó játékod ma, akkor még megvan a repek között, csak át kell mentened valahova).
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #14306 üzenetére
Az szép, nekem pure shadow-val egy hasonló meccsem volt, az nat-shadow ellen. motk, stranglehold és AoC kutyulva majd minden támadási lehetőségemet megfogta, végül úgy nyertem meg, hogy 2 harvi a 2 orbjára, amint leszedte őket, jött az ua mindkét helyre (a motk hatókörén kívülről pont elértem a harvik testét), majd a motivate, újabb ua, újabb motivate, nightcrawler spam - rájuk soulshatter, hogy halálukkor robbanjanak és eztán az újabb harvik megfogták az egyik motk-ot, innentöl már csak az addig összegyűlt 6 ashbone-nal le kellett rohannom.
De őszintén szólva a shadow mage robbantós technikájára nem is gondoltam, pedig tényleg egyszerűbb lett volna úgy...Azt hozzá kell tenni, hogy elég béna volt, a sima elterelésbe is beleesett mikor túl korán feltette a t3-at (egyik orbját megtámadtam, és a másikat le is szedtem 2 nightcrawlerrel), de azután csak vért izzadva, 2 perccel a lefújás előtt sikerült bevernem...
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #14251 üzenetére
Murdeer, ez eléggé egyéni elképzelés, és emiatt nekem kifejezetten tetszik is, viszont azt meg kell mondjam, hogy sok kártya, amit megcsináltál (a jelenlegi rendszerhez képest) irreálisan alacsony power-be kerül (pl. Mindculling) és/vagy irreálisan erős (Hovermyr, Slag Fiend) és/vagy lehetetlen lehívni (pl. a Myr Superion - sosem lesz pvp-ben a pályán egyszerre 15 Myr egységed). Szóval a gondolatmenet nagyon jó, de vannak olyan dolgok, amiket szerintem gyengíteni/erősíteni kéne. Ha úgy egy az egyben átkerülne a bf-be, ahogy kitaláltad a kártyákat (ami kizárt, mert túl sok munka lenne lemodellezni az egységeket és mozgásaikat), akkor gyakorlatilag a frost -tal játszók egy az egyben lehúzhatnák a rolót...
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #14237 üzenetére
hát eznekem kicsit ösze visza volt mivel nem ismerem a magicet. ha ezzel valoban akarsz valamit kezdeni az nagy munka lenne és lehet hogy feleslegesen mer valoban nem fognak vele foglalkozni. másik ha tényleg ingame akarnának magicezni jogdijakat kéne fizetni nekik ami nemtudom tetszene e a phenomicnak
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #14161 üzenetére
Azért azt hozzátenném, hogy csak külsőleg ugyanolyan a két egység, a tulajdonságaik egy csöppet mások, ami pozitívum, főleg ha mondjuk a gladiatrix-et és a stormsinger-t nézzük meg: kívülről csak színben különböznek, belülről meg az egyik a disenchant-ot tudja, a másik meg a gravity surge-t, amik egyébként külön spell-ként benne vannak a játékban, csak hozzá kellett rendelni a kettőhöz, így gyakorlatilag a színkódon kívül az orb-igényt, a számot és a betűt a támadásnál illetve az életnél és egy számot kellett átírniuk a programozóknak ahhoz, hogy megalkossák a másik egységet...
az előző témához visszatérve, ahol a nature vs. shadow-ról volt szó, hozzá kell tenni, hogy gyengébb szinten a shadow egyértelműen jobb, viszont ha ténylegesen erős játékos van a nature t1-rush mögött, akkor azt shadow t1-en szinte lehetetlen megfogni...
-
Volgafan
senior tag
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #14021 üzenetére
ergó jó mikróval bármi erős, de igen a nature az eggyik legjobb, ám a frost még így is mlliószor erősebb t1-en...
ezt én is így gondolom.
pár rep amiket érdemes megnézni.Charatcher nature t1 vs Emtec shadow t1 [link]
treespirit+ dryad , ha kijön az ami és emberi ára lesz a treenek elég veszélyes lesz ez a kombó.SilenceofGod frost t1 vs EnisYoo nature t1
treespirit spam szintén amit frosttal fognak meg. ( a meccs t2ig ment stonekin vs stonekin)
[link] -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #14056 üzenetére
ccvel nem ér semmi mint ahogy a nature se.
ashbone tri colorba (nature shadow fire orbbal)
nature oldalról heal+cc
shadowról buff
fireretől meg zöld dis ami immúnissá teszi a cckre.ezt nem védi ki a pure nature. ( mint ahogy sok más szín se)
hmm el is feljtetetm a parasitet az átveszi
inkább csak veheti mert cc alatt hamar hal .Do+healról csak annyit, nem kell beütnöd a lényeg hogy csak feltartsd, hamar elfogy az a 20 charge surgeról. ugye csirke?
( 2v2ben már fogyott ki csirke a surge chargeból t3ra, nem do spam miatt)ha több do jön akkor meg koc képesség aktiválva
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #14044 üzenetére
nether csak a grigori desin ellen jó.
de akkor is csak úgy lehet megszakítani a folyamatot hogy a grigorit teleportálod el, ugyanis a teleportálás nem hat a desintegration alatt lévő unitra.(#14047) fantom922 juggerre rengeteg counter van. shadow részről pl. aoc + satanael vagy wrathgaser
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #14029 üzenetére
és te milyen gyakran látsz razort pvpbe?
timeshifter specje tudtommal csak álló helyzetben működik, ha elmozdul az aura megszakad.
tunnellel a desint alatt lévő egységeket is mozgatni lehet?(#14030) fantom922
shaker fire lap, egyébként meg nerf óta enlit is ritkán látni, nemhogy az enlight + earthshaker,kombót. ami ua a kategória mint con
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #13901 üzenetére
Igen, már másodjára játszottunk és utánna... Annyi, hogy nem tetszett neki az akkor képviselt stílusom, épp losttal voltam. És védekezős, építgetős taktikát folytattam OnSeT is ismeri
Aztán beszólt, hogy láma taktika én meg visszapofáztam... Erre ő, hogy hanyagoljuk egymást...
Azt persze nem tudja, hogy pvp-ben váltogatom a deckjeimet. Merthogy sok van
és éppen ez jött ki neki.
Már mindegy. Azért tettem itt szóvá, mert nem szeretek rosszban lenni senkivel.
...de mint mondottam vala
nem lehetek jóban mindenkivel.
-
OnSeT
őstag
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3 #13860 üzenetére
Ha swiftclawwal kezdtem volna, ő hamarabb ért volna az orbjához és hamarabb is lett volna meg a powerje rá, így dryaddal indultam. Ő húzott egy wellt, de mivel dryaddal voltam így esélyem nem lett volna a dread ellen ha én is húzok egy wellt, így inkább vártam t2re. A cc-s lyrisht meg azért kellett támadni, mert kül az arcomba robbantotta volna amint kijön a rootból. Így 110ből levert volna 240et. Bár az igaz, hogy a 2. oinkos lyrishnél elbasztam, elfelejtettem, hogy a lyrisht tower mellett nem lehet knockolni. A wellt meg azért húztam az arcába, mert ha nem húzok még tovább nőtt volna a power előnye és ígyis úgyis megbasz.. A legnagyobb gond a reaverrel van. Nem vagyok pure így nincs DO-m, az aggressor meg nagyon dárga. Azon gondolkozok, hogy lehet bekéne rakni egy moont, az jó L counter lenne. A többire van emberem.
-
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #13835 üzenetére
A lost olcsó T2-n? Azért nézz utánna pls
A lost T2 az a reaver és kész, ami nem olcsó. A bubit fire le tudja kapni még az olcsó disenchanttal is, a nature oink, roots, a frost glacier, coldsnap.
Ne keverd össze a sadó/frosttal
ami nem lost deck a reaver ugyanis hiányzik belőle. Ha nincs benne reaver, olyat ez előtt is lehetett csinálni mióta létezik a BattleForge.
Vagy most telt be a pohár?
Ui.: T2-n szerintem a nature és a fire a legerősebb, de nézőpont kérdése
Láttam már kikapni magas szinten minden lapot.
Ui.2:
linekiller is lost deckkel nyomja, majd mondjátok meg neki, hogy mekkora béna, mert a legkönnyebb deckkel nyomja pls. ne csak a szátok járjon
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3 #13661 üzenetére
MA-ra jön a hurricane és mivel elég jó a cd-je permknockolni lehet az archert így nem ér vele semmit. Ha megpróbál Frost Mage-el leverni. Swiftclawom 3-4 ütésből eszi a mage-eket + ha dazzedeket hív le akkor végképp nincs semmi esélye. Ice Guardiannal meg akármit csinál rootal szétválasztom őket és a swiftclaw szintén egész jó étvággyal falja be. Közbe a dryad aurája + sleepje felb*ssza az ellen agyát és voilá kész a ragequit.
A church nerffel viszont tényleg egyet értek. Nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb módosítás rá, de azzal tényleg kellene kezdeni valamit. A som meg nem olyan imba mint ahogy gondoljátok. Sok az a 80power érte, ráadásul a nature-nek vannak a legdrágább egységei. Szerintem annyit kéne változtatni rajta, hogy kevesebbet healeljen, de akkor az energy costját is levenni 60ra, így ésszel kéne használni, mert hamar elfogy az a 20charge. Aocot meg nem feltétlen kell bántani. Igaz, hogy elég imba lap, de ugyanakkor nagyot is lehet bukni vele, mert lerakod, az ellen meg simán átfordul egy másik orbra.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Murder3 #13656 üzenetére
sztem sok jót írtál de a warthgazert komoylan gondoltad ?
90% os védelemre gondoltammeg a church of negation -t hogy powerért müködjön
inkább sztem írtad volna hogy kevesebb egységet tüntessen egyszerrejah ura meg 4mp allatt lesz kséz anyi idő épp elég hogy odébbmenj sztem persze nem minden helyzetbe
külnöben ma észrevettem hogy a swamp drake se sebez szinte semit néha ha nagyon szét vanank knockolva az s egyékek
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3 #13656 üzenetére
Sehol se írtad, hogy UA-ra nem hat,de ez egyébként se megoldható, mert ua skeleton warriorokat idéz.. és igen naturenek van a legjobb countere rá, ezek a hurricane, oink, root (bár ez nem a legjobb), de ha nem lehet knockolni akkor már alapból kiesik a hurricane, a warriorok meg tovább élnek mint az oink hatása tart szóval sux, mert jön a köv ua kör, közbe te meg szeded magad powerrel rb alatt..
Te melyik nagy shadow nerfről beszélsz? A 2 kötött orbos ashboneról? Neked kedvezne a legtöbbet ha pure lenne az ashebone akkor nem tudnák mások lehívni az egyik legimbább t3as lapot, de ez neked teljesen mindegy hiszen te pure shadó vagy..
A deep onet meg feltétlen emeljük fel 140re és még gyengítsük is le nehogy counterelni lehessen egy vilebloodot, reavert vagy harvit..
Akkor kicsit bővebben a frost t1ről. Mit használ egy frost player t1-en:
Frost Mage, Archers, Lightblade, Ice Guardian, Barrier, Homesoil. Ezekbe mi az imba? Nature egy swiftclaw + shaman + dryad + cc kombóval úgy megb*ssza a frostot, hogy köpni nyelni se tud. -
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3 #13654 üzenetére
Tipikus, az összes shadow card buffot kapjon, minden más meg nerfet..
Milyen jó is lenne ha a skeleton warriort nem lehetne knockolni, nature ellen instant win lenne az UA..
Egybként szerintem a home soil azon ritka lapok közé tartozik, ahol gondolkodtak is a tervezők. Frostnak nincs swift egysége, se semmilyen túl erös lapja t1-re, de soillal egyensúlyozható a dolog. -
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #13585 üzenetére
Szerintem Life Weaving nem hat pajzs mögé, de ki fogom próbálni
...viszont külön sorba leírom még egyszer Murdeer.
Nem támadom az egységeidet, a welledet és a monumentedet ölöm le Avatarral. Ekkor a Life Weaving nem hat rá.
Régen többet nyomtam mint most és cáfolom amit írsz. 2 wellnél is le kellett rakni a boostert. Egyébként nem mondtam, hogy 1-et raktam le. 2 wellenként 1-et raktam le
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #13580 üzenetére
Life Weaving nem támad be a shield mögé nem? Egyébként ki mondta, hogy az egységre megyek rá. A monumentet ütöm. Ha nincs olyan egységed ami pajzs mögé lő cseszheted Avatar ellen.
De nem húzták szét a welleket
ezért volt op lap. Mikor régen letettem 1-et mindenki rohant lerombolni, mert tudták elöbb megyek T3-ra ha marad.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Murder3 #13553 üzenetére
az eredeti probléma ami miatt a nerfet elvileg kapta, hogy ne lehessen támadásra spammelni.
erre kapott egy olyan változtatást, hogy nature splash és esetleg pure deck kivételével védekezéskor már bőven van ideje széthúzni az egységeket a támadónak. ugyanakkor támadásra spammelni ugyanúgy lehet.
a deckhez visszatérve, zoli, nyugodtan alakítgasd ahogy jól esik (remélem amúgy pvphez kérted XD)
csirke, ha már hozol vigilt, akkor kéne barrier is, úgy tudod maximálisan kihasználni. az XL-ek általában veszítenek az L-ekkel szemben t3-ban, mert nem tudod egyszerre annyi helyre küldeni őket
volgafan, harvit nature(esetleg frost) tudja csak leszedni, mielőtt beütne egy wellt/orbot hála warpnak. akkor "könnyű" leszedni, ha olyan hozza le aki nem tudja használni és buffok nélkül próbál érvényesülni, aztán csodálkozik. buffokkal támogatva remekül használható. és a végére még küldheted a corpse explosiont is
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #13467 üzenetére
Jaja Mauler nagyon jól használható. Bár itt a sadós nem volt atomfizikus
(Gyuri szavaival élve) Erőltette a T3-as ranger egységeit, a helyett, hogy lehozott volna T2-esket. 1 aura és T3, vagy sok T2 megoldotta volna ezt a problémát
Menekülni nem tudott volna olyan gyorsan aura elől a natur. Ráadásul nem szórta szét a welleket. Jól védhető volt.
Egyébként a sebességét kihagytam a számításból
Le fogom tesztelni... tényleg lassabb, mint a mauler? A mauler sem egy gyalogkakukk
-
Zotya21
senior tag
válasz
Murder3 #13468 üzenetére
hát neked van hozzá tehetséged
én igazából egy játékba se tudtam sokmindent elérni
engem még a flend is sokszr elver 10 ből 7 szer biztos
pl amikor huzok wellt akor ő nem huz hanem mellémpakolja a forsakent vagy amije éppen van az adott szinbe és ugy ledarálja a wellem meg engem is mint a franc mer nicns power kivédeni -
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #13464 üzenetére
Hát szerintem hiába vitázunk, ügyesség kérdése. Egyébként Mauler m unit, Wrath XL unit ergó, ha megütöd elütöm
és távolodok. Kutyagolhatsz utánna amíg el nem múlik a hatás... amely nem tart sokáig és akkor te veszítesz maulert
A lényeg, hogy több powert költesz arra, hogy megállítsd mint 220 power. Ez a lényeg!!!
Ha elindulok a vakvilágba a maulerrel a nyomában, az elhagyott well körüli egységeket nem sebzi az átirányított sebzés. Leütni meg nem olyan egyszerű, mert extra nagy védelme van ezért kapta a sebzés kisugárzást hátránynak. (Resilient -30% sebzés)
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #13460 üzenetére
Na azért sosem ilyen egyszerű
Te több dologgal támadod, hogy leszedd, de azt ne feledd el, hogy addig én sem vagyok tétlen ám
Lehozol maulert én lehozok cultist mastert
A lényege nem is az, hogy naturt vagy frostot megfogjam vele, hanem fire jugger vagy sadó egységek ellen pöpec. Sadónál ott a teleport ami megszakítja, de az nem állítja meg, csak nekem segítesz hiszen visszatöltöd az életét miközben desintegrál. Szóval Murder pure fire és pure sadó ellen op, nyerő lap lehet.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #13437 üzenetére
Glaciert inkább ne bannolják
több deckembe az egyetlen védelem a Jugger ellen. És a védelmek listája ezzel ki is fújt ellene... Tehát én a kövi nerfet a Juggernak kérném, de ezt már mondtam...
(bocs OnSeT)
Hogy miért? Power előnybe voltam, elöbb mentem T3-ra és 1 jugger lerombolta a T3-at persze disenchanttal. Én pure shadow voltam ő pure fire. Egyáltalán nem igazságos. Miért ne a disenchantot nerfeljék? Mert a pure sadónak nincs mivel megállítani a Juggert disenchant nélkül sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest